reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
eeee ale już DZIŚ ta przyjemność ???? ;)))))

No dziś... Kazali zrobić późnym wieczorem, a nic nie jeść od 24.00. Tak wiec chyba sobie strzelę tę lewatywkę koło 23.00. No, ale nie wiem, czy ja jeszcze mogę coś zjeść teraz czy za godzinkę, czy już raczej nie... :eek::eek::eek::baffled::baffled::baffled:

uff , ale dzisiaj produkcja :)
maly troszke pomarudzil dzisiaj , ale z tym co bylo wczesniej to porownac sie nie da , w koncu wrocil moj aniolek :) spi sobie po kapieli slodko , najedzony usmieszki na dobranoc postrzelal i poszedl spac :)

asionek moje i stęka i pręży się i płacze przy tych kupach okrutnie :( I wali tonami :eek: Pięć zestawów ciuszków na dobę to standard :-p Bo kupka spacerek zawsze zaliczyć musi:dry:

moj przy kupach to steka normalne , czerwony sie robi niesamowicie , ale nie placze raczej :) za to przy bakach porafi w taka histerie wpasc , ze szok :( podobno gazy dla dzieci sa okropnie bolace , cos jak skret kiszek :( biedaki male ..
moj teraz to z 2 na dobre robi czasami 3 to maks , ale potrafi takie walnac , ze tylko kapiel i pralka od razu w ruch hehe

Asionek-mi się wydaję że te touroujs można do dady porównać, cena spoko a i tak za chwilkę są zasiusiane czy tam coś innego;), są nawet wewnątrz podobne do huggies

hmmm tylko Daniel miał wysypkę po dada-ciekawe czy małej nie uczulą...ale chyba to nie rodzinne;)

ja Dady nie znam czytalam tylko o niej i teraz siorka kupila te nowe i mowi , ze jak pampki rzeczywiscie sa :) oni teraz zmienili te Dady , ulepszyli wiec moze malej podpasuja ? :)

paulina, lil, asionek ,co do pampersow to Iwa z poczatku byla na orginalach pampersa potem ze wzgledow ekonomicznych kupilam raz te z lidla i u nas skonczylo sie mega uczuleniem, potem poszlu hagisy w ruch bo jak sa promocje np w tesco to bardzo tanio wychodza i byly super , a jak nie bylo promocji to dady z biedronki kupowalismy i tez mi sie podobaly, choc na noc czasem nie dawaly rady.

u nas Huggisy kosztuja prawie tyle co orginalne pampki wiec bez sensu zmieniac na nie ... zobacze te z Lidla
tylko one sa od 3 dopiero u nas , 2 nie widzialam nigdy ...

Asionek - kurde :(( żeby już ten Twój maluszek się tak nie męczył ;)

no tez na to licze , ze przejdzie w koncu !! narazie odpukac jest lepiej 2 dzien ...

wiolu niestety mam na kompie tylko tę jedną fotkę synka :(

Tęsknię za nim... TAKIM :sorry::sorry::sorry: Był przeukochanym dzieckiem... nie pamiętam z nim żadnych problemów, poza tym, że wołał w nocy pić do szóstego roku życia :-) Tu ma 6 miesięcy, 95 rok...

jej jaki slodziak !! :))

a to moj maly Bob Budowniczy. zdjeci zrobione przed chwila

i kolejna pieknota na forum :)))

Wiola;)
Zobacz załącznik 407581

no dobra ja znikam, zaraz dam małej trochę jabłuszka, potem spacerek-do później, pozdrawiam

slodziak :))

Cześć babeczki!

Wlatuję ostatni raz w dwupaku... Jeju, jutro o tej porze będę już MAMĄ!!! :szok::szok::szok::happy::happy::happy: Jestem okropnie zestresowana, ale pełna nadziei, że CC pójdzie dobrze i szybko. Dziś muszę się tylko zrelaksować, a jutro na 7.00 zmykamy do szpitala. Ufff... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Przesyłam moje ostatnie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dla wszystkich babeczek-staraczek! Trzymam za Was mocno kciuki!!!

Mary bedzie dobrze :) zazdroszcze wsumie tej chwili kiedy pierwszy raz ujzysz maluszka !! zabierz aparat koniecznie :)) powodzenia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))

A ja jestem wściekła! Zaplanuj sobie coś na popołudnie a i tak nic z tego nie wyjdzie :wściekła/y: mieliśmy z Łukaszem dzisiaj tyle spraw do załatwienia, a tu w pracy szef wpadł i co? Zostają dłużej. Od 7-20stej:angry::angry::angry:

skad ja to znam :((( mnie tez wkurzaja takie akcje :/

hejka

MEGA PROSBA DO ASIONKA : CZY MOZESZ MI NAPISAC STP CZY ROBILAS GRONKOWCA? KOJARZE ZE CHYBA TAK? JAKA NAZWE MIALAS NA SKIEROWANIU?????????? JA MAM STREPTOCOQUE B DO ZROBIENIA A WIDZE ZE SA DWA RODZAJE B i D ... Z GORY DZIEX ZA INFO !!!!

ja nie mialam skierowania , bo mi gin pobieral :) nazwa ta , ale co dalej nie wiem .. ja nawet nie wiem w koncu czy je mialam czy nie , bo gin pobral mi tego dnia rano co zaczelam rodzic hehe i w klinice robili wyniki , ale zapomnialam sie zapytac co i jak :)

Mary-trzymam kciuki jutro za was-jutro o tej porze będziesz już napewno mamusią;)

dobra nikogo nie ma to idę sobie poćwiczyć;) wrócę jak dam radę podnieść się z podłogi;)

Wiolka- a propo klocków to myślę że Daniel by się z Iwą dogadał przy budowaniu;)

Ostatnia edycja:
Smaczności wszystkim jedzącym :tak:

mary jakbym nie mogła wpaść to mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)))))))))))))))))) - wszystko będzie dobrze !! Zazdroszczę emocji ehhh.. :tak::sorry:

Idę budzić jednak moją żabkę, trzeba przebrać, nakarmić, porozmawiać i może znowu zaśnie po 22 ....

papapapapaaa :*

Aa no mam pytanie na śniadanie do mamusiek - czy Wy śpicie przy włączonym świetle, czy zapalacie w nocy ??? Ot taka ciekawość mnie naszła... :sorry:

A ŻUCZKI TO SE W KULKI LECĄ ?????? :eek: Tęsknimy.......

Ostatnia edycja:
OK, zmykam na dziś. Zdaje się, ze wlecę nast. razem już jako MAMA!!! :happy::happy::happy: Trzymajcie się, dobranoc!

Mary &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& powodzenia jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocur-my gasimy światło na noc, a jak któreś marudzi to lampkę nocną na chwilę włączamy-organizm lepiej się regeneruje w nocy przy zgaszonym świetle;)

reklama
hejka

kocurek : tez mi tak glowa leciala w nocy przy karmieniu poldusia...

made : zuczku jeden kochany... nie ma sprawy, napisz o cc za jakis czas, jak zapomnisz o incydencie z wcietym postem :) nie ma pospiechu :)

asionek : u mnie wlasnie zonk jest taki, ze normalnie w 1 ciazy robil mi to moj gin i teraz tez mial... tylko ZE :
ostatnia wizyte mam tak juz w dosc niebezpiecznym terminie, bo 25.11 i wtedy dopieor moglby mi zrobic tego gronkowca, plus zcekanie na wyniki... a mysle wciaz nad cc i jesli bedzie cc to na pewno nie bedzie z nim czekal do 5-10 grudnia ... wiec wynik musze miec najlepiej juz na wizycie u niego albo przefaksowac, ale powiedmzy zeby na koniec listopada juz byl :)
i takim cudem teraz glowkuje gdzie to zrobic, bo do niego wczesniej nie pojade specjalnie na wymaz, za daleko (!!!)
w kazdym razie DZIEKUJE za info :)
poszukam jakiegos lokalnego ginka na szybka wizyte bo w labo mi pewnie tego nie zrobia...

a moja leopoldynka ma jutro imieninki :))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry