reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D:-Dmama nie chcę być złym prorokiem ale grzmoty i deszcz zapierdzielają w stronę Poznania:-D:-DLeje grzmi prawdziwa burza. Pierwsza w tym roku:-D
BB rano u mnie też było ładne słonko:baffled:

reklama
WISIEŃKA-:dry::dry:MOWISZ ZE ZAPIERDZIELA???:crazy:no to pewnie i do nas dojdzie,oby tylko w nocy nie lalo bo znow Domi bedzie sie budzil:dry:poki co nie pada i nic nie slycha,zobaczymy kiedy dotrze...Tom u dentysty wiec jestem sama z potworkami:tak:;-)musze jeszcze pranie wstawic bo wyschlo na wior to szkoda zeby teraz zmoklo:sorry2:

wróciłam :-)znou wam marudzić:-D

nie bede juz dusic,skoro tak mówicie :rofl2:
u mnie rano piękna pogoda a teraz sie knoci i sie zachmurzyło,ale co tam ja juz w domku :-p
Harsh Tobie to juz tylko 4 dni zostały;-)....testuj:-pnie no żartuje:-pja sama nie mogę wytrzymac i nie wiem czy wytrzymam:-p
mnie cycki bolą,oby nie na @ :szok:ale nigdy mnie nie bolały:baffled:jak juz to jak miałam owu to były odczuwalne.dziewczyny a moze juz w piątek zatestuje co?:-p
wiem juz macie mnie dość:-D:sorry2::sorry2:

KASIAWIE- ja mysle ze mozesz zatestowac w piatek a w niedziele powtorzyc :tak:u mnie wicher sie zerwal wiec pewnie sie rozpada-zeby tylko Tom zdazyl wrocic zanim Go zmoczy:sorry2:

dzięki mama :-D w koncu ktoś mi pozwolił:-)
zobacze w piątek jakie będę mieć nastawienie:-)
chce juz piątek.....................:-):-):-p:-p

a wiecie co mnie powstrzymuje przed testowaniem?
to ze do ginka sie zapisałam na 11 maja,a jak zobaczylabym 2 kreski to zas nie bede mogła wytrzymac z wizytą. jak dowiedialam sie o pierwszej ciay to zaraz po tescie ubralam sie i do gin jechałam zeby potwierdzic,ja o w gorącej wodzie kąpana :-))))))

idę kąpać Julkę

Ostatnia edycja:
KASIAWIE- rozumiem Cie doskonale-chyba wszystkie tu tak maja ,ze chca wiedziec zaraz i zaraz po 2 kreskach do ginek.biec:tak::-Da tu trzeba cwiczyc cierpliwosc:tak:Tom napisal ze juz wyszedl od dentysty wiec za 15 min powinien byc-poki co jeszcze nie pada:baffled:cos pusto tu wieczorkiem:rolleyes2: :unsure::unsure:

kasiawie ale Julki w gorącej nie :-p:-p:-pkąp:-p:-p:-p. testuj dziewczyno w piatek, bo nam sie zamęczysz:-):-)Cycki to na pewno na fasolkę Cie bolą:-)
mama u mnie po burzy. Powiem Ci, ze dało dobrze ale dzięki temu fajniej się zrobiło. Przed było słonecznie ale powietrze takie chłodne a w nocy mrozik a teraz jest tak jak po letniej burzy, ciepło i przyjemnie i tak ładnie pachnie deszczem,. Ja tez tylko z Maćkiem, Pol pracuje dziś długo, Mój wielki syn pojechał ze mną na zakupki a potem wniósł starej mateczce do domu. Fajnie mieć takiego pomocnika:happy::happy:
BB no to niedługo ty też będziesz na podnieceniu oczekującej teściarki jak Kasia. Ty daj na tacę dla bidulek niech się pomodlą z wszystkie z BB.:-):-)

kasiawie ale Julki w gorącej nie :-p:-p:-pkąp:-p:-p:-p. testuj dziewczyno w piatek, bo nam sie zamęczysz:-):-)Cycki to na pewno na fasolkę Cie bolą:-)
mama u mnie po burzy. Powiem Ci, ze dało dobrze ale dzięki temu fajniej się zrobiło. Przed było słonecznie ale powietrze takie chłodne a w nocy mrozik a teraz jest tak jak po letniej burzy, ciepło i przyjemnie i tak ładnie pachnie deszczem,. Ja tez tylko z Maćkiem, Pol pracuje dziś długo, Mój wielki syn pojechał ze mną na zakupki a potem wniósł starej mateczce do domu. Fajnie mieć takiego pomocnika:happy::happy:
BB no to niedługo ty też będziesz na podnieceniu oczekującej teściarki jak Kasia. Ty daj na tacę dla bidulek niech się pomodlą z wszystkie z BB.:-):-)

wiesz ja nie mam takiego parcia ,:-D a na tacę dam :-D:-D bo paliwo drogie i do audi bidulek nie ma ...:-D:-D

reklama
WISIEŃKA- no ja mam nadzieje,ze jak do nas burza przyjdzie to po pol godz.sobie pojdzie:tak:a wiem jak ladnie pachnie po deszczu:-DTom wlasnie wrocil,zaczelo kropic i nadal meeeega wicher:crazy:wlasnie robie sobie herbate z cytryna bo jak patrze za okno to az dreszcze przechodza a w domku tak milo,cieplo-rodzinka w komplecie..domyslam sie ,ze fajnie miec takiego pomocnika:-):tak:ja jeszcze poczekam pare lat-choc teraz pomagaja jak moge:laugh2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry