- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MARYLKA- zbieraj,zbieraj bo tu 3 dni do dni plodnych widze i zaraz nastepna praca Cie czekano nic,Domi wstal,jedziemy po Zunie,troche sie pobawia na lacu a potem klaycznie do piekarni po precelki i do domku-to znaczy na ogrod
S
Sol
Gość
A ja właśnie spacyfikowałam Karolę do samodzielnej drzemki - ciekawe czy uśnie Jezu - wyganiałyśmy się na placu a mi kręgosłup zdechł :-( A pogoda miód - na placu rozebrałam Karolę do bluzki a sama w krótkim rękawku - boska pogoda a słoneczko równo daje czadu Tylko babcia jednej dziewczynki mi humor popsuła bo powiedziała że ochłodzenie znowu idzie Cholewcia boję się tej środy, nie mam pojęcia jak się przygotować do tej rozmowy :-( Zastanawiam się czy w ogóle iść bo średnio mi się tam pracować podoba. Pogadałam sobie z koleżankami które pracowały w tym zawodzie i mówią że szybko miały dość A ja mam iść do pracy dla przyjemności a nie nerwówki czy kasy :-( Chyba sobie podaruję i poszukam dalej W końcu co się odwlecze to nie uciecze
Wisieńka
Fanka BB :)
Cześć Stokrotki. Wróciłam do domku po pracy i zebranku, najedzona łososiem z ikea i siadłam do deseru czyli BB. Ależ się stęskniłam. WY OCZYWIŚCIE JAK SZALONE WALICIE PO KLAWIATURZE. Cięzko potem nadrobic.
mama gratuluję zakupu i obyś jak mam to ja w zwyczaju nie zaczęła się zastanawiać czy to aby na pewno to.
Kasiawie jak moja siastra urodziła to pojawiło mi się mleko w piersiach a nie karmiłam ponad rok. Może to psychika. Czekaj i mama ma rację nie duś:-)
marylka wykorzystaj ten weekend na maksa, tym razem musi się udać bo mam zamiar zajść razem z tobą:-):-):-)
Harsh witam, pozdrawiam i trzymam kciuki:-):-)
Pogoda u mnie burzowa. Skąd macie słoneczko Sol i Aga hę
Moja @ nie odpuszcza. To już 6 dzień. Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli na indiancaCos mi sie pokiełbasiło z nią strasznie.Mój Pol to sie juz tak wypościł
mama gratuluję zakupu i obyś jak mam to ja w zwyczaju nie zaczęła się zastanawiać czy to aby na pewno to.
Kasiawie jak moja siastra urodziła to pojawiło mi się mleko w piersiach a nie karmiłam ponad rok. Może to psychika. Czekaj i mama ma rację nie duś:-)
Jak piszesz o tej rozmowie kna stanowisko konsultanta telefonicznego, bo może nie w temacie jestem to nie jest tak źle. Zależy tylko jaki tam system płac. Mam kilka koleżanek, które tak pracują. Jedna 5 lat i wyciąga 4-5 tyś.A ja właśnie spacyfikowałam Karolę do samodzielnej drzemki - ciekawe czy uśnie Jezu - wyganiałyśmy się na placu a mi kręgosłup zdechł :-( A pogoda miód - na placu rozebrałam Karolę do bluzki a sama w krótkim rękawku - boska pogoda a słoneczko równo daje czadu Tylko babcia jednej dziewczynki mi humor popsuła bo powiedziała że ochłodzenie znowu idzie Cholewcia boję się tej środy, nie mam pojęcia jak się przygotować do tej rozmowy :-( Zastanawiam się czy w ogóle iść bo średnio mi się tam pracować podoba. Pogadałam sobie z koleżankami które pracowały w tym zawodzie i mówią że szybko miały dość A ja mam iść do pracy dla przyjemności a nie nerwówki czy kasy :-( Chyba sobie podaruję i poszukam dalej W końcu co się odwlecze to nie uciecze
marylka wykorzystaj ten weekend na maksa, tym razem musi się udać bo mam zamiar zajść razem z tobą:-):-):-)
Harsh witam, pozdrawiam i trzymam kciuki:-):-)
Pogoda u mnie burzowa. Skąd macie słoneczko Sol i Aga hę
Moja @ nie odpuszcza. To już 6 dzień. Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli na indiancaCos mi sie pokiełbasiło z nią strasznie.Mój Pol to sie juz tak wypościł
mama05
juz jestemWISIEŃKA- skoro tak Cie trzyma @ to faktycznie ,dzialajcie zaraz po bo jeszcze owulke przegapicie-a tego nie chcemyhmmm-losos z Ikea mowisz-no to mi smaka narobilas kochana...
Ostatnia edycja:
bb77
Zaangażowana w BB
bb - no szkła cylindryczne są pierońsko drogie niestety, ja sama muszę nosić okulary (na szczęście nie cylindry) bo mam krótkowzroczność i wiem jaki jest koszt jak się zepsują. A będę musiała sobie niedługo kupić okulary bo już nie te szkła I jak mi facet wyliczył to będzie wydatek ok 580 zł za okularki ze szkłami z antyrefleksem tym mocniejszym - bo nie dość że dużo przesiaduję przed kompem to mam jeszcze światłowstręt i właśnie antyrefleksy minimalizują to zjawisko bardziej niż te ściemniane. Ale pocieszę Cię - koleżanka też nosiła cylindry jak była mała i pod koniec podstawówki zmieniła na zwykłe szkła bo jej się wyrównało
zgadzam się z tobą ja mam rachunek 520 zł. też ten refleks i takie na światło słoneczne bodajże nazywa się to przypruszenie lub coś takiego , aż mnie głowa rozbolała .
Wisieńka
Fanka BB :)
No w końcu. Czy u was nie ma burzy!!! Gdzie wy się wszystkie wałęsacie po deszczu
mama05
WISIEŃKA- jaka burza u mnie caly dzien slonko takie,ze normalnie lipiec;-)a ja pojechalam z Dominikiem po Zuze i tak sie bawili na placu przy przedszkolu az wybila 17 i sie zwinelismy i teraz lataja po ogrodzie,cos sie zachmurzylo,ale nadal cieplo a u Ciebie pada czy tylko grzmoty? bb77-witaj popoludniowo
reklama
bb77
Zaangażowana w BB
u mnie nie pada , ładne słonko .
:-) a ja testuję 16 maja . w dzień komuni mojej córci ( drugiej - odnowienie przyrzeczeń chrzcielnych .) to obyczaj tylko w kurii płockiej . po prostu my mamy biednych księży bidulki
:-) a ja testuję 16 maja . w dzień komuni mojej córci ( drugiej - odnowienie przyrzeczeń chrzcielnych .) to obyczaj tylko w kurii płockiej . po prostu my mamy biednych księży bidulki
Ostatnia edycja:
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: