reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boze mama... nie pytaj... mam zero stron. ZERO! ciagle na tepaie czytania i podlreslania, mam duzo materialow, ale ruszyc nie moge! mam nadzieje, ze obronie sie pod koniec zerwca i wroce w lipcu, ale oby tylko nie bylo wrzesnia i wakacji spedoznych na pisnaiu pracy... zwlaszcza ze tych wakacji naprwade potrzebuje!!!!! 16 maja jedziemy na poludnie francji do tesciow, fred wzial tydzien wolnego po londynskim szalenstwie. wtedy bede miec nianie 24/24h i zabiore sie do pisania, cale dnie z przerwa na basen i meza ;)
3majcie sie cieplo!!!!! papapapapapapa

reklama
mama - jakby nos-pa na mnie działała byłabym w 7 niebie :-D

josephine - nie przejmuj się ja też się zbieram jak do jaka z pisaniem pracy :-p

pysia - a ja powiedziałam mojej matce przed ślubem żeby mnie nie wkór... bo jestem w ciąży i nie wolno mnie denerwować, strzeliła focha i tyle jej było :-D Z butami mogłam sobie nawet 12 cm szpile kupić jakbym chciała bo ja 167 a M 184 więc i tak bym mu nie dorównała :-D A złośliwością przedmiotów martwych obtarły mnie na ślubie chociaż je wcześniej nosiłam żeby rozchodzić po domu :-D A miałam takie na 4 cm obcasie :-p A ja w obcasach wysokich chodzić nie umiem - zabawnie było :-D A jak się wyprowadziłam do M to wreszcie miałam spokój od mojej matki - za to chwilami drażniła mnie teściowa. Ale na teściową złego słowa nie powiem prócz tego że czasami jest uparta głupio. I jak moja matka mi wypominała ze ciążą sobie zepsuję życie w tak młodym wieku (22 lata) tak teściowa jak tylko miała możliwość to mi przypominała jak się cieszy z tego dzidziusia :-D Aż mi głupio było :-D Ale wspierała mnie cały czas właśnie teściowa, mogłam z nią gadać godzinami :-) Czego nigdy nie robiłam z moja mamą :-( I niestety do dzisiaj tak jest. Staram się nawiązać z matką kontakt ale po 24 latach to pierońsko ciężkie. A teraz na swoim chwilami mi brakuje teściowej :sorry: pamiętam jak łzy jej popłynęły jak zaszłam w ciążę i informując ją powiedziałam do niej "mamo" :-D Głupio się przyznać ale wolę teściową od własnej matki :zawstydzona/y:

A my zrobiłyśmy zakupy i wróciłyśmy na obiadek. Podświadomość to najgorsza rzecz - mdli mnie :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL- no faktycznie ta podswiadomosc;-)przeciez na mdlosci jeszcze za wczesnie:tak::-Do matko my tu posiwiejemy jak wszystkie beda mialy objawy 5 dni po przytulasach:laugh2::laugh2::laugh2:i bedziemy siwymi matkami:rofl2:przykro mi ze masz takie relacje z mama:-(niezawesolo,ale tak jak piszesz tyyyle lat to trwa,ze ciezko teraz to zmienic...a do mnie wlasnie dzwonil pan od markizy i za 20 min powinien dojechac i zrobi mi dokladna wycene i przywiezie katalogi z materialami i bede wybierac ,przebierac-a co:-DMARYLKA- co z Toba?????????????????????????????????????????????????

KINGA- no zakupy fajne:tak:
KINGA- Ty cos pisalas ze jedziecie do parku dinozaurow??my bylismy w tym za Gnieznem-niepamietam nazwy miejscowosci-i jest SUUUUUUUPER!!!bardzo duzo atrakcji dla dzieci i wezcie sporo kaski bo jesc sie chce po takich wyczynach a tam caly czas na powietrzu wiec jadzonko,napoje i lody szly jak nie wiem:)))ale wyjazd bardzo udany-bylismy tam 2 razy:)
Tak jedziemy do Parku Jurajskiego :)) na pewno będzie super zwłaszcza atrakcja dla dzieci wiadomo;-) Bedziemy na pewno dobrze przygotowani do tego wypadu! ;)

Aga fajne mniejsce a jest tam jakies miejscie dla maluszków? Alan bedzie miał co robic? wiadomo jak to małe dzieci nudzą się szybko przy zwiedzaniu.

Harsh no niedługo testujesz! 3mam kciuki! :)
Sol idz z dzieckiem na spacer piękna pogoda jest:)
my własnie wróclismy!

KINGA- to bedziesz miala mase zdjec z takiego wypadu:tak:a dinozaury wygladaja jak zywe,ale dzieci sie nie boja;-)a pogoda super-ja bylam z Domisiem 1,5 godz.na spacerze,mimo ze od rana On byl na ogrodzie,ale wiadomo-mi tez sie przyda tylek ruszyc:tak::-Dziemniaki zaraz sie ugotuja,miesko juz jest,surówka tez ,zaraz sobie zjem obiadek i caly czas czekam na pana od markizy;-)

Albo Marylka się na nas obraziła, albo siedzi nas sklepikiem internetowym :tak:

mama - ja odkąd pamiętam nie miałam dobrych układów z matką - ona jest nauczycielką z zasadami. Zamiast zapytać "i jak było w szkole" to ona pytała "I jak? dostałaś jakąś ocenę, z czego i dlaczego nie wyższą?" horror, na dodatek uczyła moją klasę bo uczyła w mojej szkole. Mam jej to za złe że wzięła mnie do swojej szkoły (ok 1 km od domu) zamiast iść do podstawówki którą miałam 50 m od domu i nie uczyła tam. 8 lat się tak męczyłam - nauczycielskie dziecko, bez własnych marzeń, pilnując się na każdym kroku bo wszyscy Ci patrzą na ręce. Potem chciała żebym poszła do liceum w którym uczy jej koleżanka - postawiłam się i złożyłam papiery bez jej wiedzy do swojego liceum. Już wtedy wiedziałam że koniec z słuchaniem mamusi bo można kór..y dostać. To moje życie i jak mówił mój ojciec zawsze - "To twoje życie i sama zdecydujesz co wybrać, tylko potem trzeba ponieść konsekwencje swoich czynów" Jestem mu za to wdzięczna :tak: Nie wypomina mi niczego, wspiera w moich postanowieniach i jak mi coś nie wyjdzie czasem dogryzie z uśmiechem :-D Nie mówi mi co mam robić ani jak żyć - próbuje czasami wskazać drogę ale nie na siłę - i za to go bardzo kocham choć rzadko go widuję :tak: Czasami żałuję że nie zdecydowałam się wyjechać do Warszawy do niego po tym jak się rozstali z moją matką. Miałam tam przygotowany już pokój :-D Ojcu bardzo zależało żebym byłą z nim :sorry: ale ciężko było mi wyjechać :sorry: Teraz nie żałuję :tak:

kinga - niedawno wróciłam a zaraz idziemy chyba znowu :tak: Ślicznie jest :tak:

hej kochane przepraszam że tak puźno ale nie miałam kiedy :(
najpierw miałam klientów potem wczesniej umówiona dostawe niedużą - ale zawsze więc musiałam pometkować i wystawić na półki potem przyszła ciotka klotka potem klienci i znowu ciotka klotka jeszcze w między czasie próbowałam was nadrobić ale rady nie dałam i postaonwiłam sie przywitac już albo dopiero teraz bo nie wiem kiedy by mi się udało :) mam dziś jakiś zakręcony dzionek a miałam robic strone pilnie ale nie miałam nawet kiedy do Was zajrzec

dziewczyny przykro mi że @ przyszła

KasiaWie: trzymam kciuki żeby @ nie przyszła i żebyś wytrzymała do weekendu z testowaniem

puxniej się odezwe

reklama
jestem ponownie-pan wlasnie pojechal.narazie stanelo na tym,ze doradzil co nie co i zapisal wymiary 4,20m a wysiek na 3m(a na poczatku myslalam ze wystarczy 3,60 na 2,5m)wybralam tez troche drozszy material niz ten standardowy.popatrzylam,pomrugalam na pana i dostalam 10% rabatu i cena ze wszystkim po rabacie to 2400;-)biorac pod uwage,ze bedzie wieksza niz myslalam i lepszy ,samoczyszczacy material to jestem zadowolona:tak:teraz czekamy na zwrot pita i dzwonie do Niego i zamawia.zrobilam fotki 3 kolorów,zeby Tomi cos wybral,choc wiem jak mi odpowie:tak:ale niech ma ze tez wybiera:-)MARYLKA- oj Ty nasz pracusiu-ale dobrze ze sa klienci bo faktury trzeba placic:tak::tak::tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry