reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej wieczornie-ja już prawie ogarnięta z maluchami, mama kończy usypiać młodego bo mi się cierpliwość skończyła jakoś...

Palemka-ja bym do końca życia chyba nie ruszyła tych cukierków-bynajmniej tych od tej pani ze sklepu, a też je uwielbiam-ja idę do ciebie na nalewkę!!!cholercia słomiana wdowa jestem a mąż ma dziś urodzinki i jest poza domem...:-(

Asionek-ja tu poproszę na forum tą fotkę z fb o której mówi Karola-ja też chcę modelkę zobaczyć!;) (ups zaczynam jak mój syn mówić-ja chcę !;))

pozdrawiam resztę

o Pysiu kochana-mogłabyś fotkę swojego cuda na chwilę wrzucić, bo dziewczyny się zachwycają a ja jeszcze nie widziałam;(

reklama
Pysia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cudo cudo cudo-naprawdę piękny chłopczyk-jaka czuprynka i wyraziste spojrzenie-gratuluje serdecznie, tatuś pewnie też dumny?
i dziękuje za pokazanie-dziewczyny słusznie się zachwycają;)

oki a ja oddelegowuje się samowolnie na strych-muszę poszykować kombinezony na małą i przejrzeć ubranka po Danielu a część wystawić na allegro-bo nie wiem czy Maja będzie chciała chodzić w jego koszulkach i męskich sweterkach ;) dobrej nocki papa

HEJ

asionek : wrzucaj tu foty ze spaceru niech dziewczyny popatrza bo jest na co :))))) hyhy
super wygladasz!!!!! raz ze figurka a dwa - dla mnie wecznie zmeczonej z worami pod oczami od dziecka to jest najwiekszy szok - WOGOLE nie wygladasz na zmeczona koncowka cioazy i porodem
buzke masz taka o ktorej ja moge tylko pomarzyc nie bedac w ciazy, nie majac dziecka i po 12 godzinnej nocce - czyli... no moge tylko pomarzyc ;)

carola : jak oliwka ?

palemka : bleee....

asionek : aha a ty wez powiedz jak ty kobito sama robisz lewatywe.............????????????

pysia : podaj namiary na fb lub nk bo wkoncu chce zobaczyc twojego synka!!!!!!!!!!!!! :)

zizi : &&& :)

lil : co u was???????????????? cisza kurde... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& cokolwiek sie tam dzieje :)

Pysia,ja znowu się nie załapałam no foteczkę :(
Jos,ok,już jej przeszło,właśnie wróciłyśmy od dermatologa...w końcu jakiś konkretny:)

zrobiłam nalewkę malinową i pigwówkę, zapraszam na konsumpcję
th_h161025_03.gif

ja, ja ja chcę:rofl2::sorry::cool2: a poproszę przepis bo będę miała pigwę i uwielbiam pigwówkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::cool2::cool2::cool2:

Pysia,ja znowu się nie załapałam no foteczkę :(
Jos,ok,już jej przeszło,właśnie wróciłyśmy od dermatologa...w końcu jakiś konkretny:)

a masz problemy z cerą czy tak okresowo się umawiasz:confused::confused:

pysia : oki :)

oliwka : oki :) dobrze ze juz lepiej :)

a ja siedze i slucham muzyki, maz w pracy
tylko piwko jeszcze by sie przydalo ;)

kurka wodna ja to mam pecha:shocked2::shocked2: PYSIA znów swojego Maluszka wstawiła, a ja nie zobaczyłam :sorry: nawet na BB wiatr wieje mi w oko???:no::no::no:

JOS Robaczku wiem jak to jest jak familia opuszcza, też smędziłam jak tata wyjechał :sorry: ale głowa do góry :tak: a właśnie miałam już dawno napisać, ale mi z głowy cały czas umykało :confused2: OCZYSKA LEOPOLDA są B O S K I E :cool2: uwielbiam!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Zizi ja mam problem z łojotokowym zapaleniem skóry:( Ale radzę sobie bo dostałam świetne leki a dzisiaj byłam z Oliwką,ma problem bo kiedyś jej zrywali paznokcia u nogi i pozarażali ją wszystkim możliwym.
Mamusia zamiast leczyć to olewała,żeby kasę wyłudzać w związku z chorobą... Idiotka...150zł miesięcznie jest dla niej warte więcej niż zdrowie Oliwii.
Ale już załatwiłam...dostałam skierowanie na masę badań i z wynikami mam przyjść po receptę,kuracja potrwa ok 4 miesięcy.Matka ją ''leczy'' od 6 lat... Jaja.
Pani doktor jak usłyszała historię to skasowała nas połowę mniej:) Stwierdziła,że nie będzie z nas zdzierać bo mamy dobre serce.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry