reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocie no to witaj w klubie babek z klasą:)))) Też mi się ''zdarzyło''...

Jos,Ty laska jesteś:) Nic nie musisz poprawiać.
Włosy zafarbowane,czerwioniutkie:)

reklama
Oliwka jak czerwona??? A ja coś dziś czytałam, że na blond się ufarbowałaś???? Czy najpierw blond a potem czerwony? Będzie fotka jutro????

Kocurku kobietko z klasą - to co napisałaś małą czcionką to jest to czego w sumie najbardziej się obawiam kurcze....A lewatywy sobie nie wyobrażam robić - raz po ciąży próbowałam i na mnie to w ogóle nie działa! Po prostu trochę wody wyleci i tyle....Zresztą w skurczach robić sobie lewatywę to chyba nie takie proste....

No nic puszczam serialik i szykuję się do spania, bo coś mnie bierze....Mam jeszcze pewnie ze 2 tygodnie laby, więc skorzystam :-)

hej kobietki- ledwo nadrobiłam wasz słowotok;)
Kocurek-klasą się nie przejmuj;)- przy ostatnim porodzie, kiedy zaczęły się mocniejsze skurcze-położna się spytała czy lewatywkę robimy-a ja do niej powiedziałam że litości-bo ja dziś już 3 razy ganiałam sama do wc,ale i tak kątem oka dostrzegłam że podczas parcia też mi się trochę "zdarzyło"-czasami jest to po prostu nie zależne od nas;)

fajnie że kobietki się oglądacie na fb-ja też mam konto-wymienimy się namiarami;)

Asionek-&&&&&&&&&&&&&& aby wózeczek niedługo dotarł do ciebie

Lil-nie dziwie ci się że się niecierpliwisz- ja też nie mogłam doczekać się porodu-choć z drugiej strony bałam się
pozdrawiam resztę nie wymienionych

Zrobiłam naleśniki z pełnego ziarna z powidłami z jabłek i syropem klonowym:) Pochłonęłam 3:)
Na obiadek była rybka zapiekana w sosie śmietanowo-koperkowym...pycha:) Jeju jaki ja żarłok jestem:)

no racja Karola-trochę dziewczyny się opuściły w obecności
ale w sumie Marcepanek w ciąży a synuś chory, Młoda-pewnie między szkołą a Rafikiem, a Serg-śpi póki może;)

huuurrra- w końcu wygrałam aukcję bucików na zimę dla synka- no już cholercia chyba piątą licytowałam i w końcu mi się udało-a gady ostro się biły;), muszę jeszcze zapłacić i mój synek gotowy na zimę-a dziś jeszcze przebalowałam na zakupach-Daniel wzbogacił się o piękny bezrękawnik i rajstopki na zimę a Maja o ciepluśkie body, spódniczkę jeansową i sukienusie jeansową;)

oki mykam przytulić się do męża bo od jutra jestem słomianą wdową do poniedziałku
buziaki i kolorowych

reklama
Od razu mi lepiej, że nie jestem sama w pewnych kwestiach :-p

Co to ja miałam..... aaaAA no paulina kocie oczyska pokazuj...!! :-):-):-)
A carola cud czerwień :-D:-D ja pamiętam, jak Ci było ładnie w czerwonych :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry