reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Co u naszej Mamity ? u Sol , u POK ?

Rurka K pracuje na umowe na umowie ma najnizszą krajową a reszte dostawał tak jak by na czarno .. W przyszłym tyg bedzie składał papiery na kompalni w Czechach moze sie uda ;-):-) .Ale mnie normalnie drażni ten szef... ;/

reklama
Tak, w poniedziałek mam termin @....
Nie wiem czy mam jakiś objaw, w sumie to tylko cycki mnie bardzo bolą, nawet w nocy się przez nie wybudzałam, bo nie mogłam nawet na boku leżeć i ich docisnąć:sorry:

Poczek do mnie czasem pisała, od kilku tygodni cisza...

Mamita się troszkę udziela na weterankach to tam trzeba poczytać, a co u Sol to nie wiem...

jestem
bylam na zakupach tak naprawde nie dla siebie tylko z tesciami bo tesciowa robi impreze w sobote i oni sie gubia w duzych sklepach i przewaznie przeplacaja...
kupilam Iwonie kozaki na zime za 19 zl, przecenione z zeszlego sezonu z 69zl. jestem zadowolona, sobie juz tez upatrzylam teraz tylko na wyplate czekac

kocie ale ci sie sliczne dziecie trafilo
mloda jak nie masz kogos znajomego kto jest w ciazy albo ma mala curcie to u nas np ( pewnie u was tez) sa takie duze kontenery na miecie z odzieza dla czerwonego krzyza.zawsze sie przyda dla jakiegos maluszka
rurka przeciez ja tez wiecznie marudze...teraz mdlosci z porannych zrobily sie wieczorne
jos a dziekowac samopoczucie dobrze tylko mam smaki na takie produkty ktorych od wiekow nie jadlam i smiac mi sie z siebie chce. jak dajesz sobie dzis rade sama?
asionek nowe zdjecia poprosimy. a co do zalewania znam ten bol , kiedys w nocy meza mlekiem podlalam ze cala koszulke na plecach mial mokra:-). a co do smaka na madranynki mowisz ze ty tez mialas? :-)
ajas mam nadzieje ze uda sie do nowego roku zaciazyc&&&&&&&&&&&&&&&za to
zizi moze z ordynatorem pogadac bo to jakies kpiny chyba. ale znam to , mam teraz babcie w szpitalu ze zlamanym biodrem, powiedzieli nam w sobote ze przez najblizszy tydzien nie bedzie operacji bo jakies bakterie ma , ciocia przyjezda w poniedzialek a babcia jej mowi ze cos o operacji mowili. nawet nikogo nie raczyli poinformowac

ZiZi 3mam kciuki aby tym razem @ sie nie pojawiła !! ;-)
Wiolka są są tylko ze ciuchy walają sie po osiedlu koło tego kontenera ;/
Rurka dzieki za inf .

kUrcze ciekawe co u Sol jak dzieciaczki ?
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Wiola, Pani ordynator nic szczególnego nie mówi, tylko że zdrowie już lepsze nie będzie, teraz starają się bakterie jakąś wyplewić z organizmu, ale po co mówić przez telefon do żony że stan męża ciężki jak oni ciągle na jakieś wyniki czekają:angry:

Dziś mam 13dpo, jutro test robię bo nie wytrzymam...

Ostatnia edycja:
zizi wiem ze latwo mi pisac ale uspokuj sie wypij melise w wez kilka glebokich wdechow... to ze sie tak denerwujesz, martwisz nikomu nie pomaga, ani tesciowi ani potencjalnej fasolci. tulam kochana i trzymam &&&&&&&&&&za test

Wiolu tylko nie weź tego do siebie:zawstydzona/y:,
jestem zła na tych lekarzy....

Wiem że złość tu nic nie pomoże, ale jakoś się wszystko nałożyło....

zizi ale ja ci sie wcale nie dziwie ze jestes zla ... ale takie nerwy nie pomagaja utrzymac sie fasolce , wrecz przeciwnie.
mam nadzieje ze z tesciem wszystko bedzie dobrze i dojdzie do siebie.
jest mi strasznie przykro jak czytam co cie spotyka w tym roku, co chwile kop od zycia,to niesprawiedliwe...bardzo bym chciala zeby pojawila sie u was fasolka i troche was rozwesalila, dala nadzieje ze bedzie dobrze.

reklama
No właśnie, ten rok....jest najgorszy jaki miałam:-(
Potrzebuję czegoś dobrego, czegoś pozytywnego, abym dostała pozytywnej energii...

A wczoraj Palemka pisał że ja nie smęcę, a dzisiaj taki dzień....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry