reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja dziś w dołku-Maciuś po 5 dniach w przedszkolu znowu chory.

reklama
paulina moze i by sie dogadali , pierw by sie poszarpali a potem przytulali:-)

lil bedzie dobrze, uszy do gory, my juz tez ponad tydzien chore .

ajas witaj.kawusia i sie budzimy

Lil no to dużo zdrówka dla Maciusia:tak:
Wiola dla Ciebie i Iwy też zdrówka.
Ja herbatą zaczynam dzień, jakoś kawa nigdy mi nie przypadła do gustu... a szkoda, bo ziewam i ziewam...

hejka

Lil : zdrowka dla maciusia !!! bedzie dobrze, taka juz dola przedszkolaka...

wiolka : ja te zmusze isc umyc lepetyne bo szok co sie na niej dzieje i tez TAAAAK mi sie nie chce.... na dodatek mam troche dzwonienia i papierkowej roboty, odkladam to od tygodni...nienawidze cholerstwa...ale wkoncu muszet o zrobic... wyjasnic pare spraw ze sluzba zdrowia do ktorej sie wiecznie dodzwonic nie mozna, itp itp

ajas : hej :)

made : jeszcze raz dziekuje za maila !!!!

kocurek : jak tam zyjesz? mala ricore???? :)

asionek : jak nocka ??? no ja faktycznie wole badania robic wczesniej... nigdy nie wiadomo kiedy clzowieka zlapie

serg : juz niedlugo, 3maj sie :)))

carola : co u ciebie????

sol : jak zatoki, lepiej????

MARY : moze wlasnie rodzisz??? :))))))))))))))))))) OGROMNE &&&&&&&&&&&&&&&&&&& ZA WAS!!!!!!!!!!!!!!!
Myslimy tu o was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja właśnie zrobiłam mojemu synowi budyń na śniadanie-raz nie zawsze a już nie miałam pomysłu co mu dać
przytargałam pranie ze strychu (2 automaty) i kolejne 2 do prania...ech ile te moje ludki się brudzą

Wiola a czemu szczęściara?chodzi o usypianie Mai? ostatnio miała takie fazy że tylko moje noszenie na rękach, bujanie i nucenie kotki dwa- ją uspypiało-może stąd mój ból gardła?-moja mama i mąż wymiękali przy jej uspyianiu a u mnie zawsze zasypiała

i teraz mnie straszycie przedszkolem-bo myślimy dać Daniela od nowego roku a wy o choróbskach-a on teraz (odpukać) dawno mi poważnie nie chorował...

Ajas-jak nie kawa-to zrób sobie mocniejszą herbatę albo zieloną herbatę-mnie to zawsze na nogi stawia;)

mary skarbie&&&&&&&&&&&&&&&& zdrówka dla ciebie i dzidzi
u mnie...... rozwarcie na 1 palec
:sorry:.... wywalczyłam ze zostałam w domu, skurczy brak pessar trzyma musimy wytrzymac jeszcze chociaz 2 tygodnie. leze plackiem:-( ahh co wam bede pisać

Ewula-a pisz nam kochana, pocieszające jest jedynie to że w razie 'w' maleńka ma już duże szanse-byłaby wcześniaczkiem ale znam trochę wcześniaczków urodzonych w 7 mies. i mają się całkiem dobrze;)

reklama
paulina : widze ze u ciebie tak jak u mnie prania, minimum 1 lub 2 pralki dziennie...
ehhh

ewula : trzymaj sie mocno, bedzie dobrze, zobaczysz ze wytrzymasz, choc na lezaco - ale wytrzymasz jeszcze kilka tygodni i wszystko bedzie OK :)
jestes juz w 33tc, to nie tragedia! a jak wytrzymasz jeszcze 2-3 tygodnie to bedzie OKIIIII :)
mysl pozytywnie :))))))))))))))))

zamoiwlam formy do ciasta... w ksztalcie : okragly, choinka, male na pierniczki, jedna na tarty, podluzna na cake'a i sama nie wiem co jeszcze...
jesczze tylko maly detal : teraz musze sie nauczyc piec tarte, cake'a i pierniczki !!!!!!! :eek::szok::-D:-):happy::happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry