reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Powróciłam. Kupiłam sobie olejek i balsam przeciw rozstępom dla kobiet w ciąży. Obadamy te cuda... chociaż podobno jak ktoś ma mieć to i tak żadne specyfiki nie pomogą. Moja kuzynka przytyła w ciąży 24 kg i ani jednego nie miała, a koleżanka chyba z 10 i cały brzuch w kreskach...

Asionku jak brzuszek Małego? Lepiej troszkę?

ja smarowalam Mustela i pozniej jeszcze olejkiem na koncowce i nic nie wyszlo :) ale u mnie w rdzoinie nikt nie ma rozstepow wiec moze tez genetyka ?
a brzuszek (odpukac !! ) lepiej :)

Dobra piszę ostatni raz i mam nadzieję ,że tym razem mi się nie skasuje.
A więc po wizycie wiem ,że moje maleństwo ma antenkę ,ale i dowiedziałam się ,że mam za mało wód płodowych ,a więc leże sobie na patologi ciąży. Postaram się jeszcze później coś napisać z tym ,że internet mi cały czas się rozłącza więc co najwyżej dam mężowi kartkę i on napiszę z domu co i jak ;-)

gratki synka !!! :)
kurcze i ile masz lezec ?? oby te wody jakos sie unormowaly i zebys szybko do domu wrocila !

reklama
Zizi mi też każdy mówi, żeby rozszczelniać okna - ale wtedy jest masakrycznie zimno i wieje... Kurcze...

Marcepanek obyś szybko do domku mogła wrócić!

Asionku a Ty o której chodzisz spać??? Długo będziesz w PL???

Rureczka obfite smarowanie oliwką na pewno nie zaszkodzi :-) Wystarczy najtańsza oliwka - ja po dwóch ciążach też nie mam rozstępów :-)

Marcepanek gratulacje synusia i && za szybki powrót do domu!

Asionek, Lil właśnie dużo słyszałam i czytałam o tej Mustelli i chyba też się skuszę dodatkowo... a oliwkę mam to będę smarować na zmianę! Chyba nie jest za wcześnie?

Rurka ja też używałam Musteli i oliwki:) Na zmianę,czasami 2xdziennie Mustela i raz lub dwa oliwka.
Im wczesniej tym lepiej.:)

jestem
zapisalam sie na egzamin, teraz zostala najgorsza czesc -zdac.

mialam wam poodpisywac ale nie pamietam co komu. Iwa spi wiec ide sie do niej przytulic bo potem mamy miec gosci

Cześć dziewoje:happy:
Na razie przywitam się z Wami, a doczytam i napiszę coś wieczorem, bo jakiś zakręcony mam dzień po niedospanej nocy...

Dzień dobry :))

My już po spacerku, było cudownie, uwielbiam taką jesień :)) Borysek jeszcze dogorywa w wózku, a Maniek wirtuoz wyżywa się na pianinku :confused:

jos - oj Kochana, nie zazdroszczę Ci tej końcówki :/ ja też już się nie mogłam końca doczekać, ale jeszcze chwila ;) Dasz radę :tak:
A lanserka jak zwykle udana hahhaaaa :-D z tyłu liceum z przodu muzeum :rofl2:

Wiola - super, że wszystko w porządku u maluszka ;)) Jeszcze tylko żebyś z Iwonką wyzdrowiała szybko to będzie git :)))
Czy Ty robiłaś już genetyczne ? Bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć :baffled:

Olivka - och, Ty to masz z tą mamuśką siedem nieszczęść :/ Współczuję Ci bardzo. Co do Oliwii, to tylko czas i pokłady spokoju, czego Wam życzę :)

Kocurek ! Mam nadzieję, że Ty już u neurologa siedzisz. :)

Marcepanek - Gratuluję antenki :-D I odzywaj się częściej

rureczka - kicia prześliczna......mrau :-) też taką chcę !!!!!!!

A gdzie mój Żuczek ? :confused: just ???

No a teraz zasłużona kawa :))))))))

lil - no w porównaniu z tym co było to mam suchutkie :tak: ale jeśli masz wilgoć w ścianach albo suszysz pranie w mieszkaniu to lepszy jest elektryk :tak:

libby - nie byliśmy za to w środę do logopedy :tak:

paulina - nie czytałam ani jednej dobrej opinii o tej firmie i tych pochłaniaczach :no: Dlatego zdecydowaliśmy się na droższy ale pewniejszy osuszacz - szczególnie że my alergicy i suszymy w pokoju pranie więc w tym względzie na zdrowiu nie oszczędzamy :tak:

Jezu o 11 wyszłam na spacer i dopiero wróciłam już z Karolą, pozmywałam gary, odkurzyłam mieszkanie i zabieram się za gary bo obiad trzeba szybko dać Emilce, mnie i zrobić desery bo ok 16 do Karoli przychodzi amant :rofl2: A zasadniczo jego mama do mnie ze swoimi dzieciaczkami :tak:
Spadam bo Emi już coś marudzić zaczyna :tak:

reklama
helolll

marcepanek : gratki synusia - dobre mialam przeczucie hihi :)
no i oczywiscie masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zebys szybko wrocila do domu i wszystko bylo OK :)

rurka : ladny kocurek :)

made : hehe dobry tekst z tym muzeum :) i liceum :)

asionek : ja teraz tez juz prawie rok w Pl nie bylam ( styknie w polowie stycznia) a wczesniej tez doslownie co chwile, jak tylko studenckie wakacje sie trafily albo...sama je sobie zrobilam :) srednio co 2 GORA 3 m-ce ;)

lil : nie przerazaj mnie... powoli mysle o organizacji ale jest narazie BEZPLAN.... nie wiem jak dam rade z dwojka, ale jakos bedzie trzeba :)

sol : milego popoludnia

a u nas wyszlo slonko!!!!! szok! mam wrazenie ze wrzesien normalnie, lukne z ciekawosci w net tylko jaka temperatura hehe
edit : 16 stopnie :) jejejejeje :)))))))))))))))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry