reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Libby-no wczoraj była moja pierwsza seria-przedtem zrobiłam jeszcze trochę jogi-tak na rozciągnięcie-potem tamta seris i ledwo pozbierałam się z podłogi....pytałam się na rehabilitacji i mogę to robić-tylko ja podkładam sobie kocyk pod plecy bo bym z paneli gołych nie wstała;)

Rurka-a ciepło masz? a mogę się dołączyć do ciebie?;)

reklama
Ja też chcęęęęę do ciepłego łóżeczkaaaaaa....:sorry2::sorry2::sorry2::blink::-(
Wszystko przeczytałam, coś wyklikam później, bo mam panów od montażu zabudowy w kuchni i łazience i ciągle coś ode mnie chcą... A ja chcę kurna tylko kawę :blink:

Kocurku ja przyjadę i osobiście Cię do łóżka przywiążę!

Rureczka w związku z powyższym ja Cię na pewno z łóżka nie wywalę! ;-)

Paulinka a co sądzisz o tych pochłaniaczach na tabletki? Bez prądu i baterii...Ja bym chciała takie coś na okno postawić..

To paulina bierz swojego futrzaka pod pachę, ja swojego i idziemy :-D Jeszcze tylko libby i Stefana będzie brakować hehe

lili haha :-D nie no taka oferta... nie no ja nie wiem, co mój pan na to :-p
A jak humorek u Ciebie..?

E dziewczyny musze wstać, do sądu pojechać. Ale nie chce mi się okrutnie.
Wstawiłam Wam wyżej fotkę :-D

Kocurku pana mogę też przywiązać :-p

A humorek spoko - tylko ciągle mi się spać chce i ciągle myślę jak tu poleniuszkować trochę :-)

Ona jest piękna tylko jak śpi Kocurku, jak wstanie to jest zbójem i się śmiejemy, że to szkodnik:-D

reklama
Rureczko ja odkąd mam Maciusia to mnie mój kot lekko denerwuje - zwłaszcza jak wskoczy na świeżo wyparzony laktator, albo do łóżeczka....

Na razie zmykam - mam wielką nadzieję, że jeszcze dziś się pojawię..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry