reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jos nie jest zle ale zawsze mogloby byc lepiej:-D. jednak to ze musisz liczyc kase zeby starczylo do pierwszego wkurza niemilosiernie, tymbardziej ze wiem ze wcale tak nie musi byc.
nawet nie wiesz jak ja ci zazdroszcze tego Poldusiowego snu, Iwa niechce spac, biega po domu z wozkiem i spiewa lalkom sto lat , a ja ledwo siedze. dzis ten gorszy dzien.

szefostwo meza wiadomo kiedy da wam odpowiedz?

reklama
wiolka : nie wiem kiedy dadza odp...ale mi sie nie spieszy ;)

co do snu L. to nie bed eukrywac, ze choc czasem mi to spuje popoludniowe plany top tez sie ciesze i mam marzennie : zeby drugie tez tak spalo :)
dobrze ze wicia sie sama bawi i nie musisz jej zabawiac... jak mozesz to sie poloz, polez sobie

jestem :)
kurka maly ma dzisiaj jakis dziwny dzien :/
wisi na cycu , spac nie chce za bardzo , a jak zasnie to go gazy budza zaraz
do tego na piersi siedzi zaczyna stekac , jak steka to wszystko ulewa , robi kupe , przebieram go , przypomina sobie , ze niedojadl i znowu cyc i tak calusi dzien :szok:

Zizi :((((

Mary hej :) fajnie , ze maz taki pomocny i wszystko dobrze poszlo !! :)

wpadlam zajrzec co slychac a tu raptem 2 posty do nadrobienia !!!! :szok:
gdzie sie wszystkie podzialy???????????????

milego wieczorku !

ZIZI - współczuje :(

mary - super że nie masz problemów z karmieniem :tak: i ucałuj tego słodziaka od ciotki ;-)

jos - pip pip pip - ciężarówko - jak tak się czujesz przed rozwiązaniem?

A ja się pochwalę - mam czarne włoski od wczoraj i zamówiłam sobie włoski do przedłużania - max we wtorek powinnam dostać :laugh2:
A u nas: właśnie skończyłam porządki, wózek zabrał kurier we wtorek, teraz czekam na zwrot naprawionego. Byłam dzisiaj na zebraniu rodziców w przedszkolu - koleżanka miała rację - mamy 3 matki co myślą że wszystko one najwięcej i najlepiej wiedzą i w każdej dyskusji muszą być najgłośniejsze. Niestety france są spokrewnione z wychowawczynią która też jest godna pożałowania i nic tylko łopatą pierd***** całą czwórkę :no: Za to moja córcia była wychwalona że radzi sobie chwilami lepiej niż niejeden pięciolatek z jej grupy bo ona choć ma 3 lata jest w grupie 4-5 latków. I było by super gdyby nie ta ich rąbnięta wychowawczyni - bo ona myśli że dzieciom do stycznia wystarczy 6 op plasteliny na grupę 28 osób :no: a najlepiej bo walnęła że do końca czerwca to powinno im wystarczyć :szok: dzieci u niej malują na 1/4 kartki A4 bo nie maja kartek, farby też się kończą i trójce rodzicielskiej zgłaszała że nie ma materiałów a na zebraniu nagle o 180" że jej wszystkiego wystarczy do czerwca :szok::no: Za to dzieci maja po południu inną - drugą panią - kobita do rany przyłóż, ma program tak rozwinięty że aż miło, nic tylko z nią dziecko zostawiać. Niestety nie da się zamienić pań bo ta głupia pisze awans nauczycielski i musi mieć tą grupę wiekową :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A żeby tak france samochód potrącił :tak::tak::tak::tak: Przepraszam :sorry:;-)

reklama
Sol-to ja trzyma kciuki aby tą francę......;)że też tacy ludzie mają kontakt z naszymi maluchami-a opakowanie tej plasteliny do czerwca?baba zdurniała

Karola-to chociaż waga ci trochę poleci przy tej tarczycy;) a może to przez to masz problem z zajściem w ciążę?
a nie wybierasz się może do tego outletu coccodrillo? bo ja myślę ciąglę o tych trampałkach dla młodego i ewentualnie cieplejszej czapce zimowej dla małej (obwód główki 40,2cm;)) dałabyś radę zajrzeć ? będę wdzięczna

oki kobietki kolorowych

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry