reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się i ja :D

Asionek
- gratuluje ślicznego syneczka- masz się kim chwalić ;-)

dziekuje bardzo :))

a wiecie co kupiłam se kasztanki 9 te cukierki ) i se jem i mówie : cos nie teges i coooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok: cos ***** pełza białego !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! biały robal, glisdowaty, a ja juz pół zjadłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy: eeeee i poleciałm z pyskiem do pani oddac i pani mnie przepraszała :crazy::crazy:ale te pół i tak mam nadal w sobie :-:)-:)shocked2::shocked2::confused2::confused2::crazy:

o kurka jaka jazda bleeee
chociaz wszystko moze sie zdarzyc , mojego ex mama wlewajac smietane do zupy znalazla szczura w opakowaniu :szok:
do dzisiaj ma uroaz i wszystko przez sitko przeciera :-D

Palemko...mieszanki jedzeniowe:)))
Asionek,fajnie,że jesteś:)

no jestem , ale kurcze troche nie nadarzam z forum hehe dziewczyny rodza liste trzeba robic i czasu brak na poczytanie co u nich ... dobrze , ze tutaj na bieraco jestem w miare hehe

Asionek-ja tu poproszę na forum tą fotkę z fb o której mówi Karola-ja też chcę modelkę zobaczyć!;) (ups zaczynam jak mój syn mówić-ja chcę !;));(

a jestes gdzie na FB ? czy na NK ?? :))
z checia wysle zaproszenie :)

HEJ

asionek : wrzucaj tu foty ze spaceru niech dziewczyny popatrza bo jest na co :))))) hyhy
super wygladasz!!!!! raz ze figurka a dwa - dla mnie wecznie zmeczonej z worami pod oczami od dziecka to jest najwiekszy szok - WOGOLE nie wygladasz na zmeczona koncowka cioazy i porodem
buzke masz taka o ktorej ja moge tylko pomarzyc nie bedac w ciazy, nie majac dziecka i po 12 godzinnej nocce - czyli... no moge tylko pomarzyc ;)

asionek : aha a ty wez powiedz jak ty kobito sama robisz lewatywe.............????????????

no wezcie mnie nie zawstydzajcie :zawstydzona/y:
az tak super nie jest no bez przesady
same laski jestescie i tyle :)
a ty Jos nie narzekaj ja wiem jak wygladasz !! sliczna delikatna kobieta z ciebie i tyle :)
co do lewatywy polozna poradzila zrobic ,ale nie taka normalna tylko z apteki delikatna :) wiec kupilam i jak juz sie upewnilam , ze rodze to zrobilam hehe
co prawda mialam cykora , ze w momencie kiedy mnie przycisnie to jeszcze skurcza bede miala i chyba wykituje , ale dalo rade , poszlo szybko i miedzy skurczami sie zalapalam :-D:cool:

dobrej nocki !!

reklama
heja!

naga współczuję przygody z robalem... bleee. a na nalewkę z chęcią bym się wybrała :-) mniam.
lili & za Was!
kocurek co u Ciebie? pozdrawiam serdecznie
Asionek gratulacje :-)

Matyldo.... moja dziś kolejny dzień niezbyt śpi w dzień...
shocked.gif
dziś se walnęła spanie od 18-19, wcześniej to po kilka minut no i tyle co na spacerze... przecie takie dziecko powinno więcej spać. Chociaż tyle dobrego, ze sama zasnęła po kąpieli i jedzonku, uff. oby do rana.
DOBREJ NOCKI.

Ostatnia edycja:
uwaga , uwaga
12.10.2010 roku o godzinie 19.50 przyszla na swiat przepiekna Martynka , coreczka naszej Lili...

lilus skrabie gratuluje i bardzo sie ciesze, czekamy tu na was, kochana wracaj szybko na forum i wstawiaj zdjecia swojego malego skarba.

Ostatnia edycja:
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
BRAWO LILI..!!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
A jednak skutecznie Cię zachęciłam :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Bardzo się cieszę, wracaj do nas szybciutko, BUZIAKI !!!!!!!
:* :* :* :* :* :* :* Martynka to śliczne imię... :)))))))))))))

Czy jest tu ktoś z kim mogłabym to opić kawą de Lur..??? Złamię dziś kawowego bana :-D:-p

Ostatnia edycja:
Kruszyna mi się zbudziła.. ale zaraz tę kawę dorwę :-D
W sekrecie wam powiem, że moooże Ktoś ze starej :-p gwardii ;-) dziś do nas zajrzy :-D:-D

Oooj.. postnęło mi się :-p

ale miłe wieści z rana LILKU gratki gratki :)):-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: czekamy teraz na relacje i fotki :)

asionek - szczur w śmietanie :szok::szok::szok::szok: nie no padłąm :) ale jaja !!!

witam się z kawą serniczkiem i @

reklama
kocurku myslisz ze Made uda sie dzis nas odwiedzic?
ja serwuje herbatke mietowa ...komu komu?
palemko:-)@ juz taka prawdziwa czy nadal oszukuje?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry