reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzieki dziewczyny juz mi lepiej :)
jakos damy rade !!

Jos u mnie nie ma sasiadow z dziecmi :( kolezanka ma sie zapytac znajomych moze jeszcze maja wozek i pozycza ?

Asionek:) Współczuję Ci. A może chusta albo nosidełko na te kilka dni?

Kurka,mam włosy:blond,żółte,pomarańczowe i brąz...Gdzieniegdzie rude:)

moj maz wlasnie wpadl na taki pomysl i kupil nosidlo od 0 do 3 miesiecy ... jakos nie widzialo mi sie niegdy noszenia tak dziecka , ale jutro sie przelami i wyjde :) bo inaczej ocipieje tutaj to pewnie ...

czekam na foty ;)

dobrej nocki !

reklama
No teraz mam czerwone,czerwone:) Mniej rdzawe a bardziej soczyste:))))
Ehhh,najadłam się i se leżę:) Seriale oglądam:)
Zaraz pewnie padnę:)

Asionek,lansuj się Kochana:))))

asionku ja moją małą już na wybory zabrałam w takim nosidle z grubszym dnem z gąbki.. cudnie w nim spała trzy godziny :-)

Oo carola to już sobie wyobrażam :))))))))))) Uwielbiam takie zdefiniowane kolorki na głowie..! Choć ja zapewne bym wyglądała niezbyt..

Muszę zbudzić Olę do karmienia, bo już ponad 4 godziny śpi... wolę, żeby w nocy się przyzwyczajała dłużej spać, a ona na razie woli sobie przysnąć porządnie pod wieczór :sorry:

Ostatnia edycja:
dobry wieczór ;-)
kurcze ale tu zmiany jakieś... :-D

a teraz cos ode mnie.
u mnie wszystko OK !;* nie chodze do szkoły bo mame strasznie boli ręka a nosi ja w gorsecie..
Z młodym byłam dzisiaj u lekarza bo cos sobie kaszlał ale jest zdrowiutki na wszelki wypadek lekarz przepisał syropek :D i młody wazy 7700g ;-):-)
za 2 tyg juz na praktyke kurcze no co poniedziałek 8 h a pietek tylko 5 h . Tak strasznie nie chce :-:)-:)-(
Od wczoraj biore tabletki anty :-D

Asionku sliczny avaterek a mały cudny ;-)
Kocurku przecudna ta twoja Oleńka ;** piękna !;*
Carolinee dziekuję za SMS ;** przepraszam ze nie odp . ale nie mam nic na kącie :-D chyba ze miała byś tel z PLUSa to co innego :-D ;-) ; *

to tyle na razie nadrobie reszte jutro albo w późniejszym czasie ;-)

Just 300 % cukru w cukrze :-D

Wstałam, to znowu był błąd, nienawidzę poranków, nie dałam rady nawet gryza kanapki wziąć, swojej pracy też nie znoszę, odliczam do końca października, muszę iść na zwolnienie bo nie wyrobię, zasypiam na stojąco :-( ale pocieszam się wizją drzemki po pracy :-):-):-)

Miłego dnia wszystkim!

Dziewczyny od 00:40 regularne skurcze, siedziałam godzinę w wannie, wypiłam podwójną melisę - nad ranem zaczęło przechodzić - tzn. są skurcze ale o wiele łagodniejsze, ale miałam z rana prawie biegunkę - jakby mi pół zawartości jelit poleciało - przy tym przy podcieraniu krew. Skurcze bolesne jak cholera w nocy były - nie zniosę tego dłużej - teraz nie czuję tak bólu - ale czekam - bo nie wiem co robić:-( Jestem przerażona i bardzo się boję :-(

reklama
Cześć hahahahha (chciałam napisać staraczki ):-D
Maciue pozdrowienia od sol :))

caro - pofarbiłaś siem :szok:na cerwono ??? No to fotkJe proszem :tak::-)
młoda - dzień dobry :-)

lil - no właśnie jak tam ?:eek: roooodzisz ? czy jeszcze się zaciskasz ???

A mnie dynka od wczoraj nawala nadal, chyba od tego zęba niedobrego :no: wyrwe chama !!! wyrwe !!! :happy: nie nie wyrwe bo juz 500 albo i 600 na chama poszło !!! :rofl2: :-D

Aha @ zaczęła się rozkręcąć po 3 dniach nie wiadomo czego, ale nie jest mi przykro z tego powodu, więc nie współczujcie :-):-):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry