S
Sol
Gość
pysia - z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach. Ja się nieraz przejechałam i na matce i na siostrze. W sumie mam tylko spoko ojca - a normalny został bo się z moją matką rozstał Zazdrościłam mu Nie miałam żalu że się rozstali ale że mnie ze sobą nie wziął A uwierz mi nie będziesz taką matką :-) Ja się modliłam żeby nie być taką matką jak moja i choć jestem nadopiekuńcza w pewnych kwestiach to M mnie hamuje i odwrotnie Siłą rzeczy jestem nadopiekuńcza ze względu na to że Karola jest 7 :-) Teraz będzie drugie to może się uspokoję
A ja się wyspałam Karola je śniadanie i baje ogląda, M nie chce wstać z łóżka A ja sobie siadłam poczytać co u was
W sumie to cud że się wyspałam bo pół nocy się staraliśmy być cicho Nie wiedziałam że tak łatwo mojego małża przekonać do zabawy bez
A ja się wyspałam Karola je śniadanie i baje ogląda, M nie chce wstać z łóżka A ja sobie siadłam poczytać co u was
W sumie to cud że się wyspałam bo pół nocy się staraliśmy być cicho Nie wiedziałam że tak łatwo mojego małża przekonać do zabawy bez