reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Obieram ziemniaki na zupę jednocześnie próbując się nie pochlastać,hamować odruch wymiotny i piję zieloną..
Czizuuuuuuuuu,bleeeeeeeeeeeeeeee

oh zizi Ty się nawet nie tłumacz... :)

boogie Remik wydaje mi się taki duży... no naprawdę kiedy to zleciało... :sorry:

ewula miło Cię widzieć :))) Ale wpadaj częściej..!!

No to sobie popisałam z Wami ;-) żabolek mi się już kręci :-)

wiolu dzięki :) no nic.. to czekamy.......

carola lalka z Ciebie :-) nic nie widać, że się tak czujesz ;-)

Ooooojj.... kołderka jest rozkopywana coraz gwałtowniej ;))))) to na razie się oddalę.. ale nie daleko :)))

Ostatnia edycja:
carola korol super tez taki mialam jakies 6 miesiecy temu ale dla mnie byl za odwarzny i w sumie bardziej mi sie podobal na mojej glowie jak sie zmyl troche.

napisalam do lil jak cos napisze to dam wam znac

zizi wiesz ze my wszystkie trzymamy kciukasy za twoja fasolke

jestem
ale nie w nastroju... tata pojechal 10min temu, oczywiscie nie obylo sie bez placzu... polozylam malego, juz spi taki byl padniety bo go przeciagnelam a ja siedze i rycze i posiorbuje nosem...

carola : super wlosy :) w polaczeniu ze szminka = SZALOWO :)

LIL : KCIUKI ZA ROZWINIECIE AKCJI I LEKKI POROD!!!!!!!

zizi : &&&&&&&&&& za II :)

rurka : udanego odpoczynku :)

asionek : dobry pomysl z chusta, nie pisalas nic wczensiej o chustach, myslalam ze jestes przeciwniczka i nie proponowalam ... ale fajnie, ze sie przekonalas, zobaczysz tak ci sie spodoba ze nie bedzie ci sie chcialo wozka targac na spacery ;)

ewula : hej! jak samopoczucie ???

mloda : ja tabletki bralam zawsze od 1 dc, i nigdy nie plamilam w trakcie... plamilam dopiero po odstawieniu chcac zajsc w ciaze, ale nie w trakcie brania...

just : remik przeslodki... zmienil sie ze hoho :)

kocurek : no ja mam oko mam :) ale zamazania nie widzialam, tylkotakie artystyczne przydymione oko :) serio :) daj troche tej motwyacji na niewychodzenie z domu bez makijazu!!!
a co do wpadki, to czlowiekiem jestem i nic co ludzkie nie jets mi obce ;) hahahahaha
Tez mialam. Tylko z etutaj chyba to dosc w normie, aczkolwiek nie znam statystyk ;)
a wynika to z tego ze nie robi sie WOGOLE lewatywy przed porodem, nie wiem dlaczego, ale sie nie praktykuje...
w kazdym razie zadna z moich znajomych nie miala, gdzie sie gin. zy poloznej nie pytalam to bylo ze NIE :) wiec pewnie do widoku sa przyzwyczajeni i zadnych emocji to nie wywoluje hihihihihiihihihhi

ide sie polozyc korzystac z malego drzemki... o ile uda mi sie wyciszyc...
myslalam ze zakupy mi poprawia humoer...mlodemu zamowilam posciel Noddy i recznik+ rekawice do mycia Dora a sobie zakupilam kolczyki perlowe... ale chyba dzis jednak nie da rady... :(
to moze jutro pojde na zakupy ;) hahahaha
ZART.

reklama
witam i ja
właśnie wcinam gołąbka-najmłodsze dziecie przysnęło a starsze wysłałam z dziadkami na zakupy-może mała chwile pośpi-dała ostro czadu od rana-chyba będziemy powoli na ząbki się szykować

Karola-włoski super-mi się marzą a'la rude ale nie mam odwagi:zawstydzona/y:
Asionek-pomysł męża z chustą/nosidełkiem super-polecam sama mam chustę ale nosimy się na razie w domku bo u nas kiepsko z pogodą a poza tym staram się nie uczyć za dużo małej do noszenia-głównie bawimy się na macie na podłodze;)

pozdrawiam resztę

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry