reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Młoda dziwną szkołę ma ten Twój gin, ja tak jak dziewczyny też brałam od 1 dc i plamień ani krwawień nie miałam... ale to było kilka lat temu i może teraz się pozmieniało.

Ewula dzięki właśnie ostatnio też doczytałam, że żeby dostać 100 % świadczenia trzeba mieć przepracowanych 30 dni więc czekam do listopada jak na zbawienie :-D

Lil &&&& mam nadzieję, że to już :)

Lecę na drzemkę bo nie wyrobie!

Miałam bliskie spotkanie I-GO STOPNIA z toaletą...nie wiem co jest,strasznie wymiotuję,mdli mnie i boli głowa.I tak od 10dni prawie codziennie:(

Ewula nie mówiłam. W poniedziałek idę do gina to wezmę zaświadczenie o ciąży i im dam. Niech zaczną kogoś pomału szukać.

Dzięki Pysia, właśnie wczoraj też znalazłam taka informacje.

Teraz to już na serio zmykam, oko mi się zamyka, a nawet 2 :D

lili ... !!!!!!! ?????? :shocked2::shocked2::shocked2:

wiolu ​wiadomo coś..??????????

Dziewczyny buziaki dla Wszystkich !!! Ale jestem dziś jakoś zabiegana (po mieszkaniu hehe) :sorry: Dopiero miałam czas tu zajrzeć...

reklama
Czekamy na wieści od Lil...

A u nas zagrzmiało przed chwilą:szok: w październiku:szok: burza

Ja zaczynam się już nakręcać jak ten głupek:zawstydzona/y: nie mam żadnych objawów, ale tak mocno chcę aby zaskoczyło że chyba nie umiem o tym nie myśleć:cool:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry