reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam
Moja córka jest w szpitalu :( Dzwonili ze szkoły, że zabrało ją pogotowie bo ma prawdopodobnie złamaną rękę. Okazało się, że to złamanie z przemieszczeniem i musi być operacja w znieczueniu ogólnym, ale że 6 godzin przed nie można przyjmować posiłków to do 21 musimy czekać. Pojechał tam mój mąż i zabierzemy ją do szpitala w mojej miejscowości.....
Siedzę i ryczę :(((

kurcze bidulka :( zlamanie sie zdarzyc moze , ale skoro w takiej szkole jest i koncert do tego to pewnie biedna bedzie przezywac :(( przykro mi bardzo i oby ladnie i szybko sie zroslo !!

asionek : no wlasnie czytajac forum poczulam sie baaaardzo zniechecona do wyjazdu... a dzis zadzownilam do przyjaciela meza z dziecinstwa ktory tam jest od wielu lat, pracuje na uczelni, kokosow nie ma, po prostu pasjonat nauki i on bedac bliskim znajomym nie szczypie sie zeby podac pensje ile placi za 2 pokoje + salon itp i okazuje sie ze wcale nie trzeba zarabiac tak jak piszesz setrek tysiecy czy najlepiej milionow............ ehhh ludzie...
jedyne co mnie przeraza to sluzba zdrowia, nie wiem cyz ubezpieczenie kupuje tylko maz i zona + dzieci zapisani pod niego, czy kazdy czlonwek rodziny... bo jak kazdy musi miec swije to to na miesiac juz jest jakis budzet... a z malym dizeckiem i nioemowlakiem wiadomo ze i pediatra co chwile, i szczepienia i witaminy i syropy i inne... a zwykla wizyta u dr ponoc moze kosztowac 150 jak i dluzsza 300...

no widzisz ja tez nie kumam po co ci ludzie takie rzeczy wypisuja ?? zeby zrazac innych czy zeby pokazac jak im sie dobrze zyje , co z reguly jest klamstwem , a na forum wypisuja dyrdymaly jakies :/
co do ubezpieczenia to za bardzo nie pomoge , bo ja sama bylam i wsumie mi oplacal pracodawca
wiem , ze mozecie od firmy wyegzekwowac zeby placili , albo dokladali tam sporo ludzi tak wlasnie robi :)

ok to nie napisalam hehe maly dziobacz wstaje .. to sie naspal kurka

reklama
made kochana bedzie dobrze ! musi być . Masz silne i dzielne dzieciaczki ! Młoda da radę !!;-)

a tymczasem uciekam z psem i spać ;-):-)
dobranoc ;*
WIELKI BUZIAK DLA KAZDEJ ; *

Ostatnia edycja:
witam sie z rana

made jak sie corcia czuje? bedzie dobrze, nie przejmujcie sie , napewno jeszcze nie jeden koncert przed nia

kurde spodziewalam sie jakiejs wiadomosci od serge...

hej hej ja nawet wyspana jestem-poszliśmy spać z mężem po 11 a mała obudziła się coś ok 4 na jedzonko-tylko że on wstał, więc ja w końcu pospałam;)

Serg-pisz co tam u ciebie

Made-jak córcia?

Wiola a jak ty się czujesz dzisiaj, jak Iwcia?

paulina wlasnie bylam na grudniowkach i sobie sama wyczytalam co u serge. martwilam sie o nia. wszystko jest ok.
a ja dzis niewyspana , Iwa przebudzila sie o 3,30.Lukasz do niej poszedl , a jak wrocil to na czulosci mu sie zebralo. a ze w ciazy malo jest tego przytulania bo mi sie niechce a on sie boi( w pierwszej ciazy tez tak bylo). no to laskawie sie zgodzilam a potem sie rozbudzilam i zasnac nie moglam. o i chce mi sie spac
u mnie przeziebienie odpuscilo tylko bol gardla zostal, a na Iwe dzialaja te nowe leki bo juz prawie nie kaszle
co u was?

Hej Wiola, hej Paulina :happy:
Czyli u Sergee to był fałszywy alarm na razie?
Ciekawe co u córci Made?

Dzień dobry :)

Paula, Wiola,ajas - dziękuję :)
Wczoraj jak pojechali o 19:30 do szpitala, tak przyjechali po 1 w nocy :/ Nastawiali jej kość w znieczuleniu ogólnym i musiała zostać parę godzin na obserwacji. Ręka jest w gipsie i bardzo boli, szprycujemy ją trochę pyralginą, bo nie da rady inaczej, ale najważniejsze, że już po wszystkim :tak: We wtorek jedziemy na zdjęcie gipsu i kontrolne rtg, po czym ponownie do gipsu, prawdopodobnie na 6-8 tygodni, później rehabilitacja.

Serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie :)
just :*:*:*:*
Paula :*:*:*:*

Ostatnia edycja:
hej

made : wlasnie sie zastanawilam co u ciebie, jak samopoczucie u mamy :)
ciesze sie , ze juz po wszystkim :-) bedzie dobrze !!! :)))

wiolka : super ze juz lepiej sie czujecie :) a to sie mezowi zebralo, w takich godzinach !!!???:szok::-):-D:-D

paulina : super ze pospalas, zazdroszcze ! u mnie standardowo zombie
wlasnie wypilam kawe, taka bylam lapczywa ze sobie jak gzub jezyk poparzylam... :zawstydzona/y:

rurka : ?????

serg : ciesze sie ze u was OK :)

ajas : hej :)

asionek : dziex za info o tej sluzbie zdrowia!

Made-dobra rehabilitacja i zobaczysz że jeszcze nie raz córcia zatanczy, dla ciebie również :*:*:*

Wiola-widzę że nie ja jedyna nie mogłam zasnąć po wczorajszych przytulankach-ja nie rozumiem czemu faceci tak szybko odlatują;) a mi gardło trochę przeszło, zatoki trochę też

mała właśnie dosypia a młody próbuje wyłudzić cukierki;) e co tam dam mu mandarynki;)
no dobra nie dał się na mandarynki, poszły dwie czekoladki z kalendarza adwentowego;)

Jos- to że pospałam nie zwalnia mnie z obowiązku posiadania zombie eyes

i przylazł po mandarynki;)

Ostatnia edycja:
reklama
paulina ja sie mojemu wcale nie dziwie ze tak szybko odlecial w koncu byla 4 rano.:szok:

jos no wiesz , jak sie chce to kazda pora dobra

made dobrze ze jestes juz w innym nastroju i troche spokojniejsza. teraz najwazniejsze zeby mloda nie cierpiala

ajas co u ciebie? jak w pracy? tak u serge to falszywy alarm

kurde i znowu porcelana, mam dosc. jestem blada , oczy sine, wlosy tluste masakra jakas

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry