reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie no to witaj w klubie babek z klasą:)))) Też mi się ''zdarzyło''...

Jos,Ty laska jesteś:) Nic nie musisz poprawiać.
Włosy zafarbowane,czerwioniutkie:)

reklama
Oliwka jak czerwona??? A ja coś dziś czytałam, że na blond się ufarbowałaś???? Czy najpierw blond a potem czerwony? Będzie fotka jutro????

Kocurku kobietko z klasą - to co napisałaś małą czcionką to jest to czego w sumie najbardziej się obawiam kurcze....A lewatywy sobie nie wyobrażam robić - raz po ciąży próbowałam i na mnie to w ogóle nie działa! Po prostu trochę wody wyleci i tyle....Zresztą w skurczach robić sobie lewatywę to chyba nie takie proste....

No nic puszczam serialik i szykuję się do spania, bo coś mnie bierze....Mam jeszcze pewnie ze 2 tygodnie laby, więc skorzystam :-)

hej kobietki- ledwo nadrobiłam wasz słowotok;)
Kocurek-klasą się nie przejmuj;)- przy ostatnim porodzie, kiedy zaczęły się mocniejsze skurcze-położna się spytała czy lewatywkę robimy-a ja do niej powiedziałam że litości-bo ja dziś już 3 razy ganiałam sama do wc,ale i tak kątem oka dostrzegłam że podczas parcia też mi się trochę "zdarzyło"-czasami jest to po prostu nie zależne od nas;)

fajnie że kobietki się oglądacie na fb-ja też mam konto-wymienimy się namiarami;)

Asionek-&&&&&&&&&&&&&& aby wózeczek niedługo dotarł do ciebie

Lil-nie dziwie ci się że się niecierpliwisz- ja też nie mogłam doczekać się porodu-choć z drugiej strony bałam się
pozdrawiam resztę nie wymienionych

Zrobiłam naleśniki z pełnego ziarna z powidłami z jabłek i syropem klonowym:) Pochłonęłam 3:)
Na obiadek była rybka zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym...pycha:) Jeju jaki ja żarłok jestem:)

no racja Karola-trochę dziewczyny się opuściły w obecności
ale w sumie Marcepanek w ciąży a synuś chory, Młoda-pewnie między szkołą a Rafikiem, a Serg-śpi póki może;)

huuurrra- w końcu wygrałam aukcję bucików na zimę dla synka- no już cholercia chyba piątą licytowałam i w końcu mi się udało-a gady ostro się biły;), muszę jeszcze zapłacić i mój synek gotowy na zimę-a dziś jeszcze przebalowałam na zakupach-Daniel wzbogacił się o piękny bezrękawnik i rajstopki na zimę a Maja o ciepluśkie body, spódniczkę jeansową i sukienusie jeansową;)

oki mykam przytulić się do męża bo od jutra jestem słomianą wdową do poniedziałku
buziaki i kolorowych

reklama
Od razu mi lepiej, że nie jestem sama w pewnych kwestiach :-p

Co to ja miałam..... aaaAA no paulina kocie oczyska pokazuj...!! :-):-):-)
A carola cud czerwień :-D:-D ja pamiętam, jak Ci było ładnie w czerwonych :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry