- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
hej hej to tylko u was taka pogoda-u nas mgła, chmurno, zimne wiatrzysko i dlatego nie poszłam nawet z dziećmi na spacer-sama byłam na masażu i żałowałam że nos z domu wystawiłam
dziś masowała mnie starsza pani i dała pełny wycisk moim plecom, nawet chłopak ostatnio tak mnie nie zmaltretował na masażu!
a moje dzieci śpią-pogoda je wykończyła
Sol-dzięki za radę, jakbyś dała radę to napisz mi jakiej ty masz firmy albo jakie inne były dobre,plissss aha i udanej randki dla Karoli
dziś masowała mnie starsza pani i dała pełny wycisk moim plecom, nawet chłopak ostatnio tak mnie nie zmaltretował na masażu!
a moje dzieci śpią-pogoda je wykończyła
Sol-dzięki za radę, jakbyś dała radę to napisz mi jakiej ty masz firmy albo jakie inne były dobre,plissss aha i udanej randki dla Karoli
lil_maja
Sol no właśnie doradź firmę - czyli jak tańszy osuszacz to może być szkodliwy???
Rureczka na zwykłą oliwkę na pewno nie jest za wcześnie - cały czas się powinno stosować - żeby skóra elastyczna była...
Ajas a w weekendy masz okazję tak dłużej pospać????
Wiolka i kiedy egzamin??????????
Made :-)jaka ta jesień u Ciebie? U mnie dziś szaro, buro i ponuro......
Jos no każda z nas da radę :-) I wszystko z czasem się układa, dzieci rosną i zajmują się więcej sobą - będzie dobrze :-) Tylko trzeba jakoś wydębić czas na drzemki :-)
Rureczka na zwykłą oliwkę na pewno nie jest za wcześnie - cały czas się powinno stosować - żeby skóra elastyczna była...
Ajas a w weekendy masz okazję tak dłużej pospać????
Wiolka i kiedy egzamin??????????
Made :-)jaka ta jesień u Ciebie? U mnie dziś szaro, buro i ponuro......
Jos no każda z nas da radę :-) I wszystko z czasem się układa, dzieci rosną i zajmują się więcej sobą - będzie dobrze :-) Tylko trzeba jakoś wydębić czas na drzemki :-)
Ostatnia edycja:
paulina.pro
aha koleżanki ślązaczki dziś podają w informacjach że powietrze wam się trochę struło i aby ograniczyć wyjścia z małymi dziećmi!!!!!!!!!!!
E
EEnil
Gość
Ja wciąż w pidżamie
Właśnie zakupiłam prezenty gwiazdkowe dla męża
Jak przyjdą do schowam,potem przepakuję i gotowe.Jego mam z głowy
Właśnie zakupiłam prezenty gwiazdkowe dla męża
Jak przyjdą do schowam,potem przepakuję i gotowe.Jego mam z głowy
paulina.pro
kurcze a moje młodsze dziecie się skupało przez sen i przeciekło...chyba musze ją obudzić...
E
EEnil
Gość
Paula może rozbierz delikatnie i podłóż matę?Masz te jednorazowe maty do łóżeczka?
paulina.pro
Karola właśnie że nie mam
a podkładając rękę pod nią poczułam mokre...eh będzie prania i suszenia i zapamiętać-kupić podkłady do łózeczka!!!!!

E
EEnil
Gość
Nooo,podkłady rzecz niezbędna
reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Sześć Babeczki :-) Ale leniwie dzisiaj na forum :-) Dołączamy się z Tigą do wylegujących się leniwie na kanapie 
Pierwsza grudniówka nam się właśnie rozpakowuje!

Pierwsza grudniówka nam się właśnie rozpakowuje!

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: