reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Sol:) masz PW

Hej Paula,muszę odsapnąć bo jestem psychicznie wykończona...
Wczoraj poszłam z koleżanką na kawę i pogadałyśmy,wydawało się,że jest lepiej ale w domu Oliwka mi opowiadało co matka jej o mnie mówiła i się zagotowałam...

@ nadchodzi...

reklama
no właśnie Sol- a ten pochłaniacz miałby stać u nas w sypialni-a z nami śpią maluchy...
poszperam na necie-może coś piszą
znowu ten na prąd to też nie wiem, bo gniazdko jest obok łóżeczka małej, a też nie wiem czy to nie buczy jakoś? bo mnie wszystkie hałasy w nocy wkurzają- i wyszłam na marudę:-)

jezzu Karola-ta twoja matka to!@^(**()(_))_%$
aha nazbierałam trochę rzeczy dla tej koleżanki w ciąży i czy mogłabym je podesłać w grudniu coś?

hej czytam was cały czas

wiolcia cieszę się ze na wizycie ok
mary trzymam &&&&&&&&&&&&& za termin cc
kocurek jeżeli jeszcze nie byłaś z tym u lekarza no natychmiast trzeba to zrobić i myśle ze jednak najpierw neurolog to nie są przelewki moja mama jest już wiele lat po operacji kręgosłupa i tez to tak na początku wyglądało
sol jezeli masz taka mozliwość to można prwyatnie udać sie do logopedy u nas na wschodzie to jest koszt 40-50zł myśle ze wystarczy jedna wizyta logopeda pokażę cwiczenia i bedziecie mgły cwiczyć w domu. Na nfz tez można i tez zwykle nie ma jakiś dużych kolejek z tym tylko wyjątkiem, że trzeba skierowanie no i mamy koniec roku wiec limity limity limity:wściekła/y:

carola nie masz ty kochanie łatwo z tym wszystkim. Poleż sobie zasłużyłaś.

a ja to bym chciała juz wstać a nie moge.. buuuuuu ale dam rade dam rade

witam reszte kobitek paulinka, rurka, jos, małoda, just, lil, asionek, agapa, marcepanek, naga pozdrowionka od mojej kopiącej córci:-D

hej Ewula-dziękuje za pozdrowienia od kopiącej córci;)
moja właśnie dosypia ale jak znam życie to zaraz się obudzi;)

i nie przejmuj się tym leżeniem-jak maleńka będzie na świecie to rzadko na spokojnie gdzieś przysiądziesz;)
a ja też pamiętam ból leżenia-miesiąc bo miesiąc ale myślałam że padnę;)

Paula,super:)))Dzięki:)

Ewula,cześć:)
Ni niestety mam się...może już niedługo się to skończy.

Karola a mam pytanko-pamiętasz coś takiego jak beciki do wózka? u mnie w rodzinie zachował się taki egzemplarz i mam pytanko czy kobietka by go nie chciała-mam dwie poszewki do niego-wiesz jak maluszek będzie zimowy to zawsze cieplej w wózeczku;)

paulina - możesz w dzień włączać a czy buczy - nie buczy działa stosunkowo cicho - słychać delikatnie jak wiatrak działa i to tyle. A ja sobie o Metylankach poczytałam i to nie od nich chyba mam ten posmak :-p Zasadniczo to chyba od niedoborów minerałów i witamin bo ostatnio jakaś taka rozbita jestem i kij wie czy nie od migdałów też nie mam takiego posmaku. U mnie od kilku rzeczy może być taki posmak, bo w ciąży nie jestem :-D Pochłaniacze stoją u mnie na każdym parapecie i w łazience i tylko ja mam ten posmak więc chyba to moja wina ;-) Ale muszę przyznać że ściągają :tak: Niewiele w porównaniu z elektrykiem który wyciąga ci też ze ścian całą wilgoć, z mebli, ciuchów ale okna mam suche :tak:

Caro - pw :)

A mnie coś brzuch zaczął zarzynać :wściekła/y:
Idę robić porządki w ciuchach Emilki póki śpi :-) Tylko już nie w wózku a w łóżku moim bo nie miała jak rączek rozłożyć w wózku i się rozpłakała :-D

reklama
paulina - jak ściany zaczynają zachodzić to nie ma co myśleć :tak: Chyba że wynajmiesz na dzień - dwa osuszacz - są takie opcje i po osuszeniu mieszkania wstawisz metylenki żeby już z powietrza ściągały, my zdecydowaliśmy się na kupno bo u mnie suszarka z praniem stoi u dziewczyn w pokoju więc wilgoć mam na stałe jesienią/zimą i wiosną :no: Ale mąż mi już obiecał prezent w przyszłym roku - suszarka do ubrań albo pralko suszarkę ;-)

Caro - super ta kurtka - ale obawiam się że może być za duża na Karolę :D Karola może i jest wysoka ale bez przesady :-D Ale córcie to masz śliczna :tak: Ile ja bym dała żeby Karola miała takie włosy a ma siano dziecięce :no:

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry