reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej mama no niby ludzi troche sie dzis przewineło ale kasy tak średnio zostawili no nic trzeba ciółac na faktórki :)

reklama
MARYLKA- zbieraj,zbieraj bo tu 3 dni do dni plodnych widze i zaraz nastepna praca Cie czeka:tak::-D:-D:-Dno nic,Domi wstal,jedziemy po Zunie,troche sie pobawia na lacu a potem klaycznie do piekarni po precelki i do domku-to znaczy na ogrod:tak:

mama05: no w długi weekend mam owólke :):) akurat:):)

własnie gdzies przecztałam taki cytat: "w życiu trzeba zawsze płynąc pod prad bo z prądem płyna tylko śmieci" - dobre co :) cos w tym jest że zawsze pod górke :)

A ja właśnie spacyfikowałam Karolę do samodzielnej drzemki - ciekawe czy uśnie :-p Jezu - wyganiałyśmy się na placu a mi kręgosłup zdechł :-( A pogoda miód - na placu rozebrałam Karolę do bluzki a sama w krótkim rękawku - boska pogoda a słoneczko równo daje czadu :tak: Tylko babcia jednej dziewczynki mi humor popsuła bo powiedziała że ochłodzenie znowu idzie :dry: Cholewcia boję się tej środy, nie mam pojęcia jak się przygotować do tej rozmowy :-( Zastanawiam się czy w ogóle iść bo średnio mi się tam pracować podoba. Pogadałam sobie z koleżankami które pracowały w tym zawodzie i mówią że szybko miały dość :dry: A ja mam iść do pracy dla przyjemności a nie nerwówki czy kasy :-( Chyba sobie podaruję i poszukam dalej :-D W końcu co się odwlecze to nie uciecze :-D

Cześć Stokrotki. Wróciłam do domku po pracy i zebranku, najedzona łososiem z ikea i siadłam do deseru czyli BB. Ależ się stęskniłam. WY OCZYWIŚCIE JAK SZALONE WALICIE PO KLAWIATURZE. Cięzko potem nadrobic.
mama gratuluję zakupu i obyś jak mam to ja w zwyczaju nie zaczęła się zastanawiać czy to aby na pewno to.:-D:-D
Kasiawie jak moja siastra urodziła to pojawiło mi się mleko w piersiach a nie karmiłam ponad rok. Może to psychika. Czekaj i mama ma rację nie duś:-)

A ja właśnie spacyfikowałam Karolę do samodzielnej drzemki - ciekawe czy uśnie :-p Jezu - wyganiałyśmy się na placu a mi kręgosłup zdechł :-( A pogoda miód - na placu rozebrałam Karolę do bluzki a sama w krótkim rękawku - boska pogoda a słoneczko równo daje czadu :tak: Tylko babcia jednej dziewczynki mi humor popsuła bo powiedziała że ochłodzenie znowu idzie :dry: Cholewcia boję się tej środy, nie mam pojęcia jak się przygotować do tej rozmowy :-( Zastanawiam się czy w ogóle iść bo średnio mi się tam pracować podoba. Pogadałam sobie z koleżankami które pracowały w tym zawodzie i mówią że szybko miały dość :dry: A ja mam iść do pracy dla przyjemności a nie nerwówki czy kasy :-( Chyba sobie podaruję i poszukam dalej :-D W końcu co się odwlecze to nie uciecze :-D
Jak piszesz o tej rozmowie kna stanowisko konsultanta telefonicznego, bo może nie w temacie jestem to nie jest tak źle. Zależy tylko jaki tam system płac. Mam kilka koleżanek, które tak pracują. Jedna 5 lat i wyciąga 4-5 tyś.
marylka wykorzystaj ten weekend na maksa, tym razem musi się udać bo mam zamiar zajść razem z tobą:-):-):-)
Harsh witam, pozdrawiam i trzymam kciuki:-):-)
Pogoda u mnie burzowa. :baffled::baffled::baffled:Skąd macie słoneczko Sol i Aga
Moja @ nie odpuszcza. To już 6 dzień. Jak tak dalej pójdzie to będziemy musieli na indianca:szok::szok:Cos mi sie pokiełbasiło z nią strasznie.Mój Pol to sie juz tak wypościł:rofl2::rofl2::rofl2:

juz jestem:tak:WISIEŃKA- skoro tak Cie trzyma @ to faktycznie ,dzialajcie zaraz po bo jeszcze owulke przegapicie-a tego nie chcemy:)hmmm-losos z Ikea mowisz-no to mi smaka narobilas kochana...

Ostatnia edycja:
bb - no szkła cylindryczne są pierońsko drogie niestety, ja sama muszę nosić okulary (na szczęście nie cylindry) bo mam krótkowzroczność i wiem jaki jest koszt jak się zepsują. A będę musiała sobie niedługo kupić okulary bo już nie te szkła :dry: I jak mi facet wyliczył to będzie wydatek ok 580 zł za okularki ze szkłami z antyrefleksem tym mocniejszym - bo nie dość że dużo przesiaduję przed kompem to mam jeszcze światłowstręt i właśnie antyrefleksy minimalizują to zjawisko bardziej niż te ściemniane. Ale pocieszę Cię - koleżanka też nosiła cylindry jak była mała i pod koniec podstawówki zmieniła na zwykłe szkła bo jej się wyrównało :-D

zgadzam się z tobą ja mam rachunek 520 zł. też ten refleks i takie na światło słoneczne bodajże nazywa się to przypruszenie lub coś takiego , aż mnie głowa rozbolała .

WISIEŃKA- jaka burza u mnie caly dzien slonko takie,ze normalnie lipiec:tak:;-)a ja pojechalam z Dominikiem po Zuze i tak sie bawili na placu przy przedszkolu az wybila 17 i sie zwinelismy i teraz lataja po ogrodzie,cos sie zachmurzylo,ale nadal cieplo a u Ciebie pada czy tylko grzmoty? bb77-witaj popoludniowo:tak:

reklama
u mnie nie pada , ładne słonko .
:-) a ja testuję 16 maja :-D . w dzień komuni mojej córci ( drugiej - odnowienie przyrzeczeń chrzcielnych .) to obyczaj tylko w kurii płockiej . po prostu my mamy biednych księży :-D:-D bidulki

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry