reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
naga no ja też padłam na tego szczura :eek::baffled:

wiolu kto wie.. kto wie ;-)

ciezko sie stuka tylko lewa reka- prawa okupuje Ola ;)))))))))))

reklama
heja!

naga współczuję przygody z robalem... bleee. a na nalewkę z chęcią bym się wybrała :-) mniam.
lili & za Was!
kocurek co u Ciebie? pozdrawiam serdecznie
Asionek gratulacje :-)

Matyldo.... moja dziś kolejny dzień niezbyt śpi w dzień...
shocked.gif
dziś se walnęła spanie od 18-19, wcześniej to po kilka minut no i tyle co na spacerze... przecie takie dziecko powinno więcej spać. Chociaż tyle dobrego, ze sama zasnęła po kąpieli i jedzonku, uff. oby do rana.
DOBREJ NOCKI.
Hej:) Dawno Cię nie było:(

Z największym trudem zwlekłam zadek z łóżka i idę do pracy... to będzie okropny dzień :wściekła/y:
Kurka,nie odbierz tego jako złośliwość ale w takim razie po co szłaś do pracy?
Poza tym mdłości i zmęczenie zaraz miną,nie ma co narzekać.Ja mam mdłości codziennie,wręcz wymioty paskudne i ledwo chodzę po lekach a Ty przynajmniej masz fasolkę.

uwaga , uwaga
12.10.2010 roku o godzinie 19.50 przyszla na swiat przepiekna Martynka , coreczka naszej Lili...

lilus skrabie gratuluje i bardzo sie ciesze, czekamy tu na was, kochana wracaj szybko na forum i wstawiaj zdjecia swojego malego skarba.

No to się nam Lil postarała:)))) A tak smutno koleżance było,że lekarz powiedział:na poród się nie zapowiada:)))
GRATULACJE Kochana! :)))))))

Palemko,podziel się posiłkiem:)
Kocie a Ty kawką?:)

caro - zostały tylko okruszki :szok::laugh2::laugh2::laugh2:

kocurek - no hahahhahahah, masakra szczur w śmoetanie, w życiu bym tego nie wymyśliła :szok:

wiolka- tak prawdziwa, ale i tak inna niż zawsze, chyba mi się macica jeszcze nie oczysciła po tym zabiegu, mimo iż 4 miesiac idzie :baffled:

dobra zmykam, za chwilkę przyjedzie koleżnka z synkiem na kawkę :tak: miłego ciaooooo :-)

:szok::-D:szok::-D:szok::-D LILUŚ :* MOJE GRATULACJE!!!!! KURCZE CHCIAŁAM NAPISAĆ, ŻE TRZYMAMY KCIUKI, A TU TAKI NEWS :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: KOCHANA WRACAJ DO NAS I POKAŻ MARTYNKĘ :tak::tak::tak:

Kocurku oglądasz już denko kubka, czy mogę się dołączyć z kawusią??? :sorry: a co do naszej "starej" gwardii:-p:laugh2: to z miłą chęcią dowiem się jak żyje ta gwardia :tak: bo dawno nie było malutkiego ktosia takiego na Z dla koleżanek :-D:-D:-D:-D

CZOŁEM ROBACZKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Tak myślałam Palemko:)
Pochłonęłam gruszkę i banana.Czekam na kuriera i listonosza,dzisiaj powinny moje buty przyjść:)

boogie :-):-):-) o nie niee.. po tak długim okresie abstynencji, coby szoku uniknąć, dawkuję sobie po kilka kropelek na minutę, żeby starczyło na dłużej :-D znaczy się.. denko zakryte należycie :-D:-D

Przepraszam, że o tym informuję, ale idę się wreszcie wysikać :-p bo od 5:40 ktosik mi nie pozwalał hehe..

Ostatnia edycja:
reklama
Witam, witam :tak:

To ja może herbatką wzniosę toast za koleżankę Lil, która nie wytrzymała i urodziła...:-)
Lili GRATULACJE!!! Wszystkiego najlepszego życzę Tobie i Twojej małej kobietce, wracajcie do nas szybko:tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry