Asionek31
Fanka BB :)
Witam się i ja
Asionek - gratuluje ślicznego syneczka- masz się kim chwalić ;-)
dziekuje bardzo )
a wiecie co kupiłam se kasztanki 9 te cukierki ) i se jem i mówie : cos nie teges i coooooooooo cos ***** pełza białego !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! biały robal, glisdowaty, a ja juz pół zjadłam eeeee i poleciałm z pyskiem do pani oddac i pani mnie przepraszała ale te pół i tak mam nadal w sobie :--shocked2:
o kurka jaka jazda bleeee
chociaz wszystko moze sie zdarzyc , mojego ex mama wlewajac smietane do zupy znalazla szczura w opakowaniu
do dzisiaj ma uroaz i wszystko przez sitko przeciera
Palemko...mieszanki jedzeniowe))
Asionek,fajnie,że jesteś
no jestem , ale kurcze troche nie nadarzam z forum hehe dziewczyny rodza liste trzeba robic i czasu brak na poczytanie co u nich ... dobrze , ze tutaj na bieraco jestem w miare hehe
Asionek-ja tu poproszę na forum tą fotkę z fb o której mówi Karola-ja też chcę modelkę zobaczyć! (ups zaczynam jak mój syn mówić-ja chcę !);(
a jestes gdzie na FB ? czy na NK ?? )
z checia wysle zaproszenie
HEJ
asionek : wrzucaj tu foty ze spaceru niech dziewczyny popatrza bo jest na co )))) hyhy
super wygladasz!!!!! raz ze figurka a dwa - dla mnie wecznie zmeczonej z worami pod oczami od dziecka to jest najwiekszy szok - WOGOLE nie wygladasz na zmeczona koncowka cioazy i porodem
buzke masz taka o ktorej ja moge tylko pomarzyc nie bedac w ciazy, nie majac dziecka i po 12 godzinnej nocce - czyli... no moge tylko pomarzyc
asionek : aha a ty wez powiedz jak ty kobito sama robisz lewatywe.............????????????
no wezcie mnie nie zawstydzajcie
az tak super nie jest no bez przesady
same laski jestescie i tyle
a ty Jos nie narzekaj ja wiem jak wygladasz !! sliczna delikatna kobieta z ciebie i tyle
co do lewatywy polozna poradzila zrobic ,ale nie taka normalna tylko z apteki delikatna wiec kupilam i jak juz sie upewnilam , ze rodze to zrobilam hehe
co prawda mialam cykora , ze w momencie kiedy mnie przycisnie to jeszcze skurcza bede miala i chyba wykituje , ale dalo rade , poszlo szybko i miedzy skurczami sie zalapalam
dobrej nocki !!