Czarny Kocur
Made by Made :*
liluś to i Ty masz kota??? A pana to może lepiej nie - jeszcze mu się spodoba 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asionek - oj, co ja z nimi nie robiłam...Nie dane mi być znów blondynką...
Jutro muszę dokupić farbę i położyć na to, co mi dzis wyszło, bo chyba padnę jeśli będę z tym dziwnym kolorem musiała chodzić dłuzej niż tyle, co jutro do sklepu...
No to super, że tak szybciutko doszłaś do siebie!!!
Brzuch chyba jedynie ćwiczeniami da się poprawić... Ale wyglądasz naprawdę świetnie po foteczkach na FB.
A co do wkładek - to są wielorazowe? Hmm, muszę poszukać i mam nadzieje, że u mnie też są! A jakiejś konkretnej firmy? A co do muszelek, to super, że u Ciebie są, myślałam, ze takie wynalazki sprzed 1000 lat to tylko tu...
Podobno są super i działają, więc ja je sobie zakupię na pewno!
!
No i nastały w końcu takie czasy, kiedy kocur będzie wpadał się skarżyćRęce po prostu makabra - co się położę to je tracę. Drewno. Zimne, mrowiejące drewno. Nie mam w nich czucia. Czyli sytuacja jest taka - nie mogę się kłaść, nawet w pozycji półleżącej. I nie mogę zasnąć, bo zaraz mała się budzi i chce na rączki albo cyca, a ja z takimi kończynami nie jestem w stanie nic zrobić.. dopiero jak pochodzę, przywrócę krążenie, rozgrzeję pod wodą, a to trwa.. No naprawdę jasny szlag by trafił, żebym ja własnym dzieckiem nie mogła się zająć i przespać paru godzin :-(
!
czesc
padam na pyszczek, przeziebienie u mnie przejsc niechce , u Iwy mimo lekow sie rozkreca. w nocy mi wymiotowala, spalam z nia a teraz o 6 juz wstala, ma chrype i placze przy kazdym kaszlnieciu...
/QUOTE]
zdrowka duzo i lez ile sie da
No i mała puściła głośnego bąka i się obudziła...
moj sie przebudza przy baczkach ,bo steka , ale wtedy klepie go po tyleczku chwile i zasypia znowu![]()
Wygońcie mnie z łóżka((
a po co ?? lez ile sie da i korzystaj !!![]()