reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola - to może i u mnie coś ugotujesz bo ja mam dzisiaj lenia kuchennego :sorry2::-p

Asionek - no pochwalę się na bank :-D

A ja zrobiłam porządki w Emilki szafce - szok ile znowu wyjęłam, a najładniejsze na sell :p
allegro ale na allegro chyba zaraz dwie paczki wystawie :tak:albo jedną :p

reklama
Wiola ja też:) Garmaż ambitnie zamówiłam na weekend:)
Wieczorem sałatkę zrobię i gotowe.
Słuchajcie...mam biologicznego rodziciela Niny na linii,jaja,rozmawia ze mną normalnie,pyta o małą itp.
Nawet przeprosił za wszystko...za to,że zostawił mnie w ciąży itd...
Czyżby ludzie się zmieniali?

Carola - szok - uderzył się w głowę że mu się nagle przypomniało? Czegoś chce? Niestety na swoim przykładzie wiem że ludzie się nie zmieniają, czasami tylko czegoś chcą :(

Spadam myć gary bo od dwóch dni miałam strajk mycia garów :-p

Sol...czasami pisał,odzywał się ale przeważnie go bluzgałam i goniłam bo próbował mnie obwiniać.
A teraz...nie wiem co myśleć.Wie,że mam męża a Ninka tatę.

asionek w planach typowo staropolskie potrawy, gularz, zrazy , bigos i rogaliki drozdzowe
sol jak cos to moge sie podzielic pisz to wysle DHL-m:-p:-)
carola zgadzam sie z sol ludzie sie nie zmieniaja...przynajmniej ja nie wierze ze moga sie zmienic. jak na kims sie przejade raz to juz kaplica

Wiola, chętnie :D

Carol - to dobrze :tak: że jest dalekoooo :tak: Może sumienie go ścignęło, albo mu się nudzi :dry: za facetami czasami nie dojdziesz :dry:

Jeny ale mam lenia, wiem że mam w pierony roboty a tak nie chce mi się robić że tragedia :no: Pozmywałam większość garów i otworzyła mi się rana na palcu :dry: zdarłam sobie skórę z małego palca na stawie nad paznokciem jak szorowałam dywany i teraz co zamoczę to mi ropieje i boli :zawstydzona/y:
Idę robić aukcję na allegro, bo muszę się tych rzeczy wreszcie pozbyć :tak::no: Ileż można to trzymać w domu :no:

Ostatnia edycja:
Heloł!

U nas pierwsza noc w domku za nami. Mia śpi sobie ładnie w dzień, ale wieczorem płacze i ciężko nam ją uspokoić... :sorry2::sorry2: Wczoraj zbuntowała się na cyca, no i dostała butlę ok. 0.00, po czym zasnęła i spała do 10.00 (druga butla o 6.00)!!! :szok: Ja odciągam mleko i podaję z butelki, by choć w ten sposób dostała moje mleczko... No i pojawił się problem z chwyceniem brodawki - Mia źle ją łapie. Próbowałam nakładek na brodawki, bo mnie pogryzła, po czym za radą położnej je odstawiłam, ale ciężko było przystawić małą do piersi, a wczoraj to już w ogóle... :no::zawstydzona/y: Chyba ją brzuszek bolał, no ale po butli z MM szybko zasnęła i przespała całą noc...
W pon. idziemy na ważenie, mam nadzieję, że ładnie przybrała.

Ja nie miałam niestety jak nadrobić, ale postaram się później. Buziaki!

helołł .
wink2.gif

kurcze ale RAfał sie zrobił dzisiaj na spacerze wkładam go do wozka zapinam przykrywam a on w ryk i tak płacz chyba z 5min nie umiałam go uspokoić jak sie uspokoił to zasnął kurcze co to moze być ?;-(
moze mu nie wygodnie w tym wózku ? no nie wiem .

carola
a co na to maz ?? za biologiczny sie odezwał. ?
Sol ile bys chciała za ten kombinezonik zolty ?
mary witaj kochana ;-) pokaz nam Mie ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry