reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
naga no ja też padłam na tego szczura :eek::baffled:

wiolu kto wie.. kto wie ;-)

ciezko sie stuka tylko lewa reka- prawa okupuje Ola ;)))))))))))

reklama
heja!

naga współczuję przygody z robalem... bleee. a na nalewkę z chęcią bym się wybrała :-) mniam.
lili & za Was!
kocurek co u Ciebie? pozdrawiam serdecznie
Asionek gratulacje :-)

Matyldo.... moja dziś kolejny dzień niezbyt śpi w dzień...
shocked.gif
dziś se walnęła spanie od 18-19, wcześniej to po kilka minut no i tyle co na spacerze... przecie takie dziecko powinno więcej spać. Chociaż tyle dobrego, ze sama zasnęła po kąpieli i jedzonku, uff. oby do rana.
DOBREJ NOCKI.
Hej:) Dawno Cię nie było:(

Z największym trudem zwlekłam zadek z łóżka i idę do pracy... to będzie okropny dzień :wściekła/y:
Kurka,nie odbierz tego jako złośliwość ale w takim razie po co szłaś do pracy?
Poza tym mdłości i zmęczenie zaraz miną,nie ma co narzekać.Ja mam mdłości codziennie,wręcz wymioty paskudne i ledwo chodzę po lekach a Ty przynajmniej masz fasolkę.

uwaga , uwaga
12.10.2010 roku o godzinie 19.50 przyszla na swiat przepiekna Martynka , coreczka naszej Lili...

lilus skrabie gratuluje i bardzo sie ciesze, czekamy tu na was, kochana wracaj szybko na forum i wstawiaj zdjecia swojego malego skarba.

No to się nam Lil postarała:)))) A tak smutno koleżance było,że lekarz powiedział:na poród się nie zapowiada:)))
GRATULACJE Kochana! :)))))))

Palemko,podziel się posiłkiem:)
Kocie a Ty kawką?:)

caro - zostały tylko okruszki :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

kocurek - no hahahhahahah, masakra szczur w śmoetanie, w życiu bym tego nie wymyśliła :szok:

wiolka- tak prawdziwa, ale i tak inna niż zawsze, chyba mi się macica jeszcze nie oczysciła po tym zabiegu, mimo iż 4 miesiac idzie :baffled:

dobra zmykam, za chwilkę przyjedzie koleżnka z synkiem na kawkę :tak: miłego ciaooooo :-)

:szok::-D:szok::-D:szok::-D LILUŚ :* MOJE GRATULACJE!!!!! KURCZE CHCIAŁAM NAPISAĆ, ŻE TRZYMAMY KCIUKI, A TU TAKI NEWS :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: KOCHANA WRACAJ DO NAS I POKAŻ MARTYNKĘ :tak::tak::tak:

Kocurku oglądasz już denko kubka, czy mogę się dołączyć z kawusią??? :sorry: a co do naszej "starej" gwardii:-p:laugh2: to z miłą chęcią dowiem się jak żyje ta gwardia :tak: bo dawno nie było malutkiego ktosia takiego na Z dla koleżanek :-D:-D:-D:-D

CZOŁEM ROBACZKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak myślałam Palemko:)
Pochłonęłam gruszkę i banana.Czekam na kuriera i listonosza,dzisiaj powinny moje buty przyjść:)

boogie :-):-):-) o nie niee.. po tak długim okresie abstynencji, coby szoku uniknąć, dawkuję sobie po kilka kropelek na minutę, żeby starczyło na dłużej :-D znaczy się.. denko zakryte należycie :-D:-D

Przepraszam, że o tym informuję, ale idę się wreszcie wysikać :-p bo od 5:40 ktosik mi nie pozwalał hehe..

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, witam :tak:

To ja może herbatką wzniosę toast za koleżankę Lil, która nie wytrzymała i urodziła...:-)
Lili GRATULACJE!!! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie i Twojej małej kobietce, wracajcie do nas szybko:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry