reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Sol-już upatrzyłam na allegro- i tak myślę że mi też wyjdzie na zdrowie- najprawdopodobniej jestem alerigiem na pleśń i grzyby-bo z testów skórnych ledwo mi wyszło a mam obiecane u lekarki jeszcze te z krwi- może przestanę tak chorować i dzieci też się trochę odkatarują;)

Karola-tylko w dzisiejszych czasach takie beciki to trochę archaiczne są;) mi się niestety nie mieściły do gondolki (x-lander;))

reklama
hejka

witam sie juz tradycyjnie jako zombie...

kocurek : oby neurolog znalazl wyjscie z sytuacji... straszne to co opisujesz... oby szybko przeszlo!!!!

mary : &&& za wizyte!

carola : ja tez wlozku do 9h45 dzis nie ma przedszkola, maly sie bawi w swoim pokoju lub obok mnie :)

wiolka : zdrowka i odwagi zycze!!!!

marcepanek : ????

made : jak sie dzis lansujesz? :)

asionek : jak tam??? ty juz niedlugo do Pl lecisz - super! :)

a mnie bola cyczki i zauwazylam ze zaczyna sie od wczoraj produkcja :szok::-D wielki powrot do stanu zwiezeceg- dojnej krowy :)

ja siorbie kawe przed komputerem :)
przejzalam wyprzedaze internetowe, nie ma nic ciekawego... nic ide sie krecic po domu, moze troche ogarnac...? :)
zaczac myslec o obiedzie... yy...

do pozniej!

Sol ja też mam okna rano mokre! Teraz to tylko brzegi - ale zimą to normalnie całe okna mokre - a na parapetach kałuże! No i oczywiście pleśń na ścianie też mam - mówisz, że jak są te pochłaniacze to okna suche?????

Ewula leż aż do znudzenia - to ostatnie tygodnie takie! Ja teraz kradnę każdą chwilę na leżenie i czuję się przy tym jak złodziej, bo w domu zawsze jest coś do zrobienia!

Jos jeszcze trochę :-) Myślisz czasem jak dasz radę z dwójką?? Będziesz miała pomoc?

Patrzę na te pochłaniacze wilgoci na allegro i jest ich pełno - czym się sugerować przy zakupie i czy ktoś wie na jak długo wystarcza taki wkład???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! :-)
Wczoraj zniknęłam bez słowa za co przepraszam. Teściowa miała wczoraj urodzinki i musieliśmy na szybciora się ewakuować do niej. Zapomnieliśmy oboje! :szok::-D oczywiście prezentu z prawdziwego zdarzenia nie było, dostała kwiatuszka tylko :-)

KOCURKU, umknęło mi to czy nie podawałaś do informacji? :sorry2: My zdjęcia małemu pstrykamy codziennie. :-D Burza z piorunami mu nie straszna. Kochana ja Cię proszę idź do lekarza i daj nam znać!
:-D
ZIZI, słonko już nie gniewam się ;-) dałam radę sposobem. Do Lidla mam daleko na szczęście haha :-D

MARY, mi spadło od razu 14kg :szok: mały ważył 3780g, dodać trzeba wody i pewnie to, co wypociłam w trakcie tych 18h. :-) a może jeszcze lewatywkę? :confused::-D:-D:-D Dziękuję, staram się jak mogę :tak:

RURECZKO, nie kuś!! Żadnej pizzy! :angry:

CAROLINE, ręce opadają jak czytam o Twojej mamie...
poleż sobie. A jak! :tak:

WIOLU, super, że z fasolcią/ciem dobrze. Kurujcie się!

LILU, fajnie, że zajrzałaś i mimo ogromu zajęć naskrobałaś :tak: Póki co mam dość pogrzebów na 10 lat co najmniej; 6 dorosłych i co gorsza, choć śmierć jest zawsze tragedią, 3 dzieciaczków... w niedługim okresie czasu

SOL, a jak u audiologa? Oby Wasze podejrzenia nie potwierdziły się &&&

PALINKO, fakt. Nie ma co przepłacać. Ja też następną paczuszkę wyślę normalnie. I ja też wyspana! :tak: Zresztą nie pamiętam kiedy nie byłam wyspana :-D
A jak mięśnie po 1 serii a6w? Daje popalić, co? hehe
p.s. jeśli chodzi o spanie ciągiem to powinnam z JOS piątkę przybić i być zombie. Pobudki co 1,5 lub 2h haha
a w dzień nie spałam i nie śpię wcale- zawsze coś do roboty jest! :-)

JOS, stan dojnej krowy hehe dobre. Mnie mój nazywa przenośnym barem mlecznym lub mleczarnią hahah
krowę, choć nie wiem czy dojną mam w suwaczku :-D

To się naskrobałam.
Mój synek obudził się właśnie

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry