reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Młoda dziwną szkołę ma ten Twój gin, ja tak jak dziewczyny też brałam od 1 dc i plamień ani krwawień nie miałam... ale to było kilka lat temu i może teraz się pozmieniało.

Ewula dzięki właśnie ostatnio też doczytałam, że żeby dostać 100 % świadczenia trzeba mieć przepracowanych 30 dni więc czekam do listopada jak na zbawienie :-D

Lil &&&& mam nadzieję, że to już :)

Lecę na drzemkę bo nie wyrobie!

Miałam bliskie spotkanie I-GO STOPNIA z toaletą...nie wiem co jest,strasznie wymiotuję,mdli mnie i boli głowa.I tak od 10dni prawie codziennie:(

Ewula nie mówiłam. W poniedziałek idę do gina to wezmę zaświadczenie o ciąży i im dam. Niech zaczną kogoś pomału szukać.

Dzięki Pysia, właśnie wczoraj też znalazłam taka informacje.

Teraz to już na serio zmykam, oko mi się zamyka, a nawet 2 :D

lili ... !!!!!!! ?????? :shocked2::shocked2::shocked2:

wiolu ​wiadomo coś..??????????

Dziewczyny buziaki dla Wszystkich !!! Ale jestem dziś jakoś zabiegana (po mieszkaniu hehe) :sorry: Dopiero miałam czas tu zajrzeć...

reklama
Czekamy na wieści od Lil...

A u nas zagrzmiało przed chwilą:szok: w październiku:szok: burza

Ja zaczynam się już nakręcać jak ten głupek:zawstydzona/y: nie mam żadnych objawów, ale tak mocno chcę aby zaskoczyło że chyba nie umiem o tym nie myśleć:cool:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry