jestem
dokulalam sie
zaprowadzilam L. do przedszkola + zakupy, tez wcinam mandarynki
pychota Mmmm
LIL : OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pieknie sie pospieszylas ))
Wracaj do formy, duzo zdrowka dla Martynki! Czekamy na wasze fotki ))
asionek : pewnie ze slyszalam o guigozie, ale powiem ci ze wcale a wcale sie tym nie stresuje, i tak kupie TO mleko. Zadne inne.
W 4 lata : Ciaza + 3 lata z poldusiem prawie juz nie raz takie skandale byly, a to mleko takiej fitrmy, a to innej, a to jogurty, a to jakis obiadek, a to przecierek... No niestety zdarza sie... A guigoza poleca moj dawny pediatyra, znany na cala fr. i dajacy konferencje w calej europie i na swiecie, wiec ufam jej na SLEPO! jest specjalistka od alergii i zywienia.
Wiem ze to straszne z tym zelzaem, no ale to nie to samo co odkryc ze dodaja od lat jakis zastrzezony srodek, czy potrojna dawke czegos... tam po prostu niechcaco cos sie dostalo. Naparwde ( niestety) ciezko takie akcje sie zdarzaja...
Nie mamy penwosci czy za kilka m-cy nie pojawi sie cos o bledinie, albo czegos nie znajda w obiadku nestlé... itp itp
Ja tam bede i tak brac guigoza... Sknadali tyle slyszalam, ze nie wiem czy zopstala jaka smarke ktora niczego nie miala...Moze te najnowsze billogiczne z supersamu naturalia ... Ale one maja jesczz eprzed soba 100 lat doswiadczenia do wyrobienia wiec wszystko przed nami
U mnie bedzie guigoz i tyle. Jestem pewna ze moj pediatra nie robi reklamy bo mu labo oplaca wakacje i prezenty. To jets typ kobiety 'bobo ekolo", co chodzi ciagle w 1 kurtce, i 1 spdoniach, nie farbuje siuwych wlosow, nie zuwya kremow. Nie jezdzi na wakacje zagraniczne zeby ropa nie zasmiecala srodowiska, jedyne samoloty jakie bierze, to te by leciec do kamodzy czy afryki opiekowac sie za darmo sierotami, leczyc je i formowac tamtejszych mlodych pediatrow. Dlatego wiem, z ejak poleca to mleko, to dlatego ze od lat konsultuje rzezultaty z biologistes, nutritionistes itp po prostu uwaza je za najlepsze na rynku, a nie po to zeby na tym zarobic, bo materialba strona zycia jej absolutnie nie interesuje...