reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KINGA- no zakupy fajne:tak:JEZYNKA- mi tez milo patrzec na moje suwaczki a zwlaszcza jeden:):):):))))AGNIESZKA- miejsce piekne!!KINGA- Ty cos pisalas ze jedziecie do parku dinozaurow??my bylismy w tym za Gnieznem-niepamietam nazwy miejscowosci-i jest SUUUUUUUPER!!!bardzo duzo atrakcji dla dzieci i wezcie sporo kaski bo jesc sie chce po takich wyczynach a tam caly czas na powietrzu wiec jadzonko,napoje i lody szly jak nie wiem:)))ale wyjazd bardzo udany-bylismy tam 2 razy:)

Ostatnia edycja:
reklama
harsharani- poczekaj jeszcze choc wiem ze kusi-juz niewiele Ci zostalo takze cwicz silna wole:tak:;-):-Dide z synkiem na maly spacerek bo wciaz mowi mamo idziemy sie kawalek rzejsc???no to pojdziemy,ale za godzinke ma drzemke to niech troche podrepta mimo,ze od 10.15 jest na ogrodzie...

Harsh - nie wyrywaj się tak :-D Trzymam kciuki

Dziewczyny - zajrzę później bo mam terrorystkę o spacer :-D i muszę wychodzić bo mi drze jape :-p

mama, mamy żaluzje, tylko Karollo rozwalił dolną i słoneczko wpada. Musiałaby być ze stali, aby przetrwała jego łapki:-D:-D:-D Nic nie poradzę, że mam takiego szkodnika;-):-). Dziś mój F siedzi z małym i proszę o 10:30 już była drzemka, ehh, tylko mnie robi co chce. Gdzie tu matczyny autorytet ????:-D
Za to ja z kawusią, słodkości też były... nie ma jak poniedziałek w pracy. Odpocząć można...

Ja laski mam dosc
teraz jest fajnie, bo bylam rano w urzedzie stanu cywilnego... z siostra..pozniej wzielam mojego 4 latka do najukochanszej na swiecie Babci. a teraz slodziak sie bawi na podworku a ja na lawce siedze
matka juz mnie zdazyla wku....pokazalam jej nowe butki a mialam nie pokazywac i zaluje...powiedziala ze ladne ale wysokie i ze bede ciut wyzsza od mojego. a mi to lotto. lubie wysokie butki i powiedzialam ze jestem dama o. zaczela na mnie najezdzac zebym do slubu nie kupila wysokich. i ucieklam na podworko bo sluchac jej nie moge br. ale ma problemy az zal. pocieszam sie ze za niedlugo wyprowadze sie z domu i gitara. bede najszczesliwsza wtedy na swiecie laskhp jak w domu bede gosciem

czesc dziewczyny :) jestem na chwile :) co nowego u was????
przeczytlam o poronieniach dziewczyn... tak mi przykro... chyba pozostaje tylko andzieje ze czas wyleczy rany...
pozdrawiam was wszystkie bardzo serdezne i ide dalej uskuteczniac moj codzienny bieg :)

reklama
ZAPMARTA- no to ci maly szkodniczek;-)ja mam rolety zewnetrzne i mam po problemie:tak:a w oknach maja rolety rzymskie,ale to bardziej dla ozdoby bo sa jasne(zamiast firanek)JOSEPHINE- witam Cie slonko,u nas za duzo pisania,ale ogolnie jakos leci-ja za miesiac odstawiam hormony i po @ dzialamy a Ty kiedy do nas wracasz???jak praca??PYSIA- hejka-ach ta mama:((

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry