reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się i ja :D

Asionek
- gratuluje ślicznego syneczka- masz się kim chwalić ;-)

dziekuje bardzo :))

a wiecie co kupiłam se kasztanki 9 te cukierki ) i se jem i mówie : cos nie teges i coooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok: cos ***** pełza białego !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! biały robal, glisdowaty, a ja juz pół zjadłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy: eeeee i poleciałm z pyskiem do pani oddac i pani mnie przepraszała :crazy::crazy:ale te pół i tak mam nadal w sobie :-:)-:)shocked2::shocked2::confused2::confused2::crazy:

o kurka jaka jazda bleeee
chociaz wszystko moze sie zdarzyc , mojego ex mama wlewajac smietane do zupy znalazla szczura w opakowaniu :szok:
do dzisiaj ma uroaz i wszystko przez sitko przeciera :-D

Palemko...mieszanki jedzeniowe:)))
Asionek,fajnie,że jesteś:)

no jestem , ale kurcze troche nie nadarzam z forum hehe dziewczyny rodza liste trzeba robic i czasu brak na poczytanie co u nich ... dobrze , ze tutaj na bieraco jestem w miare hehe

Asionek-ja tu poproszę na forum tą fotkę z fb o której mówi Karola-ja też chcę modelkę zobaczyć!;) (ups zaczynam jak mój syn mówić-ja chcę !;));(

a jestes gdzie na FB ? czy na NK ?? :))
z checia wysle zaproszenie :)

HEJ

asionek : wrzucaj tu foty ze spaceru niech dziewczyny popatrza bo jest na co :))))) hyhy
super wygladasz!!!!! raz ze figurka a dwa - dla mnie wecznie zmeczonej z worami pod oczami od dziecka to jest najwiekszy szok - WOGOLE nie wygladasz na zmeczona koncowka cioazy i porodem
buzke masz taka o ktorej ja moge tylko pomarzyc nie bedac w ciazy, nie majac dziecka i po 12 godzinnej nocce - czyli... no moge tylko pomarzyc ;)

asionek : aha a ty wez powiedz jak ty kobito sama robisz lewatywe.............????????????

no wezcie mnie nie zawstydzajcie :zawstydzona/y:
az tak super nie jest no bez przesady
same laski jestescie i tyle :)
a ty Jos nie narzekaj ja wiem jak wygladasz !! sliczna delikatna kobieta z ciebie i tyle :)
co do lewatywy polozna poradzila zrobic ,ale nie taka normalna tylko z apteki delikatna :) wiec kupilam i jak juz sie upewnilam , ze rodze to zrobilam hehe
co prawda mialam cykora , ze w momencie kiedy mnie przycisnie to jeszcze skurcza bede miala i chyba wykituje , ale dalo rade , poszlo szybko i miedzy skurczami sie zalapalam :-D:cool:

dobrej nocki !!

reklama
heja!

naga współczuję przygody z robalem... bleee. a na nalewkę z chęcią bym się wybrała :-) mniam.
lili & za Was!
kocurek co u Ciebie? pozdrawiam serdecznie
Asionek gratulacje :-)

Matyldo.... moja dziś kolejny dzień niezbyt śpi w dzień...
shocked.gif
dziś se walnęła spanie od 18-19, wcześniej to po kilka minut no i tyle co na spacerze... przecie takie dziecko powinno więcej spać. Chociaż tyle dobrego, ze sama zasnęła po kąpieli i jedzonku, uff. oby do rana.
DOBREJ NOCKI.

Ostatnia edycja:
uwaga , uwaga
12.10.2010 roku o godzinie 19.50 przyszla na swiat przepiekna Martynka , coreczka naszej Lili...

lilus skrabie gratuluje i bardzo sie ciesze, czekamy tu na was, kochana wracaj szybko na forum i wstawiaj zdjecia swojego malego skarba.

Ostatnia edycja:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
BRAWO LILI..!!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A jednak skutecznie Cię zachęciłam :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Bardzo się cieszę, wracaj do nas szybciutko, BUZIAKI !!!!!!!
:* :* :* :* :* :* :* Martynka to śliczne imię... :)))))))))))))

Czy jest tu ktoś z kim mogłabym to opić kawą de Lur..??? Złamię dziś kawowego bana :-D:-p

Ostatnia edycja:
Kruszyna mi się zbudziła.. ale zaraz tę kawę dorwę :-D
W sekrecie wam powiem, że moooże Ktoś ze starej :-p gwardii ;-) dziś do nas zajrzy :-D:-D

Oooj.. postnęło mi się :-p

ale miłe wieści z rana LILKU gratki gratki :)):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: czekamy teraz na relacje i fotki :)

asionek - szczur w śmietanie :szok::szok::szok::szok: nie no padłąm :) ale jaja !!!

witam się z kawą serniczkiem i @

reklama
kocurku myslisz ze Made uda sie dzis nas odwiedzic?
ja serwuje herbatke mietowa ...komu komu?
palemko:-)@ juz taka prawdziwa czy nadal oszukuje?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry