reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zazdrośćcie zazdrośćcie dopiero wstałam:-D ale humoru jakoś brak więc będę tylko podczytywać...
Buziaki dla wszystkich!

reklama
hej :)
ja juz ogarnieta cala , makijaz pelny zrobiony , maly spi :)

wczoraj przyszedl sms , ze juz jest paszport do obioru :) ufff troche sie balam , ze cos pojdzie nie tak i nie zdarzymy , a w pon. juz jedziemy !! na szczescie slowni sa i wyrobili sie :)

Mloda ale poszalalas z suwaczkami :-D

Dzień dobry :)

Paula, Wiola,ajas - dziękuję :)
Wczoraj jak pojechali o 19:30 do szpitala, tak przyjechali po 1 w nocy :/ Nastawiali jej kość w znieczuleniu ogólnym i musiała zostać parę godzin na obserwacji. Ręka jest w gipsie i bardzo boli, szprycujemy ją trochę pyralginą, bo nie da rady inaczej, ale najważniejsze, że już po wszystkim :tak: We wtorek jedziemy na zdjęcie gipsu i kontrolne rtg, po czym ponownie do gipsu, prawdopodobnie na 6-8 tygodni, później rehabilitacja.

Serdecznie dziękuję wszystkim za wsparcie :)
just :*:*:*:*
Paula :*:*:*:*

bedzie dobrze !! szybko malutka dojdzie do siebie
na szczescie to zima ,w lato gorzej w upaly z gipsem chodzic ..

jos no wiesz , jak sie chce to kazda pora dobra

kurde i znowu porcelana, mam dosc. jestem blada , oczy sine, wlosy tluste masakra jakas

o matko hehe ma twoj maz pory dobre :)
jak ja sobie siebie na poczatku ciazy przypomne to mi samej siebie szkoda hehe
oby ci przeszlo szybko , bo cos dlugo cie trzyma :(

Jos nie ma za co :) za bardzo nie pomoglam ...

Hej,
trochę ucichłam, ale u mnie same złe wiadomości...
z teściem źle, niestety szykujemy się na pogrzeb:(((((( było trochę poprawy a potem szybkie pogorszenie:((((
Ja jestem chora, przeziębiona, męża plecy i bark boli, normalnie wszystko pod górkę...
A do tego wszystkiego @ nie ma, dzisiaj pojawiła się taki śluz jak zawsze przed więc sądzę ze do soboty chyba przyjdzie...

UUUUUUU dawno mnie tu nie było :-p

kłaniam się nisko wszystkim szanownym koleżankom :-D u nas "spokój" jeśli spokojem można nazwać 6 osób na 68 m2 :-D Remik zdrowy, szaleje :tak:

podczytuję Was i wiem co się dzieje, ale jakoś brak czasu na pisanie ostatnio, mama ma urlop, więc sprzątamy, układamy w szafach, no generalnie robimy to o czym przy normalnym cotygodniowym sprzątaniu się nie pamięta :sorry2:

uciekamy odwiedzić przyjaciółkę, wczoraj się dowiedziałam, że miała wypadek samochodowy i nogę ma w gipsie, więc koniecznie muszę ją odwiedzić,

pozdrawiam wszystkie koleżanki :tak: BUŹKA!!!!

Witam serdecznie z rana:)
Dopiero się budzę (wcześniej nie mogłam),mam mdłości,smak kupy w ustach,spuchnięte sutki,bolące otoczki sutka,ból podbrzusza na @ i brak @:szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry