reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
paulina - 6 op (10 kolorów każde) do czerwca dla 28 dzieci :tak::laugh2: Nie no wiesz, ogólnie babka jest spoko, ale idzie po najniższej linii oporu :no:

Spadam z mężem oglądać filmik :tak:

reklama
Sol-moje dziecie starsze sztuk jeden więcej zużyje tej plasteliny niż cała grupa;)

aaa Jos-udziela mi się od ciebie-właśnie przyszalałam na H&M online-teściowa kazała wybrać prezenty, więc już to zrobiłam;) a że na brytyjskim taniej niż w polskim;)

LoL pierwsza :D

paulina
, ja mojej plasteliny nie daję, ma za to ciastolinę i takie kuleczki plastyczne :tak: Ale ma tego tyle że głowa mała :-p Zresztą nie czarujmy się - w zeszłym roku składka na wyprawkę była 40 zł i zabrakło materiałów, teraz ta szurnięta matka stwierdziła że wystarczy 20 zł i tak się złożyliśmy. Powiedz mi jak za 20zł ma starczyć materiałów dziecku na cały rok? Ja tyle na 2-3 miesiące wydaję a czasami na miesiąc :sorry2: Ehh...
Ty się pochwal co za strona H&M bo mnie zaciekawiłaś ;-):tak:

Jezu miałam straszny sen :no: Poszłam do mojego gina bo mnie jajnik coś od kilku dni pobolewa a ten mi mówi że gratuluje ale czemu wcześniej nie przyszłam? Ja szok o co biega, a ten mi pokazuje dzidzię - 6 miesiąc :no: i zagaduje że założy mi kartę z datą wstecz żebym problemów z becikowym nie miała :szok::no:
Miałam iść we wtorek do gina - chyba sobie odpuszczę po takich koszmarach :rofl2:

Sol-ja bym na twoim miejscu nie szła do lekarza;)
a co do tej stronki H&M to niestety zamawiam na brytyjskiej, bo tam mieszkają teściowie-potem teściowa jak otrzymuje paczkę to przywozi-tak samo czasami zamawiam rzeczy z nexta-tam na miejscu jest tańsza przesyłka niż do polski
a jeśli chcesz spojrzeć to proszę:H&M offers fashion and quality at the best price | H&M GB
mężowi zamówiłam fajny cardigan z wyprzedaży, mi jeansową sukienkę, młodemu polar na wiosnę na zamku i t-shirt z długim rękawem i potworkiem;), a małej spodnie dresowe z weluru (uwielbiam), szary sweterek z kotkiem i polar na wiosnę;)

a ciastolinę też posiadamy, a o co chodzi z tymi kuleczkami plastycznymi?

witam resztę i pozdrawiam
dziś sobota więc ja nadaje z krzaków;)

Ostatnia edycja:
hmm - muszę luknąć :D

A ja głupia znowu czytam wyborczą:

Premier zapowiedział serię reform: m.in. likwidację ulgi dla rodzin z jednym dzieckiem, o dochodzie powyżej 85 tys. zł rocznie. Jednocześnie Tusk mówił, że zamierza podwyższyć o 50 proc. ulgę prorodzinną na każde trzecie i kolejne dziecko.

Znaczy tragedii nie ma :tak:

No i zalicytowałam Karoli kurtkę :-/ M mnie zamorduje :p

Ostatnia edycja:
witam sie i ja.
jestem zalamana , bo juz nawet nie zla . znowu samochod nam sie zepsol. nie doszcze ze czlowiek ma stare padlo bo na nic lepszego cie niestac to jeszcze sie psuje. 2 miesiace temu 1,200zl w niego wlozylismy i teraz znowu. a najgorsze ze bez samochodu jestesmy.

dzis duzo planow kulinarnych zobaczymi ile z tego zrobie:-)

milego dnia kochane

reklama
to i ja na chwile wpadam :)

od jutra bedzie mnie malo , a od poniedzialku moze wogole ... jutro znajomi jeszcze wpadaja wiec caly dizen zajety , a w pon. juz wyruszamy :)
mama neta ma w domu , ale nie wiem czy czas znajde na kompa :)

Sol niezla ta wychowawczyni :wściekła/y:
pochwal sie wloskami jak juz zrobisz :)

Wiola kurcze wspolczuje problemow z autem :(
jakie plany kulinarne ?? :)

cos mialam jeszcze i zapomnialam hehe

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry