reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Rurka no spałam, ale za krótko... :happy: Samochód nam się trochę zepsuł, późno wróciliśmy od mechanika, a i tak się jeszcze nie udało go naprawić....
Mnie się też marzy takie spanie do południa... :-D

reklama
hej hej to tylko u was taka pogoda-u nas mgła, chmurno, zimne wiatrzysko i dlatego nie poszłam nawet z dziećmi na spacer-sama byłam na masażu i żałowałam że nos z domu wystawiłam
dziś masowała mnie starsza pani i dała pełny wycisk moim plecom, nawet chłopak ostatnio tak mnie nie zmaltretował na masażu!;)

a moje dzieci śpią-pogoda je wykończyła;)

Sol-dzięki za radę, jakbyś dała radę to napisz mi jakiej ty masz firmy albo jakie inne były dobre,plissss aha i udanej randki dla Karoli;)

Sol no właśnie doradź firmę - czyli jak tańszy osuszacz to może być szkodliwy???

Rureczka na zwykłą oliwkę na pewno nie jest za wcześnie - cały czas się powinno stosować - żeby skóra elastyczna była...

Ajas a w weekendy masz okazję tak dłużej pospać????

Wiolka i kiedy egzamin??????????

Made :-)jaka ta jesień u Ciebie? U mnie dziś szaro, buro i ponuro......

Jos no każda z nas da radę :-) I wszystko z czasem się układa, dzieci rosną i zajmują się więcej sobą - będzie dobrze :-) Tylko trzeba jakoś wydębić czas na drzemki :-)

Ostatnia edycja:
Ja wciąż w pidżamie:)
Właśnie zakupiłam prezenty gwiazdkowe dla męża:)
Jak przyjdą do schowam,potem przepakuję i gotowe.Jego mam z głowy:)

reklama
Sześć Babeczki :-) Ale leniwie dzisiaj na forum :-) Dołączamy się z Tigą do wylegujących się leniwie na kanapie :rofl2:

Pierwsza grudniówka nam się właśnie rozpakowuje! :szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry