- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Karola podobno wysoka skuteczność, też chciałam sobie kupić, no i na dłuuuuuugo wystarczy
)
E
EEnil
Gość
Jos domowej roboty Dr Oetker
Mój kumpel kucharz w proszku
)))
WIOLKA1509
Fanka BB :)
carola babeczki, sprzatanie, gotowanie...haloo podmienili nam carole? przy tobie dzis na lenie wychodze bo nawet obiadu nie mam i mysle co zrobic zeby go nie robic?
jos spile na 10cm obcasie? oj dawno to bylo . a co do klockow jak nie poldus to drugi maluszek bedzie sie bawic
rurka znam to, moj Lukasz latem potrafi pracowac od 7 do 23. i to praca fizyczna wiec natyra sie jak glupi a jeszcze baba mu kazala potem dziecko robic:-)
jos spile na 10cm obcasie? oj dawno to bylo . a co do klockow jak nie poldus to drugi maluszek bedzie sie bawic
rurka znam to, moj Lukasz latem potrafi pracowac od 7 do 23. i to praca fizyczna wiec natyra sie jak glupi a jeszcze baba mu kazala potem dziecko robic:-)
carola : hehehehhe
dobre i takie 
ja mam ciasto napolitanskie... w folii ze sklepu data waznosci dobra przez najblizsze 2 lata
hahahahaha
a smak jak to smak.... :/
niech mnie ktos obudzi bo normalnie zaraz mnie trafi... fatalnie sie czuje...
ja mam ciasto napolitanskie... w folii ze sklepu data waznosci dobra przez najblizsze 2 lata
a smak jak to smak.... :/
niech mnie ktos obudzi bo normalnie zaraz mnie trafi... fatalnie sie czuje...
E
EEnil
Gość
Wiola po 2 dniach leżenia musiałam się ruszyć.
Obiadu też nie mam za to planuję kolację zrobić na tzw wypasie
)))
Obiadu też nie mam za to planuję kolację zrobić na tzw wypasie
WIOLKA1509
carola opowiadaj... moze mnie jakos zmotywujesz
E
EEnil
Gość
Wiola zrobię makaron chiński z kurczakiem,wołowiną i jakimś innym mięsem,podsmażam,dorzucał brokuły,kalafior,marchewkę...wrzucam generalnie jak leci,doprawiam sosem sojowym i sosem do dań chińskich,tudzież sos teriyaki
Makaron zaparzam,czasami zmieniam na sojowy i gotowe
Szybko i pysznie
Makaron zaparzam,czasami zmieniam na sojowy i gotowe
Szybko i pysznie
WIOLKA1509
carola w zyciu takich cudow nie robilam , ja to raczej taka staropolska kuchnie serwuje.
brzmi smacznie.
brzmi smacznie.
reklama
E
EEnil
Gość
Ja lubię takie wynalazki
Można zwykły makaron wrzucić
Można zwykły makaron wrzucić
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: