reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiola ja wierzę że niedługo ci to przejdzie trochę-bo się wykończysz...tylko chyba Wisieńka dosyć długo się męczyła z mdłościami-a może jak będziesz u lekarza to spytasz o coś co ci trochę ulży?

reklama
paulina : wkoncu klub zombie p&j zobowiazuje :)

cholera jak wkoncu sie zmobilizowalam wyszukalam papiery recepte zebys isc po okulary, wywiedzialam sie co do sluzby zdrowia do ile mam zwrot i wszytsko zorganizowalam i mialam dzis po te okulary PUNKT 10:00 wychodzic... zaczal padac deszcz! Poczekam jeszcze 10-15min i pojde!!!! Nie odpuszcze :) o nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiolka : :-):-):-):-) :-):-) ma maz motywacje :)

paulina : ja mam na odwrot, okulary na wyjscie, bo naz wulic nie widze i twarzy sasiadow nie rozpoznaje ;)

ja uciekam
do pozniej!

Jos dołączam się do klubu zombie, chociaż ja akurat nie z braku snu tylko chyba z jesiennej pogody...
Wiola bidulko, kiedy te wymioty Ci odpuszczą...
A ja w pracy, ale przy tej mgle za oknem wolałabym zostać w domu, w ciepełku pod kołdrą...

dobra Ajas-a mi palce tak skostniały z zimna że ledwo piszę, ach te moje cudne krążenie...

dobra, ja na razie znikam, zaraz mała się obudzi a musiałabym jakieś ziemniaczki do obiadu zorganizować, jak coś to proszę mnie głośno wolać a przybędę;), miłego dnia,buźka

Ostatnia edycja:
reklama
Paulina skąd ja to znam.. :-) U mnie najczęściej są zimne dłonie, stopy i czubek nosa :-) Ale właśnie mnie rozgrzała gorąca herbata z cytryną i gdyby nie to, że jestem w pracy, to byłabym całkiem szczęśliwa...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry