reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek dowcipny :tak::-)

Powiem Wam że Ci lekarze są nienormalni, wczoraj mówili że stan ciężki teścia, a potem sie okazuję ze oni nic nie wiedzą, o co chodzi:no::wściekła/y::angry::crazy:

reklama
Nooo,właśnie zakończyłam suszenie włosów i make up:)
Żegnam drogie Panie,jadę na ''potańcówkę'' w Koszalinie:) Buziaki:)

Oj tam zaraz FULL makeup :-p oko żem se tylko zrobiła :-D żeby zeza zmniejszyć hahaha

Miłego carolinee !!

O raaany WODA leci do GRZEJNIKA!!... może nawet ciepła
:-D:-D Nareszcie, bo w nocy nieprzyjemnie się wstaje jak taki ziąb... a i w łazience będzie ciepło do kąpania żabolka :))))))

Ostatnia edycja:
Kocurek, będzie ciepło:tak:

Jakiegoś doła złapałam:-( kurczę, czy objawy nie mogły by być jakieś mocniejsze, żeby od razu było wiadomo:-:)-(

zizi staram się wszystko robić ze stale zaciśniętym kciukiem :-):-):-)

rureczka jak żyjesz po pracy??? :sorry:

Ostatnia edycja:
LiL serduszko gratulacje ogromne !! zdrowka dla Małej !;* i wracaj szybko do formy i do nas !!;*
Kocurku śliczna Oleńka ;-);-) wielki BUZIAK ; * dla Oleńki ;*

ZiZi &&&&&&&&&& ;-)

Kurcze mam różowy kombinezon i nie wiem co z nim zrobić ... ;/;/ a nie ma komu oddać . :-(

reklama
mlodamamusia a Rafałek już przystojniak ;-);-);-)

Może carola by chciała dla dziewczyn, o których pisała...

Heeh.. carola wybyła, umyta i ubrana, a ja..??? też muszę się zmusić - dziś wizyta położnej ;)) i kolega G. przyjedzie po papiery :sorry: a ja taka kura szlafrokowo-kapciowa hehe...

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry