Wisieńka
Fanka BB :)
mama nie chcę być złym prorokiem ale grzmoty i deszcz zapierdzielają w stronę PoznaniaLeje grzmi prawdziwa burza. Pierwsza w tym roku
BB rano u mnie też było ładne słonko
BB rano u mnie też było ładne słonko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasiawie ale Julki w gorącej nie kąp. testuj dziewczyno w piatek, bo nam sie zamęczysz:-):-)Cycki to na pewno na fasolkę Cie bolą:-)
mama u mnie po burzy. Powiem Ci, ze dało dobrze ale dzięki temu fajniej się zrobiło. Przed było słonecznie ale powietrze takie chłodne a w nocy mrozik a teraz jest tak jak po letniej burzy, ciepło i przyjemnie i tak ładnie pachnie deszczem,. Ja tez tylko z Maćkiem, Pol pracuje dziś długo, Mój wielki syn pojechał ze mną na zakupki a potem wniósł starej mateczce do domu. Fajnie mieć takiego pomocnika
BB no to niedługo ty też będziesz na podnieceniu oczekującej teściarki jak Kasia. Ty daj na tacę dla bidulek niech się pomodlą z wszystkie z BB.:-):-)