reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o jeny co sie tu dzieje od rana?
napisalam esa do Lil moze sie czegos dowiemy....
kurcze dzie4wczyny co w macie z tymi przedwczesnymi porodami, nie mozna poczekac do 40 tyg?:-)
mary gdzie jestes? odezwij sie

lil napiszala ze jest jeszcze w domu , nie jest pewna czy to napewno to, naszczescie nie jest sama w domu i juz mniej sie boi.
Lilus trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby szybko poszlo

palemko hej...ale jeszzce staraczki sa na watku choc mam nadzieje ze juz nie dlugo pozostana staraczkami i zaczna byc ciezarowkami:-)
dzieki za pozdrowienia i pozdrow ja rowniez...

reklama
Dzięki dziewczyny - jak Wiolka pisała siedzę wciąż w domu, bo skurcze bardzo zelżały w porównaniu do nocki - ale są co parę minut. I naprawdę nie wiem co robić - kiedy trzeba jechać kurka???? Ostatnie dwa skurcze miałam mocniejsze, ale nie takie tragiczne - 8.36 potem 8.42 - czekam do dalej...

lilus osiwieje normalnie z wami....na moje to akcja P sie rozkreca, ta krew to pewnie troche czopu.
nie bede cie dreczyc esami ale jak wrazie bedziesz jechac na porodowke to chociaz strzalke mi pusc . bo inaczej wszystkie padniemy z ciekawosci, ja napewno:-)

no ja tez ocipieje ;-):-)

powiedzcie mi ginka na wizycie mi powiedziała ze jak zaczne brac tabletki to moge caly cykl krwawic. I o to moje pytanie moge a nie musze? Bo ja juz skonczyłam krwawić.

Wiolka PW

Na pewno dam jakoś znać - a tymczasem uciekam chyba, bo moje zmęczenie i rozdrażnienie sięga zenitu - nic nie idzie ani do przodu ani do tyłu - nie mogę się zdrzemnąć, bo skurcze, nie mogę jechać do szpitala, bo chyba za słabe te skurcze. Wymiękam, wiec lecę.

hej hej

Lilu kochanie na moje oko się zaczęło-jeśli masz z kim zostawić Maciusia to jedź może do szpitala niech chociaż ktg ci zrobią i sprawdzą co u małej-a wiesz że drugi poród się szybciej rozkręca?;)sprawdzone;)szczególnie jeśli to dziewczynka;)

Wiola-no ja też nie rozumiem, dziewczyny przed terminem się wysypują a ja musiałam zawsze grzecznie czekać;)

Kocurku-oczyska kiedyś pokaże, pierw muszę naładować baterie od aparatu a dziś nie wiem czy dam radę bo moje dzieci są dzisiaj hiperaktywne

Just-Remik słodkości i jaki okrąglaczek się z niego zrobił;)mleczko mamusi mu służy:-)

Daniel trzepnął samochodem strażackim i obudził mi marudę-ech-lecę dalej-muszę łóżko pościelić, przebrać jej pościel w łóżeczku, wstawić automat z praniem i wyciągnąć tą dwójkę na spacer-bo oszaleję w domku

buziaki wpadnę później papa

Ostatnia edycja:
Czy którejś z szanownych koleżanek brakuje cukru??? To dostarczam odrobinkę :laugh2:

Boski cukierek:)
Boogie,kurka ja nie chcę Cię straszyć ale on coraz przystojniejszy jest!!!! :) :-D

Dziewczyny od 00:40 regularne skurcze, siedziałam godzinę w wannie, wypiłam podwójną melisę - nad ranem zaczęło przechodzić - tzn. są skurcze ale o wiele łagodniejsze, ale miałam z rana prawie biegunkę - jakby mi pół zawartości jelit poleciało - przy tym przy podcieraniu krew. Skurcze bolesne jak cholera w nocy były - nie zniosę tego dłużej - teraz nie czuję tak bólu - ale czekam - bo nie wiem co robić:-( Jestem przerażona i bardzo się boję :-(
Licz kochana skurcze,odstępy między nimi i długość skurczów.Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no ja tez ocipieje ;-):-)

powiedzcie mi ginka na wizycie mi powiedziała ze jak zaczne brac tabletki to moge caly cykl krwawic. I o to moje pytanie moge a nie musze? Bo ja juz skonczyłam krwawić.

Wiolka PW

A dlaczego miałabyś krwawić cały cykl?????????????:szok::eek::szok:
Zaczęłaś brać 1-wszego dnia cyklu?

Witam resztę Pań z kawką i bólem głowy,nadaję z łóżka,dopiero się obudziłam.

reklama
Cześć wszystkim!

Melduję, że żyję, a nie piszę, bo się uczę. :confused2::confused2: W sobotę mam egzamin i chyba padnę ze stresu! :no::no::shocked2::shocked2: Do tego ręce dają mi tak w kość, że nie mam pojęcia, jak tu jeszcze wytrzymać te 6 tygodni!!! :sad: Straszny ból co noc, a aktualnie już nawet i w dzień! :-:)-(

Lil - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybciutką akcję!

Buziaki dla wszystkich! Po egzaminie będę częściej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry