reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
o jeny co sie tu dzieje od rana?
napisalam esa do Lil moze sie czegos dowiemy....
kurcze dzie4wczyny co w macie z tymi przedwczesnymi porodami, nie mozna poczekac do 40 tyg?:-)
mary gdzie jestes? odezwij sie

lil napiszala ze jest jeszcze w domu , nie jest pewna czy to napewno to, naszczescie nie jest sama w domu i juz mniej sie boi.
Lilus trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& zeby szybko poszlo

palemko hej...ale jeszzce staraczki sa na watku choc mam nadzieje ze juz nie dlugo pozostana staraczkami i zaczna byc ciezarowkami:-)
dzieki za pozdrowienia i pozdrow ja rowniez...

reklama
Dzięki dziewczyny - jak Wiolka pisała siedzę wciąż w domu, bo skurcze bardzo zelżały w porównaniu do nocki - ale są co parę minut. I naprawdę nie wiem co robić - kiedy trzeba jechać kurka???? Ostatnie dwa skurcze miałam mocniejsze, ale nie takie tragiczne - 8.36 potem 8.42 - czekam do dalej...

lilus osiwieje normalnie z wami....na moje to akcja P sie rozkreca, ta krew to pewnie troche czopu.
nie bede cie dreczyc esami ale jak wrazie bedziesz jechac na porodowke to chociaz strzalke mi pusc . bo inaczej wszystkie padniemy z ciekawosci, ja napewno:-)

no ja tez ocipieje ;-):-)

powiedzcie mi ginka na wizycie mi powiedziała ze jak zaczne brac tabletki to moge caly cykl krwawic. I o to moje pytanie moge a nie musze? Bo ja juz skonczyłam krwawić.

Wiolka PW

Na pewno dam jakoś znać - a tymczasem uciekam chyba, bo moje zmęczenie i rozdrażnienie sięga zenitu - nic nie idzie ani do przodu ani do tyłu - nie mogę się zdrzemnąć, bo skurcze, nie mogę jechać do szpitala, bo chyba za słabe te skurcze. Wymiękam, wiec lecę.

hej hej

Lilu kochanie na moje oko się zaczęło-jeśli masz z kim zostawić Maciusia to jedź może do szpitala niech chociaż ktg ci zrobią i sprawdzą co u małej-a wiesz że drugi poród się szybciej rozkręca?;)sprawdzone;)szczególnie jeśli to dziewczynka;)

Wiola-no ja też nie rozumiem, dziewczyny przed terminem się wysypują a ja musiałam zawsze grzecznie czekać;)

Kocurku-oczyska kiedyś pokaże, pierw muszę naładować baterie od aparatu a dziś nie wiem czy dam radę bo moje dzieci są dzisiaj hiperaktywne

Just-Remik słodkości i jaki okrąglaczek się z niego zrobił;)mleczko mamusi mu służy:-)

Daniel trzepnął samochodem strażackim i obudził mi marudę-ech-lecę dalej-muszę łóżko pościelić, przebrać jej pościel w łóżeczku, wstawić automat z praniem i wyciągnąć tą dwójkę na spacer-bo oszaleję w domku

buziaki wpadnę później papa

Ostatnia edycja:
Czy którejś z szanownych koleżanek brakuje cukru??? To dostarczam odrobinkę :laugh2:

Boski cukierek:)
Boogie,kurka ja nie chcę Cię straszyć ale on coraz przystojniejszy jest!!!! :) :-D

Dziewczyny od 00:40 regularne skurcze, siedziałam godzinę w wannie, wypiłam podwójną melisę - nad ranem zaczęło przechodzić - tzn. są skurcze ale o wiele łagodniejsze, ale miałam z rana prawie biegunkę - jakby mi pół zawartości jelit poleciało - przy tym przy podcieraniu krew. Skurcze bolesne jak cholera w nocy były - nie zniosę tego dłużej - teraz nie czuję tak bólu - ale czekam - bo nie wiem co robić:-( Jestem przerażona i bardzo się boję :-(
Licz kochana skurcze,odstępy między nimi i długość skurczów.Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no ja tez ocipieje ;-):-)

powiedzcie mi ginka na wizycie mi powiedziała ze jak zaczne brac tabletki to moge caly cykl krwawic. I o to moje pytanie moge a nie musze? Bo ja juz skonczyłam krwawić.

Wiolka PW

A dlaczego miałabyś krwawić cały cykl?????????????:szok::eek::szok:
Zaczęłaś brać 1-wszego dnia cyklu?

Witam resztę Pań z kawką i bólem głowy,nadaję z łóżka,dopiero się obudziłam.

reklama
Cześć wszystkim!

Melduję, że żyję, a nie piszę, bo się uczę. :confused2::confused2: W sobotę mam egzamin i chyba padnę ze stresu! :no::no::shocked2::shocked2: Do tego ręce dają mi tak w kość, że nie mam pojęcia, jak tu jeszcze wytrzymać te 6 tygodni!!! :sad: Straszny ból co noc, a aktualnie już nawet i w dzień! :-:)-(

Lil - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybciutką akcję!

Buziaki dla wszystkich! Po egzaminie będę częściej.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry