ZIZI - współczuje
mary - super że nie masz problemów z karmieniem
i ucałuj tego słodziaka od ciotki ;-)
jos - pip pip pip - ciężarówko - jak tak się czujesz przed rozwiązaniem?
A ja się pochwalę - mam czarne włoski od wczoraj i zamówiłam sobie włoski do przedłużania - max we wtorek powinnam dostać
A u nas: właśnie skończyłam porządki, wózek zabrał kurier we wtorek, teraz czekam na zwrot naprawionego. Byłam dzisiaj na zebraniu rodziców w przedszkolu - koleżanka miała rację - mamy 3 matki co myślą że wszystko one najwięcej i najlepiej wiedzą i w każdej dyskusji muszą być najgłośniejsze. Niestety france są spokrewnione z wychowawczynią która też jest godna pożałowania i nic tylko łopatą pierd***** całą czwórkę
Za to moja córcia była wychwalona że radzi sobie chwilami lepiej niż niejeden pięciolatek z jej grupy bo ona choć ma 3 lata jest w grupie 4-5 latków. I było by super gdyby nie ta ich rąbnięta wychowawczyni - bo ona myśli że dzieciom do stycznia wystarczy 6 op plasteliny na grupę 28 osób
a najlepiej bo walnęła że do końca czerwca to powinno im wystarczyć
dzieci u niej malują na 1/4 kartki A4 bo nie maja kartek, farby też się kończą i trójce rodzicielskiej zgłaszała że nie ma materiałów a na zebraniu nagle o 180" że jej wszystkiego wystarczy do czerwca
Za to dzieci maja po południu inną - drugą panią - kobita do rany przyłóż, ma program tak rozwinięty że aż miło, nic tylko z nią dziecko zostawiać. Niestety nie da się zamienić pań bo ta głupia pisze awans nauczycielski i musi mieć tą grupę wiekową
A żeby tak france samochód potrącił
Przepraszam
;-)