reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
boogie haha no a jakże... dba żabka o organizację czasu :-p teraz było przebieranie, bo się ulało... zaraz będzie usypianie na rączkach :-)

asionku pytałaś o fotki Oli, na str. 8747 jest kilka i jedno na 8748 :)))))

Halo ciociu wiolu i ciociu boogie :-)
Wiecie co..? JAKI TEN ŚWIAT JEST DZIWNY...:huh:

Ostatnia edycja:
reklama
Ewula ja kupiłam dla Oliwki w Lidlu za 34,99zł,całkiem niezłe,wzięłam jej 2 pary.
Bierz Kochana za tą cenę na spróbowanie:)

Ola prześliczna!

Właśnie był kurier z moimi cudeńkami:)
Misa do sałaty,wielka i fioletowa!:) Silikonowa deska do krojenia,żółta:)
Cukiernica i podstawka śniadaniowa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak bym była w ciąży teraz na zimę, a zapowiada się sroga... to bym brała w ciemno :tak:

Kurczę, muszę wniosek poręczający wypełnić, nie mam pojęcia ile mi kredytu mieszkaniowego i samochodowego i innego pozostało do spłaty... ale czy oni to w ogóle sprawdzają...

Ostatnia edycja:
ale Karola powiedz jak one sie na deszczu sprawują pewnie chłoną jak gąbka? tak sie zastanawiam czy ze tą cenę to jest jakiś bubel? a dzieciece tez były w biedronce. są czarne brązowe i beżowe

O patrz.. o tym chłonięciu wody nie pomyślałam :dry: W przemoczonych kapciach, choćby najwygodniejszych raczej nie było by miło :-p

Kocie,sprawdzają w BIK:)
Ewula,nie wiem bo w deszczu chadzam w kaloszach:)
Ale na śnieg i chlapę się sprawdziły,te które ja nosiłam nie nasiąkały:)
Cena taka bo pewnie nie będą tak trwałe jak droższe no i pewnie w środku szybko się ''wytrą'',nie będę aż tak ciepłe.
A takie za 40zł jak ja kupuję to polecam,są ok.
Albo na stronie DeeZee.pl są śniegowce poniżej 100zł,świetna firma:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry