reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lil ogromne gratulacje!!! czekamy na foteczki :))

Oliwka może dlatego poszłam do pracy bo nie miałam innego wyjścia? dopiero zaczęłam i na zwolnienie mogę iść za 18 dni najwcześniej. Poza tym chyba wolno mi trochę ponarzekać, o twoich mdłościach i wymiotach czytam od kilku dni i jakoś złośliwie tego nie komentuje :/

Kocurku dziękuje już mi lepiej, słowem nie wspomnę więcej o moich dolegliwościach bo widzę, że niektórym to przeszkadza. A Wy z Oleńką jak się czujecie?

Ostatnia edycja:
reklama
ee rureczko.. jak dla mnie to możesz narzekać ile dusza zapragnie :-D Buziak !!! :-):-):-)
A my doskonale, choć nie wiem co będzie później, bo pożarłam prawie niechcąco fasolkę po bretońsku :sorry: Niby nie tak dużo...

Rurka tak dzięki , układa się ;-) jest lepiej niż było.

Kurcze ale sie wku^*&%*%*^%*^$*&%$*&%*(&%*&% szef nie chce K.. wypłacić wypłaty dzisiaj mamy juz 13 a tu nie ma kasy !!! KU(*^&(*^*&%*&%*%*. Mowi ze nie ma . Zaraz jak sie wkur*^*&^*&^ to sama do niego zadzwonie ;/ ;/

Rurka no kurcze ale co mozna to mozna . Bez przesady gościu wie ze mamy dziecko i dziecko tez pije mleko i wogole... A on se powie ze kasy nie ma ;/
Ajas witaj !;-)

reklama
Zizi ile do testowania, 3 dni? Masz jakieś objawy?

Ajas jak się masz??

Młoda a K. pracuje na umowę? Bo jeśli tak, i ma napisane na umowie, że płatność do 10 to wystarczy to zgłosić do odpowiednich instytucji i to szef będzie miał problemy. U mojego Łukasza tak zrobili pracownicy i skończyły się gadki, że pieniędzy nie ma!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry