reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
carola : milego meczu zatem!!!!! ja nie mam na nic ochoty i weny... ani na zjedzenie czegos, ani na wyjscie na dwor... kompletnie mnie dzis zdolowalo... no nic... od jutra wroce do rytmu i starej dobrej organizacji dnia ;)

reklama
Asionek,melduj się tu szybko i wytłumacz się!!!!
Kurde,widziałam fotki na Fcb i co? I :szok::szok::szok::szok:!!!!
Wyglądasz jak modelka z wybiegu a nie mamuśka po porodzie! Wpędzasz mnie w kompleksy!
PROMIENIEJESZ i wyglądasz OBŁĘDNIE!!!!!!!! Buziaki ****************

No i dooopa,po meczu,Oliwia na fochu,zapłakana...kuźwa!!!! Wrrrr. Przecież nie zostawię jej tak samej bo jeszcze sobie coś zrobi.
Wcześniej z nią rozmawiałam i obiecała,że sama zostanie...Szykowałam się na ten mecz jak głupia,zwłaszcza,że na ostatnich dwóch też nie byłam...
Zaraz ja się rozryczę.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się i ja :D

Asionek
- gratuluje ślicznego syneczka- masz się kim chwalić ;-)

ZiZi - trzymam kciuki

LiLi - szybkiego rozwiązania życze!!!!trzymam kciuki!!!!

na 9 pazdziernika miałam termin- było cięzko w ten dzień...ojjj

pozdrawiam Was serdecznie bardzo mocno i ściaskam...:)

buziole

zizi - jak ja Ci zazdroszczę podejscia, mam nadzieje, ze szybko zajdziesz :tak: naprawdę, mam przy Tobie kompleksy, ja wciąż na coś narzekam i jęczę, a Ty zawsze jestes taka pogodna ;-):))

caroline - a Ty mnie ostatnio wogóle nie zauważasz :eek::confused2::rofl2: przykro mi,ze na mecza nie pójdziesz wieeeeesz :(

a wiecie co kupiłam se kasztanki 9 te cukierki ) i se jem i mówie : cos nie teges i coooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok: cos ***** pełza białego !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! biały robal, glisdowaty, a ja juz pół zjadłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy: eeeee i poleciałm z pyskiem do pani oddac i pani mnie przepraszała :crazy::crazy:ale te pół i tak mam nadal w sobie :-:)-:)shocked2::shocked2::confused2::confused2::crazy:

Palemko! Ja się muszę oburzyć na Twe słowa!!!!!
Toż to ja za każdym raem Cię zaczepiam i tu i na Weterankach i co???ZERO odpowiedzi! O żesz Ty! Ja biedna,potulnie czekam na Twe słowo;-)

Zabiłabym babę w sklepie a potem zrobiła awanturę na pół Polski!
Bleeeeeeee,współczuję.
Jak jelitka?Ja ostatnio miewam rewolucje i jem jakieś dziwne mieszanki jak jakaś nawiedzona...

caroline - ożesz Ty !!! Jak to ??? A ja myslałam, że to Ty mnięż olałaś żeś , a to na to wychodzi, że ja Cię !!! Oł noł !!! Never ever !!! :-D:-D:-D:-D

A co do jelitek, to od 3 tygodni jest lepiej, ale nie najlepiej, załatwiam się nawet codziennie... żołąd od czasu do czasu pobolewa, ale generalnie jest lepiej ;) a co to za mieszanki, bo ja nonstop jakies zioła popijam :) ???

hej ja juz po spacerze :) maly pospal cala droge , polezal na trwace , zrobil kupala , possal cyca i wrocilismy hehe
upal jak cholera cala mokra bylam :cool:
w kazdym razie przynajmnie wyszlismy z domu w koncu :))

Kocurek a czemu ja fot nie widzilam ?? :((( gdzie sa ?? :)
co do niespodzianek na porodowce to ja przed strzelilam sobie lewatywke taka mala i chyba na sali nic nie zrobilam , albo nie czulam hehe

Włosy zafarbowane,czerwioniutkie:)

juz pisalam , ale powiem jeszcze raz wygladasz jak malowana :) no slicznie !! bardzo ci pasuja takie wloski !! :))

Czy którejś z szanownych koleżanek brakuje cukru??? To dostarczam odrobinkę :laugh2:

jejku jaki on juz duzy :) sliczny jest !!

Wstałam, to znowu był błąd, nienawidzę poranków, nie dałam rady nawet gryza kanapki wziąć, swojej pracy też nie znoszę, odliczam do końca października, muszę iść na zwolnienie bo nie wyrobię, zasypiam na stojąco :-( ale pocieszam się wizją drzemki po pracy :-):-):-)

Miłego dnia wszystkim!

ja i tak podziwiem , ze dajesz rade wstawac :) ja to bylam jak wrak czlowieka :szok:

Dziewczyny od 00:40 regularne skurcze, siedziałam godzinę w wannie, wypiłam podwójną melisę - nad ranem zaczęło przechodzić - tzn. są skurcze ale o wiele łagodniejsze, ale miałam z rana prawie biegunkę - jakby mi pół zawartości jelit poleciało - przy tym przy podcieraniu krew. Skurcze bolesne jak cholera w nocy były - nie zniosę tego dłużej - teraz nie czuję tak bólu - ale czekam - bo nie wiem co robić:-( Jestem przerażona i bardzo się boję :-(

cos czuje , ze sie zaczelo :))) idziemy planowo po kolei :) trzymam mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hej misie;) ja jestem ale siedze w krzakach

Ja mam nadzieje wytrzymać do 40 tc a przynajmniej do 39 bo wtedy mała urodzi sie juz w nowym roku.
Czuje sie już coraz większa i cieższa. Ostatnio bardzo mnie bolała miednica i biodra dokucza tez krzyż. Staram sie jak nawjwięcej leżeć ale tez troszke ćwicze;) dostałam na urodziny taka super piłkę do fitnesu więc sobie skaczemy;). Czytam was na bieżąco tylko jakoś weny brak i nie chcę smętkować

no koncowka cudowna nie jest :( mnie tez biodra nawalaly w nocy przez to nie spalam , ale dasz rade :)
co do pilki to nie wiem czy mozesz juz skakac :) ja zaczelam po 37tc
jakos , bo przez skakanie moze sie rozwierac szyjka , co zreszta moze u mnie pomoglo , bo dopoki nie skakalam to wszystko zamkniete bylo na cztery spusty :/

Cześć wszystkim,
u nas straszna pogoda, na zmianę deszcz, słońce i grad:szok:

U nas nieciekawie, nie mamy czym się cieszyć, teść leży w szpitalu w ciężkim stanie, lekarze nic nie chcą powiedzieć:-(

Ewula a ty juz masz 28tydzień, kurcze jak ten czas leci....

zdeowka duzo dla tescia !!!!

jestem
ale nie w nastroju... tata pojechal 10min temu, oczywiscie nie obylo sie bez placzu... polozylam malego, juz spi taki byl padniety bo go przeciagnelam a ja siedze i rycze i posiorbuje nosem...
.

ehh skad ja to znam :( za kazdym razem mam mega depreche po wyjezdzie mamy ...ogarnac sie nie moge i tak mi pusto jest , ze szok :-(
takze lacze sie w bolu :( za kilka dni bedzie lepiej !!

kurcze ile czasu ja to pisalam :szok:

zizi - jak ja Ci zazdroszczę podejscia, mam nadzieje, ze szybko zajdziesz :tak: naprawdę, mam przy Tobie kompleksy, ja wciąż na coś narzekam i jęczę, a Ty zawsze jestes taka pogodna ;-):))

caroline - a Ty mnie ostatnio wogóle nie zauważasz :eek::confused2::rofl2: przykro mi,ze na mecza nie pójdziesz wieeeeesz :(

a wiecie co kupiłam se kasztanki 9 te cukierki ) i se jem i mówie : cos nie teges i coooooooooo:szok::szok::szok::szok::szok: cos ***** pełza białego !!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!! biały robal, glisdowaty, a ja juz pół zjadłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::eek::eek::eek::eek::crazy::crazy::crazy: eeeee i poleciałm z pyskiem do pani oddac i pani mnie przepraszała :crazy::crazy:ale te pół i tak mam nadal w sobie :-:)-:)shocked2::shocked2::confused2::confused2::crazy:

Kochana ja nie po to to piszę, abyś miała kompleksy:wściekła/y::wściekła/y: Wiesz że czuję że jesteśmy jakoś bliskie sobie( wiem, wiem, tylko piszemy ze sobą, ale to się czuje!!!!!!)

A z tym robakiem to niezła niespodzianka:eek::eek::eek::no::no:

reklama
caro -a aaaa jedzeniowe ... hehe ja na ten przykład zjadłam kanapki na kolacje z serkiem i dżemem, a teraz wcinam banana z jogurten naturalnym i mam smaka na czekolade ...choć po dzisiejszym robalu w cukierku ..... mam opory

zizi - wiem, wiem:-D:-D:-D:-D

wiecie co ten @ jest naprawde dziwny, znowu nic .... jakaś wariacja czytsa, gdyby nie negatywny test 3 dni temu, to bym sobie już wbijać zaczęła .... :eek:

zrobiłam nalewkę malinową i pigwówkę, zapraszam na konsumpcję
th_h161025_03.gif

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry