reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
u nas w dniu ślubu też padało niestety.. i to akurat nas deszcz złapał na sesji w plenerze no ale pare zdjęć zdążył zrobić ;)

reklama
Cześć Stokrotki. Wróciłam do domku po pracy i zebranku, najedzona łososiem z ikea i siadłam do deseru czyli BB. Ależ się stęskniłam. WY OCZYWIŚCIE JAK SZALONE WALICIE PO KLAWIATURZE. Cięzko potem nadrobic.
mama gratuluję zakupu i obyś jak mam to ja w zwyczaju nie zaczęła się zastanawiać czy to aby na pewno to.:-D:-D
Kasiawie jak moja siastra urodziła to pojawiło mi się mleko w piersiach a nie karmiłam ponad rok. Może to psychika. Czekaj i mama ma rację nie duś:-)

Jak piszesz o tej rozmowie kna stanowisko konsultanta telefonicznego, bo może nie w temacie jestem to nie jest tak źle. Zależy tylko jaki tam system płac. Mam kilka koleżanek, które tak pracują. Jedna 5 lat i wyciąga 4-5 tyś.
marylka wykorzystaj ten weekend na maksa, tym razem musi się udać bo mam zamiar zajść razem z tobą:-):-):-)
Harsh witam, pozdrawiam i trzymam kciuki:-):-)
Pogoda u mnie burzowa. :baffled::baffled::baffled:Skąd macie słoneczko Sol i Aga
Moja @ nie odpuszcza. To już 6 dzień. Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli na indianca:szok::szok:Cos mi sie pokiełbasiło z nią strasznie.Mój Pol to sie juz tak wypościł:rofl2::rofl2::rofl2:
kochana mi już @ się skończyła i już szalejemy z Kamilem jak nie wiem normalnie tacy łapczywi jestesmy że wczoraj wieczorem 2 razy i raz dziś rano :):) obudziłam się i wskoczyłam na niego (no bo w śnie tez się kochaliśmy i tak mnie naszło ) :):) wiem wiem zboczuchy jestesmy będe musiała przed weekendem zrobić jednodniową przerwe żeby się plemniki zrekonstrułowały :):) i do dzieła :):) napewno nam się uda :):)

dzięki mama :-D w koncu ktoś mi pozwolił:-)
zobacze w piątek jakie będę mieć nastawienie:-)
chce juz piątek.....................:-):-):-p:-p

a wiecie co mnie powstrzymuje przed testowaniem?
to ze do ginka sie zapisałam na 11 maja,a jak zobaczylabym 2 kreski to zas nie bede mogła wytrzymac z wizytą. jak dowiedialam sie o pierwszej ciay to zaraz po tescie ubralam sie i do gin jechałam zeby potwierdzic,ja o w gorącej wodzie kąpana :-))))))

idę kąpać Julkę
trzymam kciuki ty jestes taki sam napaleniec jak ja albo jeszcze lepszy :):) kochana mam nadzieje że ci się udało :):)

Mama, Wisieńka- to babsko jest masakryczne!!!! Teść jest taki w porządku gość, a ona:no::angry: Ostatnio dowiedziałam się, że chodziła i gadała głupoty, że mój K. odwołał ślub, bo ja nic nie robię, nie sprzątam, nie gotuję no i w ogóle. No a przecież odwołaliśmy ze względu na mieszkanie, bo oszczędności wszystkie poszły na remont. Nie wspomniała nikomu, że bierzemy w tą datę cywilny...
DWA pier... że po co ja zamawiałam sukienkę do ślubu, bo zaliczka dana, a ślubu kościelnego nie ma i że księżniczka musi mieć nową za 4 tys, a wcale tyle nie kosztowałaby, ale zresztą co ją to obchodzi!!!
TRZY cały czas gada Krzyśkowi, aby to się zastanowił nad ślubem ze mną, a to z tego względu, bo nie spodobała się jej moja mama- no ale co ma piernik do wiatraka. Fakt, moja matka nie należy do świętych, ale rodziców się nie wybiera!!!
CZTERY naszemu sąsiadowi pieprzyła głupoty, że to ona kupiła Krzyśkowi mieszkanie i to jest jej, no i mnie pokazywała w czarnym świetle. Nosz kur....

Do idiotki w ogóle przez dwa dni się nie odzywałam, traktowałam ją jak powietrze

Była dwa dni u nas i jak wczoraj pojechała, to przez idiotkę załapałam doła i obaliłam dwie butelki wina. Wszystko do mnie wróciło, dosłownie miałam tak wisielczy humor, że szok:-:)-(

Cieszę się, że Krzysiek kazał jej się uspokoić i mnie bronił, teść tak samo.
Teścia mam naprawdę super:tak: powiedział mi, że następnym razem jak przyjedzie, to bez niej, a gdy Go zapytałam jak z tą babą wytrzymał 30 lat, to mi odpowiedział, że od 10 lat jest z nią tylko ze względu na łóżko:-D:-D bo potrafi wszystko sobie sam zrobić, ale żem się uśmiała.

Na szczęście ta baba nie mieszka blisko nas, więc teraz mam spokój.
współczuje takiej teściowej , ja mam na odwrót teściowa super ale teściu normalni debil naszczęście mają już rozwód, ona wyjechała za granice zarabiac na dom a on znalazł sobie jakąś dziwe i jeszcze przychodził do mnie sie żalic że ona mu dupy nie chce dać :szok: szok, jak jeszcze byli małżeństwem strasznie go nie ubie ale na szczęście nie ja jedna mój Kamil tez :):)

iwonka2b-no widze,ze wszystko wyliczone,zaplanowane-bedzie dobrze:tak::tak::tak:WISIEŃKA- ja belfrem nie jestem a tez mowie glosno:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:mam to po tacie-nie raz mi kumpele mowia przez telefon,ze mam nie krzyczec :szok:a ja zdziwiona-przeciez mowie normalnie!!:rofl2:
ja tez głosno mówie :):)

Są dodatkowe miejsca dla dzieci w ogrodach i jest tam dużo atrakcji np.duży plac zabaw,zjeżdżalnie,dmuchane zamki do skakania i takie tam inne...
Alan na pewno będzie miał co robić a poza tym Alan jest nie zwykłym dzieckiem i nawet zwiedzanie tak dużego zamku nie jest dla niego problemem,wszystkim się interesuje i pyta co to jest i po co itd.No i ogólnie to Alan jest przyzwyczajony do zwiedzania,wyjazdów,lotów,dużych wypraw ,szybko wszytko przyswaja i przyzwyczaja się do danej sytuacji normalnie cud :)))wiadomo po takim dniu jest padnięty ale to jak każdy:)No a na koniec jemy obiad w restauracji i oczywiście odwiedzamy sklepik z pamiątkami:)Także nie mamy żadnego problemu z Alanem:))
No a tak poza tym to dziewczyny stawiam wszystkim szampana...:)))
4.jpg

nowe autko zakupione:))trzeba opić:)

Dobranoc kochane,ciekam spać bo jutro z rana idę z małym do okulisty na kontrolne pierwsze badanie:)Buźka

GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MMMMM szampan pyszny :) ale jak ja bede sprzedawac taka podchmielona ?? :):)

hej,czesc i czolem:tak:u mnie pada i jest normalnie ciemno-pale światlo:baffled:ale na szczescie jutro ma byc poprawa i coraz cieplej:tak:SOL- bo faceci nie lubia gumek i jak moga bez to sa happy;-)a jak przy okazji sie uda to Ty tez bedziesz haapy;-)Karola sie wyspala;-)i takiem to sposobem wszyscy sa zadowoleni:tak::-Dpol nocy powiadasz:rofl2:wiadomosc od WILOKI- mieszka juz na swoim,ale nie wszystko ma jeszcze gotowe,Iwa zdrowa i bardzo nas pozdrawia i caluje.pytala co u nas na BB i jak testowanie Marylki-to odpisalam Jej wiadomosc na 6 sms'ów:tak::laugh2:niech sobie poczyta:rofl2:ja cala noc spalam a taka pogoda u mnie ,ze albo pojde spac jak Domi bedzie mial drzemke albo bedzie potrzebana kroplówka z kawy:tak::sorry2:mimo wszystko milego dnia!!
witaj mamuśka :):)

witaj Sol :):)
witajcie wszystkie kobiety :):):)

ja do 11 robie sobie labe a po 11 biore sie ostro za stronke pogoda dziś kiepska to ludzi mało p[ewno będzie niestety :(:(

hej Marylka :-D Szaleńcze jeden :-D

Która jeszcze nie ma suwaczka na stronie albo ogłoszenia? Bo coś mało mi wychodzi a wiem ze nas więcej :tak:

jeszcze wczoraj u nas było piękne słońce a dzisiaj od rana pada. W piecu trzeba było rozpalić, tak się zrobiło w domu chłodno jakoś :)

no szaleje dziewczyny a co :):):) troche sie jeszcze cykam jak sobie damy rade z dzieciaczkiem ale stwierdziłam że chyba zawsze będe sie cykac :) a że mi tak odbija że jak jestesmy na spacerze to mówie ze mi jeszcze wózka z dzieckiem brakuje :) i tak bardzo oboje chcemy że po prostu będziemy musieli sobie poradzić :):) i koniec kropka :):)

kurcze tak sie ciesze że owólka już w długi weekend powinna byc :):) i coś czuje że znowu będzie mi cięszko wytrzymac do testowania tak jak teraz Kasi :) no oby tylko @ nie przyszła juz u żadnej z nas :)

SOL, Slonce ja nie mam suwaczka na stronie ale kodu nie mam jak przeslac bo nadaje z komy a tu nie moge skopiowac i Ci wyslac :((( Dokladnie. Ja tez wlasnie po raz kolejny utwierdzam sie w przekonaniu, ze tesciowa lepsza od wlasnej matki. Wlasnie z matka stoczylam wojne na maxa. Zaczyna sie to co zwykle gdy mam 2 zmiane. Podrzucanie mi dzieci do pilnowania, a sama nagle ma wyjazdy i w ogole. To po co sie zgadzala na bawienie wnuczkow skoro ma teraz pretensje do calego swiata? :\ Ktos mi kiedys powiedzial ze MA SIE TAKA STAROSC NA JAKA SIE ZASLUZY a tymczasem moja matka jest taka nie do zycia ze szok. Niech pomysli jak to bedzie gdy sie zestarzeje. pewnie zadne z nas nie pojdzie do niej z pomoca. A i wlasnie uslyszalam, ze slubu mi nie zrobi. a niech nie robi pfff :\ mam ochote sie stad wyprowadzic....
A oczywiscie nie moze zniesc ze mam super kontakt z siostra i Babcia od strony taty, a do jej matki nie jezdze choc wcale nie mam daleko, nienawidze jej i ja to telepie. moja matka ma taki zryty charakter jak jej wlasna matka, a moja druga Babcia to zlota kobieta. Ostatnio jak przytulila mnie i wycalowala Babcia jak zdalam prawko i tesciowa tez. Wlasna matka sie tak nie cieszyla.

Witam,

w stolicy pochmurno, pada, wieje, brrrrrr, ale moje dziecko za to pięknie spało od 20 do 6 rano, bez przerwy na picie i mleczko. Cudo !!!!!

Marylka, nieźle działacie. Tylko daj czasem odpocząć żołnierzykom:-D
mama, pieknie się suwaczek zmienia.
Sol, co ci szkodzi iść na rozmowę, zawsze możesz zrezygnować jakby ci nie pasowało a kaska wpadnie. Poza tym jeśli będziesz miała umowę to dostaniesz później macierzyński. Zawsze to dodatkowy grosz, a pisałaś, że kiepsko z kasą.
ale to twój wybór.
Kinga, kawusia pyszna;-):-), a fryzurka ala Brodzik super sprawa, mnie też się podoba.
Wisieńka, już niebawem działacie, trzymam kciuki.
Kasiawie, pewnie nogami przebierasz żeby zatestować ??? oby do piątku.

o matko i corko 10 min mnie nie bylo a tu tyyyle czytania:tak::laugh2::szok:MARYLKA- oj Ty nasz dlugodystanowcu-wieczorem 2 razy ,rano raz zajezdzisz tego Kamila:szok::szok:alez macie temperamenty;-):-DSOL- tez mi sie wydaje,ze cos nas malo tam starajacych sie i testujacych:tak:wszystkie dziewczyny ktore sie staraja lub testuja a nie napisaly jeszcze do Sol prosze to zrobic na PW:tak::tak::tak:chcemy miec tu wszystko upozadkowane wiec prosze sie dostosowac!!!!!!!:happy:no ale walnelam wezwanie:-D:-Dja juz bym chciala miec suwaczek z testowaniem ,ale wiem-nie marudze,czekam na swoja kolej.Sol a Ty sobie zmienilas z czerwca/lipca na kwiecien??

reklama
Pisze mojemu zebysmy razem zamieszkali przez ten tydzien, bo ja tu naprawde zwariuje. Matka pojechala zebym ja czasem wczesniej gdzies nie wybyla z domu. I tak bedzie codziennie. obiady to u niej rzadkosc...czesciej ich nie ma niz sa a jak ja jestem to kolejny pretekst by zostawic mnie z dziecmi i wziasc sie za gotowanie. och...myslal by se kto :\

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry