- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
paulina moze i by sie dogadali , pierw by sie poszarpali a potem przytulali:-)
lil bedzie dobrze, uszy do gory, my juz tez ponad tydzien chore .
ajas witaj.kawusia i sie budzimy
lil bedzie dobrze, uszy do gory, my juz tez ponad tydzien chore .
ajas witaj.kawusia i sie budzimy
paulina.pro
Wiola-też tak podejrzewam
a mi znów gardło nawala
i nie chcę nic głośno mówić ale chyba mi się dziecko naprawia bo sama zasnęła w łóżeczku
a mi znów gardło nawala
i nie chcę nic głośno mówić ale chyba mi się dziecko naprawia bo sama zasnęła w łóżeczku
WIOLKA1509
paulina ty szczesciaro
;-)o naprawe dziecka chodzi.
musze isc glowe umyc ale mi sie strasznie niechce

musze isc glowe umyc ale mi sie strasznie niechce
hejka
Lil : zdrowka dla maciusia !!! bedzie dobrze, taka juz dola przedszkolaka...
wiolka : ja te zmusze isc umyc lepetyne bo szok co sie na niej dzieje i tez TAAAAK mi sie nie chce.... na dodatek mam troche dzwonienia i papierkowej roboty, odkladam to od tygodni...nienawidze cholerstwa...ale wkoncu muszet o zrobic... wyjasnic pare spraw ze sluzba zdrowia do ktorej sie wiecznie dodzwonic nie mozna, itp itp
ajas : hej
made : jeszcze raz dziekuje za maila !!!!
kocurek : jak tam zyjesz? mala ricore????
asionek : jak nocka ??? no ja faktycznie wole badania robic wczesniej... nigdy nie wiadomo kiedy clzowieka zlapie
serg : juz niedlugo, 3maj sie
))
carola : co u ciebie????
sol : jak zatoki, lepiej????
MARY : moze wlasnie rodzisz???
)))))))))))))))))) OGROMNE &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA WAS!!!!!!!!!!!!!!!
Myslimy tu o was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lil : zdrowka dla maciusia !!! bedzie dobrze, taka juz dola przedszkolaka...
wiolka : ja te zmusze isc umyc lepetyne bo szok co sie na niej dzieje i tez TAAAAK mi sie nie chce.... na dodatek mam troche dzwonienia i papierkowej roboty, odkladam to od tygodni...nienawidze cholerstwa...ale wkoncu muszet o zrobic... wyjasnic pare spraw ze sluzba zdrowia do ktorej sie wiecznie dodzwonic nie mozna, itp itp
ajas : hej
made : jeszcze raz dziekuje za maila !!!!
kocurek : jak tam zyjesz? mala ricore????
asionek : jak nocka ??? no ja faktycznie wole badania robic wczesniej... nigdy nie wiadomo kiedy clzowieka zlapie
serg : juz niedlugo, 3maj sie
carola : co u ciebie????
sol : jak zatoki, lepiej????
MARY : moze wlasnie rodzisz???
Myslimy tu o was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
paulina.pro
a ja właśnie zrobiłam mojemu synowi budyń na śniadanie-raz nie zawsze a już nie miałam pomysłu co mu dać
przytargałam pranie ze strychu (2 automaty) i kolejne 2 do prania...ech ile te moje ludki się brudzą
Wiola a czemu szczęściara?chodzi o usypianie Mai? ostatnio miała takie fazy że tylko moje noszenie na rękach, bujanie i nucenie kotki dwa- ją uspypiało-może stąd mój ból gardła?-moja mama i mąż wymiękali przy jej uspyianiu a u mnie zawsze zasypiała
i teraz mnie straszycie przedszkolem-bo myślimy dać Daniela od nowego roku a wy o choróbskach-a on teraz (odpukać) dawno mi poważnie nie chorował...
Ajas-jak nie kawa-to zrób sobie mocniejszą herbatę albo zieloną herbatę-mnie to zawsze na nogi stawia
przytargałam pranie ze strychu (2 automaty) i kolejne 2 do prania...ech ile te moje ludki się brudzą
Wiola a czemu szczęściara?chodzi o usypianie Mai? ostatnio miała takie fazy że tylko moje noszenie na rękach, bujanie i nucenie kotki dwa- ją uspypiało-może stąd mój ból gardła?-moja mama i mąż wymiękali przy jej uspyianiu a u mnie zawsze zasypiała
i teraz mnie straszycie przedszkolem-bo myślimy dać Daniela od nowego roku a wy o choróbskach-a on teraz (odpukać) dawno mi poważnie nie chorował...
Ajas-jak nie kawa-to zrób sobie mocniejszą herbatę albo zieloną herbatę-mnie to zawsze na nogi stawia
ewula00
szczęśliwa ;)
mary skarbie&&&&&&&&&&&&&&&& zdrówka dla ciebie i dzidzi
u mnie...... rozwarcie na 1 palec
.... wywalczyłam ze zostałam w domu, skurczy brak pessar trzyma musimy wytrzymac jeszcze chociaz 2 tygodnie. leze plackiem:-( ahh co wam bede pisać
u mnie...... rozwarcie na 1 palec

paulina.pro
Ewula-a pisz nam kochana, pocieszające jest jedynie to że w razie 'w' maleńka ma już duże szanse-byłaby wcześniaczkiem ale znam trochę wcześniaczków urodzonych w 7 mies. i mają się całkiem dobrze
reklama
paulina : widze ze u ciebie tak jak u mnie prania, minimum 1 lub 2 pralki dziennie...
ehhh
ewula : trzymaj sie mocno, bedzie dobrze, zobaczysz ze wytrzymasz, choc na lezaco - ale wytrzymasz jeszcze kilka tygodni i wszystko bedzie OK
jestes juz w 33tc, to nie tragedia! a jak wytrzymasz jeszcze 2-3 tygodnie to bedzie OKIIIII
mysl pozytywnie
)))))))))))))))
zamoiwlam formy do ciasta... w ksztalcie : okragly, choinka, male na pierniczki, jedna na tarty, podluzna na cake'a i sama nie wiem co jeszcze...
jesczze tylko maly detal : teraz musze sie nauczyc piec tarte, cake'a i pierniczki !!!!!!!

:-)

ehhh
ewula : trzymaj sie mocno, bedzie dobrze, zobaczysz ze wytrzymasz, choc na lezaco - ale wytrzymasz jeszcze kilka tygodni i wszystko bedzie OK
jestes juz w 33tc, to nie tragedia! a jak wytrzymasz jeszcze 2-3 tygodnie to bedzie OKIIIII
mysl pozytywnie
zamoiwlam formy do ciasta... w ksztalcie : okragly, choinka, male na pierniczki, jedna na tarty, podluzna na cake'a i sama nie wiem co jeszcze...
jesczze tylko maly detal : teraz musze sie nauczyc piec tarte, cake'a i pierniczki !!!!!!!

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: