reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sol no nie ryzykuj . Ja sie wkurzam jak na czyms mi zalezy i licytuje a poxniej sie okazuje ze jestem wylogowana ; /

Carola - jakbyś je zobaczyła to byś się zastanawiała czy one maja wrotki pod kolanami - one się teleportowały - tak ciekały na czworakach między pokojami :szok: A przed chwila wsunęły pół paczki biszkoptów we dwie :szok:

Udało mi się wystawić ta głupią aukcje :tak::-D:-D:-D To jest MEGA paka za grosze - mam nadzieję że ktoś kupi bo mnie coś strzeli :dry:

Hehe,ja właśnie wystawiłam aukcję z oprawkami Calvin Klein.Kupiłam kiedyś je...tytanowe,ultra lekkie i cienkie i mega drogie...niestety okazało się,że mam za dużą wadę do tych oprawek...
A takie są piękne...mam nadzieję,że ktoś kupi i będę mogła kupić inne.

reklama
hej

wpadlam dopiero teraz caly dzien lezalam i spalam takiego mialam zmula... wstalam dopieor o 17, poszlismy na spacer i zakupy spozywcze

wiolka : jezu ty takie smacznosci pieczesz na codzien!? podziwiam i zazdroszcze
my dzis tez mamy coasto ale z piekarni, bo ja to tylko suche ciasto jogurtowe i czekoladowe umiem zrobic...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

asionek : milego wieczoru i szczesliwego lotu w poniedzialek!

sol : pokaz koniecznie efekt koncowy wlosow :)

carola : dziwne z esie talk poczasie odezwal, tez bym weszyla cos dziwnego w tym... dobrze ze jest daleko! :)

paulina : zazdroszcze tych zkaupow tanszych z UK, uwielbiam stronke nexta...mi nie ma kto przywiezc, jest w Uk na stale sisotra meza, ale z jej studiami ciezkimi a teraz jeszcze gorsza praca przyjezdza tu raz na rok, wiec nie ma jak paki za bardzo na czas dostarczyc... a z wysylka miedzynarodowa sie nie oplaca ... a ja tak lubie nexta...dla mnie to sa najslodsze ubranka dl amlauskich :)
ja wczoraj po tych swetrowych zakupach po poludniu skusilam sie na jeszcz ejeden "swiateczny" zimowy sweter dla synka, moze znajde go na stronce sklepu to wkleje link :) piekny jest :)))))) sama bym taki chciala dla siebie ;)))

wiolka : wspolczuje problemow z autem... nie dziwie co sie ze sie wkulas...

mary : super z ejuz w domku i ze wszystko OK :))))

znalazlam, o taki sweterek !!!!

http://www.dpam.com/en/sweater-p-28968.html?c=688&cPath=1_28_1095

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry