reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja czekam na ciepło...nie mogą mi rozpalić w piecu bo pancio nam jakiś montuje sterowniki do pieca i jakieś inne gadżety...

taka zwykla skromna, bardzo do mnie pasowala
http://allegro.pl/sukienka-slubna-i1921780761.html

c
os czuje ze sie jej nie pozbede i zostanie z nami zakopana na strychu w jakims kartonie:-)
Wiola - widzę że jedziemy na tym samym wózku :sorry::laugh2:
Oryginalna suknia ślubna z bordowymi dod. 36/38 (1936412533) - Aukcje internetowe Allegro

A mi się udało męża przekabacić i wyprałam dywan w salonie - może nie wygląda jak nowy ale na pewno wygląda lepiej niż wyglądał :tak: Osuszacz teraz go terroryzuje i suszy ;-) Spadam pranie powiesić i przypomnieć małżowi że obiecał gary pozmywać :-p

O o te sterowniki do pieca to ja posiadam i tak mi sterują na programie ECO, że dziś zamarzałam pół dnia, a teraz się piekę :-p:szok: Przestudiowałam instrukcję i ni w cholerę nie potrafiłam dogrzać po południu, a na zewnątrz pokazywało 2 stopnie :eek: A G. tłumaczył, jakie guziczki ponaciskać choliera.. trza było nagrywać mnie tłumokowi :dry:

Dziecię usnęło, a ja nie wiem za co się wziąć...
A nie.. jednak nie usnęło ;)))

Ostatnia edycja:
sol to jedna z tych rzeczy za którymi będę tęsknić :sorry: i za światłami miasta w nocy :sorry:

made nie żebym Ci wypominała, ale obiecałaś, że będziesz tutaj :-p
Odklej glonojadka wreszcie i powieś na smoczku hihihihi (e żarcik taki - zazdrosnam o to ładne spanie Zygmusia) Mój cycoholik niestety na smoku non stop wisi :/ ... no nie dało się bezsmokowo, ssak nie czuje spokoju z pustą buzią i kropka. A zasypianie trwa godzinaaaami hehe.. w nocy też, a co tam, że matce głowa leci do przodu tysiąc razy przy karmieniu :-p W końcu mi spadnie z piedestału :szok:

Ostatnia edycja:
:wściekła/y: a niech to !
Napisałam takiego długiego posta, nawet flaki na wierzch wywaliłam i mi internetu zabrakło :((((( aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jos - musisz dać mi jeszcze trochę czasu, pół godziny pisałam o cc, już buziaki Poldeczce przesyłałam, już nawet chciałam kopiować i.......
..............................................nie zdążyłam :/
Płakać mi się chce :((((((((

Idę coś zjeść !

reklama
Hejka wieczornie!

Dzwoniliśmy do szpitala i jutro jesteśmy pierwsi w kolejce do CC. :szok::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mamy się stawić na 7.00 i mam nadzieję, że nic się nie zmieni i że będę pierwsza - położna powiedziała, ze też ma taką nadzieję, czyli zawsze coś może wyskoczyć... :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Zdenerwowanie sięga już zenitu!
Wzięłam się więc za wygotowywanie butelek... No, a potem czeka mnie "przyjemność" z lewatywą...
:confused2::sorry::eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry