Czarny Kocur
Made by Made :*
eeee ale już DZIŚ ta przyjemność ????
))))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eeee ale już DZIŚ ta przyjemność ????))))
asionek moje i stęka i pręży się i płacze przy tych kupach okrutnieI wali tonami
Pięć zestawów ciuszków na dobę to standard
Bo kupka spacerek zawsze zaliczyć musi
![]()
Asionek-mi się wydaję że te touroujs można do dady porównać, cena spoko a i tak za chwilkę są zasiusiane czy tam coś innego, są nawet wewnątrz podobne do huggies
hmmm tylko Daniel miał wysypkę po dada-ciekawe czy małej nie uczulą...ale chyba to nie rodzinne![]()
paulina, lil, asionek ,co do pampersow to Iwa z poczatku byla na orginalach pampersa potem ze wzgledow ekonomicznych kupilam raz te z lidla i u nas skonczylo sie mega uczuleniem, potem poszlu hagisy w ruch bo jak sa promocje np w tesco to bardzo tanio wychodza i byly super , a jak nie bylo promocji to dady z biedronki kupowalismy i tez mi sie podobaly, choc na noc czasem nie dawaly rady.
Asionek - kurde( żeby już ten Twój maluszek się tak nie męczył
![]()
wiolu niestety mam na kompie tylko tę jedną fotkę synka![]()
Tęsknię za nim... TAKIMBył przeukochanym dzieckiem... nie pamiętam z nim żadnych problemów, poza tym, że wołał w nocy pić do szóstego roku życia :-) Tu ma 6 miesięcy, 95 rok...
a to moj maly Bob Budowniczy. zdjeci zrobione przed chwila
Wiola
Zobacz załącznik 407581
no dobra ja znikam, zaraz dam małej trochę jabłuszka, potem spacerek-do później, pozdrawiam
Cześć babeczki!
Wlatuję ostatni raz w dwupaku... Jeju, jutro o tej porze będę już MAMĄ!!!Jestem okropnie zestresowana, ale pełna nadziei, że CC pójdzie dobrze i szybko. Dziś muszę się tylko zrelaksować, a jutro na 7.00 zmykamy do szpitala. Ufff...
Przesyłam moje ostatnie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dla wszystkich babeczek-staraczek! Trzymam za Was mocno kciuki!!!
A ja jestem wściekła! Zaplanuj sobie coś na popołudnie a i tak nic z tego nie wyjdziemieliśmy z Łukaszem dzisiaj tyle spraw do załatwienia, a tu w pracy szef wpadł i co? Zostają dłużej. Od 7-20stej
![]()
hejka
MEGA PROSBA DO ASIONKA : CZY MOZESZ MI NAPISAC STP CZY ROBILAS GRONKOWCA? KOJARZE ZE CHYBA TAK? JAKA NAZWE MIALAS NA SKIEROWANIU?????????? JA MAM STREPTOCOQUE B DO ZROBIENIA A WIDZE ZE SA DWA RODZAJE B i D ... Z GORY DZIEX ZA INFO !!!!