reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj...nie dam rady dzisiaj napisać nic co ma ponad 5 zdań :/
Napiszę więc szybko:
Mary Kochana, mocno piąstki zaciskam, wszystkiego dobrego. Buziaki :*

reklama
Mary jeszcze raz za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)) ale fajnie kolejny bobas bedzie z nami :)

Kocurek ja mam taka hmm niby lampeczke z niebieskawym swiatlem bardzo slabym i ona swieci cala noc :) narazie jakos lepiej sie czuje jak widze malego no i na cyca jak wstaje to tylko wyciagam i daje bez wstawania czy zapalania duzego swiatla , czy lamki nocnej ktora i tak mimo najslabszej zarowki za mocno swieci ...

Karolina fajna ta lampka sama sie wylacza :)

hejka

asionek : u mnie wlasnie zonk jest taki, ze normalnie w 1 ciazy robil mi to moj gin i teraz tez mial... tylko ZE :
ostatnia wizyte mam tak juz w dosc niebezpiecznym terminie, bo 25.11 i wtedy dopieor moglby mi zrobic tego gronkowca, plus zcekanie na wyniki... a mysle wciaz nad cc i jesli bedzie cc to na pewno nie bedzie z nim czekal do 5-10 grudnia ... wiec wynik musze miec najlepiej juz na wizycie u niego albo przefaksowac, ale powiedmzy zeby na koniec listopada juz byl :)
i takim cudem teraz glowkuje gdzie to zrobic, bo do niego wczesniej nie pojade specjalnie na wymaz, za daleko (!!!)
w kazdym razie DZIEKUJE za info :)
poszukam jakiegos lokalnego ginka na szybka wizyte bo w labo mi pewnie tego nie zrobia...

a moja leopoldynka ma jutro imieninki :))))))))))

no w labo nie robia niestety u nas to nawet zastrzyku nie robia !! polozna musiala mi zrobic , bo nie mial kto i lazilam jak debil z tymi przeciwcialami hehe

ja wogole nie mialam aktualnych badan na porodowce , bo tego dnia mialam robione co zaczelam rodzic , a krew nastepnego mialam isc zrobic i nie doszlam
i przez to kurka panika byla i co chwile ktos przylazil i mnie kul :/ pobrali mi lekko reka 11 ogromnych fiolek , i tak bylam zmeczona to jeszcze sie dossaly wampiry :)
juz nie wspomne , ze przy skurczach jak przyszla baba mi pobierac te kilka fiolek to mialam niezlego stresa , ze mi cos zrobi jak zacznie sie wbijac , a mnie zlapie skurcz
takze lepiej porob wszystko zeby cie tam nie kluli :)

dobrej nocki :)

witam sie z rana, ja juz tradycyjnie slaba, w glowie mi sie kreci , no i z muszla tez juz sie witalam

mary kochana moc &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za was. szybkiego powrotu do formy i na BB:-)

jos co do trojego pytania to nie biore nic na te wymioty , twierdzilam ze dam rade ale mam dosc , dzis ide z Iwa do rodzinnej to powiem zeby mi cos przepisala , tylko z tego co wiem to oni czopki przepisuja:-/

kocurku ja w pokoju Iwy mam malenka niebieska lampke , niechce zeby wrazie sie obudzi sama sie wystraszyla i plakala.
a w sypialni mam zegarek podswietlany i on tez daje delikatne swiatlo i do tej pory jak Iwa spala z nami w sypialni to on robil za lampke. ja tak jak ASIONEK wole widziec maluszka w nocy.

paulina
nie wiem czy by sie dogadali bo moja mala weszla teraz w etam moje-moje i jak ktos do niej przyjedzie to placze i niechce zabawek dac... walcze z tym ale mam nadzieje ze jak najszybciej z tego wyrosnie.

sol widze ze cena tak samo wygorowana jak u mnie :-)z nastawieniem byle tylko sie pozbyc tej sukienki:-)

buzi dla wszystkich i milego dnia

serge jak sie czujesz?
niestety ja ten krag opuscilam tylko na 3,4 miesiace bo wczesniej Iwa mi sie budzila po kilka razy w nocy i tez nie spalam.

Wiolka jeszcze chwilka, drugi trymestr w toku więc mdłości powinny się skończyć niedługo :tak: Ja się czuję stosownie do stanu, czyli wielka, obolała i niewyspana... Ale pocieszam się, że już niedługo Bąbel będzie na świecie! :-) Tylko 29 dni do terminu porodu, ale przewiduję rozpakowanie się trochę wcześniej, bo już od jakiegoś czasu odchodzi mi czop po kawałku, do tego skurczybyki mam co raz częstsze i silniejsze no i opuszczony brzuś :tak:

serge niby sie mowi ze czop moze zaczac odchodzic do 2 tyg przed porodem, wiec zobaczymy jak to bedzie. mi brzuch opadl w dniu porodu :-)wiec niestety opadanie brzuszk to niestety nie jest wyznacznik, ktory wskarze nam dokladna date.
w pierwszej ciazy to czulam sie juz swietnie a teraz...
a co do niewyspania to wlasnie tak to jest najpierw nie mozesz spac bo brzusio przeszkadza sie wygodnie ulozyc a potem bo maluszek placze .

Cześć dziewczyny :happy:
Jakoś dobudzić się nie mogę... ta jesienna pogoda...:-( ale mniejsza... To dzisiaj trzymamy kciuki za Mary:tak:

reklama
hej ho

podejrzewam że maluszek Mary-już jest z nami;)

Wiola-tak sobie myślę że by się dogadali;) my też jeszcze czasami mamy przebłyski moje, moje;) ale dzieci powoli z tego wyrastają, no i kluczową rolę pełni rodzeństwo bo uczy dzielenia się-Daniel po mału się przekonuje że może pokazywać siostrze swoje zabawki-choć czasami mówi że jest za mała lub że pogryzie mu;)

ja dziś w końcu pospałam;)

dobra muszę młodego przegnać z pokoju małej bo ta nigdy nie zaśnie

miłęgo dzionka i pozdrowionka

Libby, Libyy???????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry