reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia - z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach. Ja się nieraz przejechałam i na matce i na siostrze. W sumie mam tylko spoko ojca - a normalny został bo się z moją matką rozstał :-D Zazdrościłam mu :tak: Nie miałam żalu że się rozstali ale że mnie ze sobą nie wziął :-D A uwierz mi nie będziesz taką matką :-) Ja się modliłam żeby nie być taką matką jak moja i choć jestem nadopiekuńcza w pewnych kwestiach to M mnie hamuje i odwrotnie :-D Siłą rzeczy jestem nadopiekuńcza ze względu na to że Karola jest 7 :-) Teraz będzie drugie to może się uspokoję :-D

A ja się wyspałam :-D Karola je śniadanie i baje ogląda, M nie chce wstać z łóżka :-p A ja sobie siadłam poczytać co u was :-D
W sumie to cud że się wyspałam bo pół nocy się staraliśmy być cicho :-D Nie wiedziałam że tak łatwo mojego małża przekonać do zabawy bez :-D

reklama
eh, jak sobie poczytać o teściowych, to cieszę się, że na moja trafiłam, złota kobieta :)

Trochę się boję, że będę nadopiekuńcza i wymagającą mamą. To chyba najgorsze możliwe rozwiązanie, ale pierwsze dziecko po 30-ce w dodatku nauczycielskie... hmmm może mieć ciężkie życie ze mną ;) Na szczęście mój mąż zadeklarował się, że będzie mnie kontrolował i prostował :D Faceci mają trochę inne podejście do tematu :)

agnieszka, gratuluję zakupu samochodu :)

sol, masz rację, z rodzina najlepiej na zdjęciach się wychodzi i to najlepiej gdzieś z boku, żeby można się odciąć w razie czego ;) (ta druga część to popularne w mojej okolicy stwierdzenie)

Witam porannie z kawką :)

Miłego dnia dziewczyny!

Aga fajnie że sobie zmieniliście autko! :)
Sol ja też dziś wyjątkowo wyspana o tak wczesnej porze ;P heh
moj młody wsuwa płatki i ogląda nick jr

U mnie już po kawce, rano jak mąż szedł do pracy to zrobił dla nas obojga :) Fajnie z nim mam, codziennie kawa do łóżka ;) Po czymś takim dzień musi być udany :)

hej,czesc i czolem:tak:u mnie pada i jest normalnie ciemno-pale światlo:baffled:ale na szczescie jutro ma byc poprawa i coraz cieplej:tak:SOL- bo faceci nie lubia gumek i jak moga bez to sa happy;-)a jak przy okazji sie uda to Ty tez bedziesz haapy;-)Karola sie wyspala;-)i takiem to sposobem wszyscy sa zadowoleni:tak::-Dpol nocy powiadasz:rofl2:wiadomosc od WILOKI- mieszka juz na swoim,ale nie wszystko ma jeszcze gotowe,Iwa zdrowa i bardzo nas pozdrawia i caluje.pytala co u nas na BB i jak testowanie Marylki-to odpisalam Jej wiadomosc na 6 sms'ów:tak::laugh2:niech sobie poczyta:rofl2:ja cala noc spalam a taka pogoda u mnie ,ze albo pojde spac jak Domi bedzie mial drzemke albo bedzie potrzebana kroplówka z kawy:tak::sorry2:mimo wszystko milego dnia!!

Ostatnia edycja:
agabre ale Ci dobrze no! :)) mi mąż kawę rano zrobi jedynie w weekend jak jest w domu bo inaczej nie mamy takich możliwości :/ ale za to popołudniu zawsze razem pijemy kawę i przy tym sobie miło rozmawiamy:)

mama u nas tez pogoda do niczego, szaro buro i deszczowo :// kawe wypiłam to sie obudziłam od razu i jakoś mam nadzieje dzień przetrwam ;)

mama - jak szaleć to szaleć nie? :-D
agabre - znam to z tym odcinaniem :tak: a ja na zdjęciu stanęłam z dala od mojej siostry i póki co ją odcięłam ze zdjęcia bo to franca a nie siostra :no:

A u nas śliczne słonko świeci. O 7.30 było 15 stopni a teraz się rozkręca, co prawda baranki dryfują po niebie ale nie ma zimnego wiatru a to najważniejsze :tak: Spadam zaraz z Karolą na poszukiwania prezentu na Komunię Bartka i zobaczę sobie może jakiego ciucha na tą okazję :sorry: A no i poszukam tego kosza na pieluszki, może będzie gdzieś na miejscu w miarę rozsądnej cenie :tak: A jutro jednak nie idę - nie ma co sobie nerwów szarpać później w takiej robocie, dorwałam koleżankę która dokładnie tam pracowała - mówi że w życiu nie usłyszała pod swoim adresem tylu epitetów co pracując tam :wściekła/y: A jak mam zajść w ciążę to nerwom podziękuję aż takim :tak:

hej kobitki!:tak:
ja też już po kawce, no i na chwilę spokojnie przysiadłam. Dziś w pracy latanina mała-że niejaki egzamin się dziś zaczął ;-) się dzieckaki męczą... hihihi wredota ze mnie co ;-)
niestey u mnie wieje i jest nieprzyjemnie, troszku się ochłodziło po wczorajszym deszczyku:-(
ale jak to się mówi, po każdej burzy przychodzi słońce:-)
mam nadzieję, że w wiadomej sprawie się powiedzie... w dzień ślubu też miałam deszczyk - co nie oznaczał od razu pecha i nieszczęścia.
buziaki dla was!

reklama
mlodam - na moim ślubie też kropiło i ... ja nie wierze w przesądy :-D A dzieci męczyć - ładnie to tak? :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry