reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Serge:)
Ja też cały dzień na kanapie pod kocykiem:)
Zaraz tylko na pocztę jadę wysłać Wioli paczkę bo jakoś dojść nie mogę:))

Sol,dostałaś maila?

reklama
heeelooł ;-)

massakra dopadł mnie katar i bol gardła . Młody tez ma katar i lekki kaszelek . ;/
no wczoraj dotarły do mnie kosmetyki z johnsons baby i dla mnie kosmetyki z RIMELA ASTORA ITP ;-)

Carola powiedz mi ty miałas wozek X Lander ?
Sergi witaj ;-)

Ja leżę i obserwuję dzisiaj siebie... coś czuję, że się rozpakuję szybciej... I że to niedługo już może być. :confused: I pakuję torbę...

Młodamamusia cześć Kochana :-) Kurujcie się z Rafałkiem :yes:

Cześć!

Jestem z powrotem. Jeju, siedzieliśmy w szpitalu do 15.00!!! :szok::zawstydzona/y: No, ale wszystko, co mieli, to pobrali i wyniki w normie. Zrobili też USG i KTG. Waga niuni ok. 2700 g!... :confused: Dziwne, bo 1.11. ważyła 2780 g, ale każdy lekarz inaczej ją mierzy! :zawstydzona/y: W każdym razie nasze maleństwo nie będzie raczej duże. Dziś rozmawiałam z położną, ginekologami i anestezjologiem i wiem już wszystko o CC, tak więc jestem spokojniejsza. A CC we wtorek. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Kochane, nie miałam jeszcze jak nadrobić, ale życzę Wam miłego popołudnia, a ja tymczasem muszę na chwilkę się położyć, bo padam z nóg! :zawstydzona/y:

Mary już w najbliższy wtorek??? :szok: No to gratuluję i cieszę się, że jesteś już spokojniejsza po rozmowach z lekarzem :tak: A o Mię się nie martw, ja ważyłam 2700 jak mnie mama urodziła a teraz jaki babol ze mnie duży i silny ;-) Trzymam kciuki &&& :yes: :laugh2:

Caroline
ten opuszczający się brzuch... mniejsza aktywność maleństwa, bóle jak na okres... uczucie parcia na miednicę a minionej nocy doszła do tego biegunka... :confused::blink:

Coarola powiedz mi miałaś przykrycie na nóżki ? ?
mary ja wzyłam 2500 bodajże i zaraz po porodzie miałam welfron w głowce ;/
Sergi a ty jak sie czujesz ciężaroweczko nasza ?;-)

PAULINKO, jakie zanieczyszczenia!? :szok: Dopiero ze spacerku wróciłam. Taka piękna pogoda, że aż szkoda byłoby nie wyjść, a tu takie wieści! Spacerkowaliśmy ponad 5 godzin.

SERG, pamiętam jakie emocje mną targały jak dowiedziałam się, że pierwsza lipcówka rozpakowała się... i też takie przeczucia miałam a urodziłam dwa dni po terminie :-D EDIT: biegunka? bóle jak na okres? jeszcze mi powiedz, ze krzyż Cie boli! A jaka wydzielina, jeśli można? sorki za dosadność

MARY, odpocznij sobie :tak: jejciu jejciu już przebieram nogami na myśl o wtorku :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Serge...to chyba już :)))
Ale fajnie:)))

Młodamamusia,miałam ale nie użyłam,nie zdążyłam:))

Libby,paczuszka doszła?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry