reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
jestem, pojechalam rowerem do sklepu i prawie padlam, tak strasznie wieje...
ale co zrobic jak dziecku bule chce?
i tym sposobem zjadalam wlasnie rogala z serkiem homogenizowanym i na to male leys( ale mi sie smaki pomieszaly)

mloda ja jak bralam anty( co prawda tylko 3 miesiace)to zaczelam pierwszego dnia cyklu i nie mialam rzadnych krwawien...troche to dziwne ze u Ciebie maga byc krwawienia przez caly miesiac

mary powodzenia . dasz rade , jeszcze troche

hej misie;) ja jestem ale siedze w krzakach

młodamamusia takie krwawienia w cyklu z tabs. zdarzają sie ale normą jest ich brak zatem znaczy ze tabsy dobrze dobrane;)

rurka normalne sa te wszystkie dolegliwości znaczy ze fasolka rośnie;) Ze zwolnieniem musisz czekać az upłynie 30 dni od podpisania umowy. Ja jestem w takiej samej sytuacji, tylko ze mi nawet umowy jeszcze nie dali bedzie od listopada a później jeszcze 30 dni achhh mam nadzieje ze zdarze:-D
wiolcia jeszcze pare tygodni i nudności miną;-) u mnie pojawiła sie za to zgaga:-D ale dajemy rade

kocurek olusia jest przecudna;) a co do wypadków przy porodzie to tez sie tego obawiam jestem nastawiona na lewatywe;) jak tylko przyjade do szpitala będę krzyczeć zeby mi ją zrobili:eek:

just 100% cukru w cukrze;)

oliwka ciekawa jestem jak włosy.
lil jak tam akcja sie rozkręca&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja mam nadzieje wytrzymać do 40 tc a przynajmniej do 39 bo wtedy mała urodzi sie juz w nowym roku.
Czuje sie już coraz większa i cieższa. Ostatnio bardzo mnie bolała miednica i biodra dokucza tez krzyż. Staram sie jak nawjwięcej leżeć ale tez troszke ćwicze;) dostałam na urodziny taka super piłkę do fitnesu więc sobie skaczemy;). Czytam was na bieżąco tylko jakoś weny brak i nie chcę smętkować

Cześć wszystkim,
u nas straszna pogoda, na zmianę deszcz, słońce i grad:szok:

U nas nieciekawie, nie mamy czym się cieszyć, teść leży w szpitalu w ciężkim stanie, lekarze nic nie chcą powiedzieć:-(

Just Remik prześliczny, ukochaj go od e-ciotki:)
Kocurek bosko wyglądałaś na porodówce;-) Oleńka niech zdrowo rośnie.
Lil &&&&& za akcję;)
Mary, musisz wytrzymać jeszcze trochę, &&&& za egzamin
Ewula a ty juz masz 28tydzień, kurcze jak ten czas leci....

Ostatnia edycja:
Cześć.
Jestem tu nowa i właśnie zaczynam starania.
Macie bardzo fajne forum i ciekawie piszecie.
Mam nadzieję móc się tu rozgościć :-)

reklama
zizi witaj . przykro mi , tulam cie kochana. mam nadzieje ze te nieprzyjemne sytuacje dadza juz wam spokoj bo ciezki macie ten rok.
pamietaj ze jestesmy tu i mozesz sie4 zawsze wygadac

piaska witaj i rozgosc sie oczywiscie. napisz nam cos o sobie

carola gdzie zdjecie wlosow? a ten bujaczek fajny

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry