reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama - a może nie wycyckałam i zatestujemy w lipcu razem :-D A jakby nawet teraz się udało i poszło to chyba już mam znieczulicę :sorry: tak wczoraj sobie myślałam :sorry: u chyba rzeczywiście, przejścia, praca męża, moje doświadczenia - znieczuliły mnie na bardzo wiele rzeczy :dry: Może lepiej :-p A i dzięki że mi o praniu przypomniałaś bo miałam nastawić i bym zapomniała :-D

A ja miałam sobie wczoraj procha nasennego wziąć i chociaż wiem że nic z tego w tym miesiącu to jakoś tak odruchowo zrezygnowałam :-p Głupia baba się podświadomie nakręca :-D

marylka - żyjesz?

No i znowu mnie podbrzusze boli :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sol no może zapoczątkujesz swoją ciążą i zaraz po tobie my wszystkie bedziemy zachodziły! ;-) ja na takie coś idę! :)

To ja poproszę termin na maj :-D Oj gdyby tak się dało :-D Jak na razie zwijam się w skurczach owu - czemu to zawsze musi tak boleć? :-D Ja dzisiaj jestem nienormalna :-D boli mnie a ja się śmieje z tego jak głupia :-D

witam panie z rana , ja tylko na chwilkę , lecę się pakować i wracać czas do domku.:-) bo dziś muszę z mała do okulisty po receptę na szkła , okazało się że moja mała będzie nosić okularki i to szkło jedno cylindryczne , jak optyk mi wystawił rachunek taki w przybliżeniu ( bo mała ma kropelki od 10 dni w oczkach ) to :szok::szok:. cena powaliła mnie no ale co trzeba to trzeba . pogoda nad morzem super , dobrze że wyjechaliśmy no i może udało się zafasolkować hihi :-D:-D.

bb - no szkła cylindryczne są pierońsko drogie niestety, ja sama muszę nosić okulary (na szczęście nie cylindry) bo mam krótkowzroczność i wiem jaki jest koszt jak się zepsują. A będę musiała sobie niedługo kupić okulary bo już nie te szkła :dry: I jak mi facet wyliczył to będzie wydatek ok 580 zł za okularki ze szkłami z antyrefleksem tym mocniejszym - bo nie dość że dużo przesiaduję przed kompem to mam jeszcze światłowstręt i właśnie antyrefleksy minimalizują to zjawisko bardziej niż te ściemniane. Ale pocieszę Cię - koleżanka też nosiła cylindry jak była mała i pod koniec podstawówki zmieniła na zwykłe szkła bo jej się wyrównało :-D

Hejka,

a ja chcę spać !!! nijak się nie mogłam wyspać w weekend. Karola słoneczko budzi już przed 6 !!!, do pracy to przyszłam na wpół przytomna.

8 maja jedę z Karolkiem i teściową nad morze. Mąż w tym czasie musi porobić w domu to & owo, bo brak czasu na takie sprawy. Przy okazji przyda mu się odpoczynek od nas. No i tęsknota robi swoje, więc pewnie będą z tego jakieś przytulanki;-):-)

mama, pięknie się twój suwaczek zmienia, już niedługo !!!
KasiaWie, cierpliwości już tak niewiele zostało do testowania. Trzymamy kciuki i tak jak powiedziała wisieńka, zapoczątkuj fasolkowe szaleństwo.
Sol, no skoro były przytulanki bez zabezpieczenia a teraz owulka, to może, może...

SOL- to nie mecz sie z bolami tylko wez no spe:tak:to ja mam Ci mowic;-)bb77- witaj i ciesze sie ,ze wyjazd udany i ze ladnie dzialaliscie:-D:-D:-Dkiedy testujesz???napisz na PW do Sol a Ona wstawi Ci suwaczek :tak:i wszystkie bedziemy wiedzialy,zeby sie wciaz o to nie pytac:rofl2:SOL -WSTAWIAJ PRANIE-MOJE JUZ WIATR I SLONKO SUSZY:laugh2:ZAPMARTA- a moze kup Karolkowi do pokoju jakas roletke przyciemniajaca,po co masz tak wczesnie wstawac i sie meczyc,Maly potem ma drzemke to sobie odespi a Ty bidulko...

Ostatnia edycja:
Witam z rana:)
mama05 aż miło popatrzeć na Twoje suwaczki:)
Sol, Kasia Wie życzę Wam dwóch kreseczek przy testowaniu:)
A nas odwiedzili wczoraj znajomi z pociechami 3 miesięcznymi bliźniakami:) tak więc mieliśmy dużo radości z tej wizyty:) dzieci są takie słodkie.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry