reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
W ulotce taka mała książeczka , jest zapisane ze w pierwszym dniu powinno sie stosować tabletke ale gin mi powiedziała ze mam ja wziąść w 5 dniu .
Tabletki nazywaja sie YAZ .

Karola super Ci w tym kolorku ;-):-)

reklama
lil - &&&&&&&&&&&&&&&&

caroline - Ty rudzielcu Ty :-):-) ładnie Ci :) taka wyrazista się zrobiłaś ;)

hello kocurku :))

witam nową staraczkę - powodzenia :))

zizi - Tobie też się przydadzą &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jos - czyli zakupy udane ?:)

@ się jednak nie rozkręciła, kuzwa czy ja zawsze musze miec wszystko na opak ?!:crazy::rofl2: wogóle dziś to już jest 4 dzien jakiegoś cholera wie czego !!!!!!
we srode umówiłam wizyte w Provicie, bo miałam nadzieje, że mi na płodne wyskoczy i lekarka to obaka na monitorze i nam termin inseminacji wyliczy jakis szybko, bo ja nie mam zamiaru czekac juz dłużej, ale w związku z moim porytym okresem znowu nici pewnie będą ....:wściekła/y:

carola : to dla poldusia jest przez leb, perelki byly kupione na zywo ...ale mimo wszystko hulmor do d***y... znowu kilka m-cy minie nim zobacze tate a poldus dziadka :(

palemka : zakupy udane, ale chetnie bym je zwrocila w zamian za dluzszy o dobry tydzien pobyt dziadka...

ciekawe jak tam lil ...

reklama
Palemko, nie dziwie się Tobie, że się denerwujesz:no:
ten tydzień szybko zleci i mam nadzieję, że zacznie się Tobie układać i w Provicie będą dla Ciebie mieli tylko dobre wiadomości:happy:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry