K
Kinga85
Gość
u nas w dniu ślubu też padało niestety.. i to akurat nas deszcz złapał na sesji w plenerze no ale pare zdjęć zdążył zrobić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana mi już @ się skończyła i już szalejemy z Kamilem jak nie wiem normalnie tacy łapczywi jestesmy że wczoraj wieczorem 2 razy i raz dziś rano obudziłam się i wskoczyłam na niego (no bo w śnie tez się kochaliśmy i tak mnie naszło ) wiem wiem zboczuchy jestesmy będe musiała przed weekendem zrobić jednodniową przerwe żeby się plemniki zrekonstrułowały i do dzieła napewno nam się udaCześć Stokrotki. Wróciłam do domku po pracy i zebranku, najedzona łososiem z ikea i siadłam do deseru czyli BB. Ależ się stęskniłam. WY OCZYWIŚCIE JAK SZALONE WALICIE PO KLAWIATURZE. Cięzko potem nadrobic.
mama gratuluję zakupu i obyś jak mam to ja w zwyczaju nie zaczęła się zastanawiać czy to aby na pewno to.
Kasiawie jak moja siastra urodziła to pojawiło mi się mleko w piersiach a nie karmiłam ponad rok. Może to psychika. Czekaj i mama ma rację nie duś:-)
Jak piszesz o tej rozmowie kna stanowisko konsultanta telefonicznego, bo może nie w temacie jestem to nie jest tak źle. Zależy tylko jaki tam system płac. Mam kilka koleżanek, które tak pracują. Jedna 5 lat i wyciąga 4-5 tyś.
marylka wykorzystaj ten weekend na maksa, tym razem musi się udać bo mam zamiar zajść razem z tobą:-):-):-)
Harsh witam, pozdrawiam i trzymam kciuki:-):-)
Pogoda u mnie burzowa. Skąd macie słoneczko Sol i Aga hę
Moja @ nie odpuszcza. To już 6 dzień. Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli na indiancaCos mi sie pokiełbasiło z nią strasznie.Mój Pol to sie juz tak wypościł
trzymam kciuki ty jestes taki sam napaleniec jak ja albo jeszcze lepszy kochana mam nadzieje że ci się udałodzięki mama w koncu ktoś mi pozwolił:-)
zobacze w piątek jakie będę mieć nastawienie:-)
chce juz piątek.....................:-):-)
a wiecie co mnie powstrzymuje przed testowaniem?
to ze do ginka sie zapisałam na 11 maja,a jak zobaczylabym 2 kreski to zas nie bede mogła wytrzymac z wizytą. jak dowiedialam sie o pierwszej ciay to zaraz po tescie ubralam sie i do gin jechałam zeby potwierdzic,ja o w gorącej wodzie kąpana :-))))))
idę kąpać Julkę
współczuje takiej teściowej , ja mam na odwrót teściowa super ale teściu normalni debil naszczęście mają już rozwód, ona wyjechała za granice zarabiac na dom a on znalazł sobie jakąś dziwe i jeszcze przychodził do mnie sie żalic że ona mu dupy nie chce dać szok, jak jeszcze byli małżeństwem strasznie go nie ubie ale na szczęście nie ja jedna mój Kamil tezMama, Wisieńka- to babsko jest masakryczne!!!! Teść jest taki w porządku gość, a ona Ostatnio dowiedziałam się, że chodziła i gadała głupoty, że mój K. odwołał ślub, bo ja nic nie robię, nie sprzątam, nie gotuję no i w ogóle. No a przecież odwołaliśmy ze względu na mieszkanie, bo oszczędności wszystkie poszły na remont. Nie wspomniała nikomu, że bierzemy w tą datę cywilny...
DWA pier... że po co ja zamawiałam sukienkę do ślubu, bo zaliczka dana, a ślubu kościelnego nie ma i że księżniczka musi mieć nową za 4 tys, a wcale tyle nie kosztowałaby, ale zresztą co ją to obchodzi!!!
TRZY cały czas gada Krzyśkowi, aby to się zastanowił nad ślubem ze mną, a to z tego względu, bo nie spodobała się jej moja mama- no ale co ma piernik do wiatraka. Fakt, moja matka nie należy do świętych, ale rodziców się nie wybiera!!!
CZTERY naszemu sąsiadowi pieprzyła głupoty, że to ona kupiła Krzyśkowi mieszkanie i to jest jej, no i mnie pokazywała w czarnym świetle. Nosz kur....
Do idiotki w ogóle przez dwa dni się nie odzywałam, traktowałam ją jak powietrze
Była dwa dni u nas i jak wczoraj pojechała, to przez idiotkę załapałam doła i obaliłam dwie butelki wina. Wszystko do mnie wróciło, dosłownie miałam tak wisielczy humor, że szok:--(
Cieszę się, że Krzysiek kazał jej się uspokoić i mnie bronił, teść tak samo.
Teścia mam naprawdę super powiedział mi, że następnym razem jak przyjedzie, to bez niej, a gdy Go zapytałam jak z tą babą wytrzymał 30 lat, to mi odpowiedział, że od 10 lat jest z nią tylko ze względu na łóżko bo potrafi wszystko sobie sam zrobić, ale żem się uśmiała.
Na szczęście ta baba nie mieszka blisko nas, więc teraz mam spokój.
ja tez głosno mówieiwonka2b-no widze,ze wszystko wyliczone,zaplanowane-bedzie dobrzeWISIEŃKA- ja belfrem nie jestem a tez mowie glosnomam to po tacie-nie raz mi kumpele mowia przez telefon,ze mam nie krzyczec a ja zdziwiona-przeciez mowie normalnie!!
Są dodatkowe miejsca dla dzieci w ogrodach i jest tam dużo atrakcji np.duży plac zabaw,zjeżdżalnie,dmuchane zamki do skakania i takie tam inne...
Alan na pewno będzie miał co robić a poza tym Alan jest nie zwykłym dzieckiem i nawet zwiedzanie tak dużego zamku nie jest dla niego problemem,wszystkim się interesuje i pyta co to jest i po co itd.No i ogólnie to Alan jest przyzwyczajony do zwiedzania,wyjazdów,lotów,dużych wypraw ,szybko wszytko przyswaja i przyzwyczaja się do danej sytuacji normalnie cud ))wiadomo po takim dniu jest padnięty ale to jak każdyNo a na koniec jemy obiad w restauracji i oczywiście odwiedzamy sklepik z pamiątkamiTakże nie mamy żadnego problemu z Alanem)
No a tak poza tym to dziewczyny stawiam wszystkim szampana...))
nowe autko zakupione)trzeba opić
Dobranoc kochane,ciekam spać bo jutro z rana idę z małym do okulisty na kontrolne pierwsze badanieBuźka
witaj mamuśkahej,czesc i czolemu mnie pada i jest normalnie ciemno-pale światloale na szczescie jutro ma byc poprawa i coraz cieplejSOL- bo faceci nie lubia gumek i jak moga bez to sa happy;-)a jak przy okazji sie uda to Ty tez bedziesz haapy;-)Karola sie wyspala;-)i takiem to sposobem wszyscy sa zadowolenipol nocy powiadaszwiadomosc od WILOKI- mieszka juz na swoim,ale nie wszystko ma jeszcze gotowe,Iwa zdrowa i bardzo nas pozdrawia i caluje.pytala co u nas na BB i jak testowanie Marylki-to odpisalam Jej wiadomosc na 6 sms'ówniech sobie poczytaja cala noc spalam a taka pogoda u mnie ,ze albo pojde spac jak Domi bedzie mial drzemke albo bedzie potrzebana kroplówka z kawymimo wszystko milego dnia!!