reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młodamamusia,mąż na luzie.Ufa mi,właśnie po to z nim rozmawiam na ten temat:)

Wiola,smakowite:)

Ja po obiedzie,idę sprzątać...dzisiaj mąż wyjeżdża a ja z koleżanką kolacyja i winko:)

reklama
wiola... ;( dlaczego to zrobiłaś ;( a ja tak bym sobie zjadła takiego rogalika... chyba zaraz oślinie mojego laptopa :-(

Sol-a wystawiłaś już na allegro bo mi się podobają te śpiochy w paski ciemne z misiem, t-shirt hello kitty i na przed ostatnim zdjęciu spodnie w kratke-granatowo-fioletowe-tylko jaki rozmiar tego wszystkiego?

Asionek-jesteś dalej chętna na tego rogala-poduszkę?aukcja konczy się we wtorek-jeśli nie pójdzie to dać ci znać?

Ostatnia edycja:
wiolka poproszę jednego .
Caro do dobrze , ze maż na luzie :-). A , ze tak spytam Ninka wie kto jest jej biologicznym ojcem ? Jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać ...

Rurka , Wiolka , Carolina , Made , Sergi , Ajas , Ewula , Asionek , mlodam , Mary , Paulina , LiL , Jos , Zizi , Sol , Kocurek , i reszta wspaniałych WILKI BUZIAK ; *

Ostatnia edycja:
Oszaleję - wystawiałam aukcję... robię ten opis szczegółowy i robię i robię - chyba z 20 min robiłam i co? WYLOGOWAŁO MNIE :szok::no::angry::angry::angry: I nic nie zapisało z tego co pisałam :crazy: Odpuszczam dzisiaj - to chyba nie mój dzień :no:

Młodamamusia,Ninka jeszcze za mała...powiemy jej w ciągu roku czy dwóch...tyle ile jest w stanie zrozumieć.
Potem jak podrośnie powiemy więcej.

Sol,tak to jest...
Ja już posprzątałam,podłogi umyłam,wino schłodziłam.
Zaraz ja się wykapię i zrobię kolację....czekam na koleżankę.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry