- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Jos-ja poluje od dawna na formę do tarty-uwielbiam kruche ciasta-tylko zapału jakoś brak do tego
a co do prania to masakra-ja tyle nie brudzę co ta moja trójeczka
na szczęście ich, lubię prać
a co do prania to masakra-ja tyle nie brudzę co ta moja trójeczka
ajas : dzieki, a jakos sie 3mam choc zmeczona ze podkowki to juz normalnie FIZYCZNIE CZUJE takie wklesle.... prawie bolace...
paulina : ja tez lubie prac, miec swieze czyste pachnace ubranka, tylko prasowac lubie mniej
tylko amle ciuszki, bejbikowe i poldkowe...
a koszul sie nie tykam wrecz! zostalo to wpisane w kontrakcie malzenskim hihi 
paulina : ja tez lubie prac, miec swieze czyste pachnace ubranka, tylko prasowac lubie mniej
paulina.pro
Jos-ja mężowi przed ślubem powiedziałam że nie dam się wrobić w prasowanie koszul, klejenie pierogów- i co sama to robię bo kto to zrobi lepiej niż ja? perfekcjonizm mnie kiedyś wykończy
a racja ja też uwielbiam te malusie ubranka prać-nawet prasowanie mi tak nie przeszkadza-ale zaznaczam-tylko dziecięce
aha i poproszę a malutkie kciuki dziś-idziemy na kontrolę do neurologa z Majeczką
a racja ja też uwielbiam te malusie ubranka prać-nawet prasowanie mi tak nie przeszkadza-ale zaznaczam-tylko dziecięce
aha i poproszę a malutkie kciuki dziś-idziemy na kontrolę do neurologa z Majeczką
mademoiselle
Witam, witam i o zdrowie Panie pytam :-))))
jos - ech no coś Ty
nie ma za co
A teraz gromkie HIP HIP HURRA ! Niech nam Polduś rożnie duży, zdrowy i mądry
Buziaczki dla pięknookiego
)))
Paula - zrewanżowałam się tym samym :-))))
Ewula - nie załamuj się Kochana, ja miałam miesiąc przed porodem, a gdzie tam....dłużej, prawie 7 tygodni rozwarcie na 3 palce
) i jeszcze do pracy chodziłam, seksu nie odmawiałam (oczywiście mężowi
) o porządkach domowych nie wspomnę
)) I co? I urodziłam w 42 tygodniu ciąży
)) Będzie dobrze
I oczywiście kciuki Paula
))) O której macie wizytę ?
jos - ech no coś Ty

A teraz gromkie HIP HIP HURRA ! Niech nam Polduś rożnie duży, zdrowy i mądry

Paula - zrewanżowałam się tym samym :-))))
Ewula - nie załamuj się Kochana, ja miałam miesiąc przed porodem, a gdzie tam....dłużej, prawie 7 tygodni rozwarcie na 3 palce

I oczywiście kciuki Paula
Ostatnia edycja:
paulina.pro
witaj Made-sorki bo ja nie kumam tak z rana-czym się zrewanżowałaś?
a i wszystkiego naj naj dla naszego Poldusia
a i wszystkiego naj naj dla naszego Poldusia
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Cześć Koleżanki
)
Mary &&&&&&
Ewula Kochana dacie rade, zobaczysz :*
Mary &&&&&&
Ewula Kochana dacie rade, zobaczysz :*
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dzień dobry :-)
jos a co tam ! Dziś Maxwell rozpuszczalny - istne szaleństwo haha
No to za zdrowie syneczka. !!!! :-):-):-)
Dziękuję dziewczyny, chyba sobie muszę jakąś taką przytłumioną lampkę nocną sprawić, bo od początku śpię przy normalnym świetle bocznym - muszę widzieć w nocy Olę, szczególnie kiedy uprawia zasypianie ze smoczkiem, który wypada co kilka sekund i trzeba go przez godzinę podawać
- jest stanowczo za jasno..
Dziś wielki dzień. Po pierwsze mała właśnie mi usnęła w wózeczku, no z wypadającym smokiem, ale zawsze
A po drugie mamy szczepienie o 14. Trzeba się zebrać, zamontować fotelik i wyprowadzić auto z garażu, a nie prowadziłam już 3 miesiące hehe 
jos a co tam ! Dziś Maxwell rozpuszczalny - istne szaleństwo haha

Dziękuję dziewczyny, chyba sobie muszę jakąś taką przytłumioną lampkę nocną sprawić, bo od początku śpię przy normalnym świetle bocznym - muszę widzieć w nocy Olę, szczególnie kiedy uprawia zasypianie ze smoczkiem, który wypada co kilka sekund i trzeba go przez godzinę podawać

Dziś wielki dzień. Po pierwsze mała właśnie mi usnęła w wózeczku, no z wypadającym smokiem, ale zawsze

paulina.pro
no to dla Kocurka-prosimy dziś o szeroką drogę, gumowe drzewa i wyrozumiałych panów policjantów
reklama
mademoiselle
Paula - oczywiście pozytywem na Allegro :-)
Kocurek - oj to trzymam kciuki za Was ;-) my już po szczepieniu
i po............kawie

rureczka - witaj grubasku
Kocurek - oj to trzymam kciuki za Was ;-) my już po szczepieniu

i po............kawie

rureczka - witaj grubasku

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: