reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem :)

zizi wyrazy współczucia ..........

made i jak się córa czuje po weekendzie..????

lili śliczny brzdąk :)))))))))))))))))))

asinek miłego pobytu..!!

mary poradzisz sobie sama znakomicie..!! :) :) :)

Wszystkie pozostałe ciotki ściskam, bom się wytęskniła :sorry2::-):-)

A u nas sytuacja bez zmian - żabolek mamuni sam spać w dzień odmawia - tylko w nosidełku albo z cycem w buziaku, albo na spacerze :sorry2: Część nocy śpi też przy mnie. Tak więc mam ją przy sobie 24h, jak w ciąży :-p

reklama
wiolu 3 dni miałam teściów na głowie, bo mieli pogrzeb i zabierali się z wrocka..
Poza tym zmęczenie mnie pokonało - nie otwierałam lapka nawet :sorry2: nie mam czasu na żadne przyjemności. Cieszę się jak z małą udaje mi się coś ogarnąć i siebie doprowadzić do ładu. Teraz też mam ją w nosidełku i tak śpi.. a ja sprzątam po trochu..
Autko jeszcze nie zrobione :dry: A Wasze jak..???

Witaj ewula no jak się czujesz..?? :-)

Ostatnia edycja:
kocurku a no tak calkiem zapomnialam ze u was tez byl pogrzeb.
wizyta tesciow mowisz? dalas rade? :-)ja jestem mila zawsze pierwszego dnia a potem juz mi gdzies ktos na odcisk wejdzie.

co do samochodu to nasz sie sam naprawil ha ha ha . a tak na serio okazalo sie ze zepsola sie jakas pompka w baku i jak jest malo paliwa( wystarczy ze jest przed rezerwa) to nie pompowala go i tym samym samochod gasnie.Lukasz w sobote zacholowal samochod na stacje , zalal go i chodzi. ale musimy ta pompke wymienic

wiola, kocurek, oj a ja własnie chętnie bym wstała leze juz 5 tydzień i mam nadzieje jeszcze troche poleże ale upierdliwa jestem nieziemsko mój mąż to do nieba pójdzie w butach. Niby tyle mogłabym robić ale nic mi sie nie chce ani czytać ani nic oglądać. Próbuje kupić prezenty świąteczne na allegro ale generalnie łapie doła....

Dobrze, że to nic ważnego, wykosztowaliście się na auto już :tak:
Dwa pogrzeby były wiolu . Ja w sumie tak nie przeżywałam, bo nie byłam na żadnym, a w dodatku nie jestem spokrewniona.. no ale trochę tych rodzinnych zawirowań przez to...
A teściów (przyszłych) mam spoko w sumie.. teść co prawda lubi browarki hehe.. a teściowa chce być okrutnie pomocna (a ja jestem wszechwiedząca oczywiście i samodzielna :-p) ale dałam z nimi radę. Przywieźli Oli karuzelkę i inne zabawki grające itp. AAAA i dostałam piękną białą orchideę - postawiłam na białym szklanym blacie i wygląda cudnie :-) Muszę nauczyć się dbać o nią... może korepetycje u mamy05 powinnam ?????
MAMA POZDROWIENIA !!!!! ODEZWIJ SIĘ :)))))))

eh ewula
no pod koniec to czasu się ma w bród ale samopoczucie nie pozwala się nim nacieszyć... a potem kurna chatka puchatka tego czasu ni ma wcaaale ...!!! Chociaż niektóre maleństwa są łaskawe :sorry2:

Hmmmmm... ile wasze pieski spędzają czasu na dworze przy domku ???? Bo mój nie chce dupci ziębić, co za pies!!

Ostatnia edycja:
kocurek ;) niektóre pieski takie są mojego M. kundelek zanim niestety opuścił ziemską skorupę i udał się do wieczności:sorry2: to tez nie lubił spacerów w zimie to go trzeba było wyganiać żeby siku zrobił bo nie on nie wyjdzie bo mu łapki marzną:-D a inny wariat (już mój własny bo ja to zawsze miałam dziwne zwierzęta) taki wielki sznaucer to mi mało co ręki nie urwał jak usłyszał że na spacer idzie na smyczy to nie dało sie utrzymać i żadna pogoda nie była zła

Kocurku a Ola już się interesuje karuzelką?? Może spróbuj troszkę...Zobaczysz jaka to radość jak Ci 5 minut sama poleży...Coraz lepiej będzie! Mi mała teraz zasnęła na leżaczku - tak lekko nogą bujałam - jak jej się głowa kiwa to chętnie zasypia. A od wczoraj do łóżeczka wkładam moją bluzę pomarańczową - i chyba też jakoś łatwiej zasypia jak widzi tylko tę bluzę a nie szczebelki...

Wioluś dziś jak na razie mam super dzień - zobaczymy co dalej będzie...A jak Ty???

Ewula
jeszcze trochę! Oglądaj seriale, czytaj książki - czas szybciej zleci...Wiem jak się czujesz bo ja z Maciusiem też tak miałam i miałam okropnie dość leżenia...Ale rób to co lubisz!

reklama
ewula aa jak spacer to on pierwszy leci i smycz w paszczy niesie :-D Ale tu na podwórku to nie chce siedzieć i pilnować jak porządny gospodarz :-p

lili karuzelka ciekawa dla Oli, ale nie tak cieszy jak widok mamy.. mała ciągle tylko mnie szuka - jak zniknę z pola widzenia to zaraz woła, jak się pojawię to potrafi mnie obdarzyć rozbrajającym uśmiechem :sorry2::-):-) W wózeczku parę minut potrafi poleżeć ze smokiem - obserwuje jak robię coś w kuchni, oczywiście musi mieć oparcie z lekka uniesione, na płasko nie cierrrrpi ... :szok: bo nie widać świata :-D
Superrr, że masz sposoby na Martynkę !! A jak ogarniasz sytuację z dwójką??? Lepiej trochę ???

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry