reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej hej :-)
KasiaWie a kiedy ty powinnaś dostać @? 3mam kciuki by poszła sobie na dłuuugi czas ;-)
Iwonka w pt skończyłam @. Mam nadzieję, ze wsio wróciło do siebie. Zaczynamy od dziś lub jutra regularnie ;-) Wierzę w to, że trafimy;-) Super by było jakby nam się w jednym czasie udało:-)

reklama
mlodam planowo powinnam dostac 3 maja,ale ja od kilku miesiecy dosaje zawsze w sobote lub niedziele,nawe jak mi wypadnie termin na poniedz,dlatego pomysalam ze testowac bede w niedziele czyli 2 i tak juz wynik powinien byc prawdziwy nawet jak jednak dostane w poniedz :-)

WITAM sie porannie i ja-u mnie slonko i ciepelko:tak:ja juz o sniadanku-zawiozlam Zuze do przedszkola potem z Domisiem do piekarni i swiezy rogalik z wedlinka pochloniety teraz robie kawe,Domi u gory gada z pilkami:-DWISIEŃKA- fajnie,ze wyjazd udany.KASIEWIE- domyslam sie ze bylo Ci ciezko dzis nie testowac ale naprawde zmarnowala bys test-ze tak napisze bo jest za wczesnie i raczej by nie wyszedl...a tak poczekaj jeszcze kilka dni i bedziesz miala pewnosc ,ze jak 1 krecha to ...a jak 2 (czego zycze) to napewno ciaza!!!takze prosze sie czym zajac i spokijnie czekac choc wiem ze nie latwo-teraz my powstrzymujemy Ciebie a potem Ty bedziesz nas powstrzymywala:tak::-)witam nowa staraczke o ciezkim nicku do spamietania:laugh2::laugh2::laugh2:ale naucze sie:tak:i zycze rowniez powodzenia w testowaniu;-)pozostalym kobietkom milego dnia,udanego poniedzialku i duzo slonka bo ono daje radosc.MARYLKA- utragu,ze hoho:tak::-D

witaj mama :-) no staram sie staram powstrzymywać,ale coraz trudniej:baffled:
a Tobie juz został tylko miesiąc tabletek:-)

ide pobawic sie z Julka bo dzis nie dosc ze do pracy o pozniej musze jechac na szkolenie i wroce poźno :-(
zanim bede wychodzic o jesczze do was przyjde :tak:

KASIAWIE- pewnie lac do cory!!ja ide poodkurzac i ogolnie ogarnac dom,ale jak juz wszystkie wiecie-mam Was na oku:tak::laugh2::laugh2::laugh2:i pewnie,ze czas zleci bo mi juz tylko miesiac zostal tabletek czyli 30!!!:rofl2:

agnieszka.kk no według suwaczka :-D za 16 dni :-p ale nie nastawiam się :tak:

Czesc.
Widzę, że stara wyjadaczka Sol się stara o drugiego dzieciaczka :) Karolinka już taka duża ? :O

Więc...
Jestem nowa na wątku.
Pierwszy cykl starań, właśnie odstawiłam tabletki. Ostatnia @ miała miejsce 02.04 czyli będe oficjalnie testować z kasia.wie.
Generalnie nie myślałam, że tak szybko zacznę starać się o dziecko nr 2, ale niestety kondycja moich nerek oraz zdiagnozowana cukrzyca podziałały na moje wątpliwości.
W każdym razie, liczę na to,że uda się za pierwszym razem, że niby zaraz po tabletkach łatwiej. Przy mojej ..nazwijmy to kondycji niestety jestem narażona na poronienie o wiele bardziej niż 'normalne' kobiety, więc proszę trzymajcie kciuki :)
Harsz - odezwała się młodsza wyjadaczka :-D Ano staram się staram, sporo łez upłynęło i nerwów zanim się udało ale Karolcia jest i już duża, Twój starszy :-D Obie jesteśmy po przejściach i wiem że skoro wlazłaś na wątek to nie może się nie udać :-D W końcu na Wątku głównym wszystkie wyjadaczki zaciążyły :-D Więc tu ma być podobnie i damy sobie radę. Ja też jestem po odstawieniu anty (ja miałam plastry) i liczę że będzie lepiej chociaż już wiem że znowu mi się torbiel zaczyna robić :-( Teraz wyścig z czasem, uda się zanim zdąży urosnąć czy w czerwcu druga laparo i od sierpnia działamy. Ehh... stare czasy :-D

Kasia - miłej zabawy :-D
mama - dzień dobry kwiatuszku :-D

A my dzisiaj zaspaliśmy całą trójcą. Nie wiem co się działo z Karolą w nocy ale budziła mi się co chwila a to o piciu a to z krzykiem - w końcu wylądowała u nas i mnie skopała - standard :-p I tak sobie myślę że najwyższy czas oduczyć ją kopania bo potem może się tragedia stać :-( M już pojechał do Starachowic na szkolenie a prosto stamtąd jedzie do pracy u nas i wróci ostatecznie kole 21 :-( Więc dzisiaj cały dzień mam z Karolą :-D Ratunku zanudzimy się jak nie wyjdziemy na spacer :-p A może wyjdziemy na poszukiwania prezentu na komunię siostrzeńca M. :tak: Już wiem czego mam szukać więc w sumie mogę poszukać gdzie co jest :-p O jak dobrze że mi jeszcze Tiger został bo bym była jak zoombi dzisiaj :-)
A testuję za 14 dni bo pewnie owu była wczoraj :-p bo ból ustał :sorry: albo poczekam na @ :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kod:
agnieszka.kk no według suwaczka :-D za 16 dni :-p ale nie nastawiam się :tak:

a ja mam nadzieje ze Ci sie uda :tak:
dziewczyny wróciłam bo znowu widze ze wydobywaja mi sie krople jak nacisne brodawki,co to moze znaczyc??jestem w szoku bo chocby nawet mi si emiało udac to chyba za wczesnie??nie wiem co myslec

heloł dziewczyny!

Harsharani witaj!! :-)

przyznam że ja dopiero co wstałam przed chwilą.. wczoraj po tym całym dniu na nogach padłam momentalnie, a że miałam świeżo wywietrzoną posciel to spało sie bardzo milutko.
Mężowi juz się chce przytulanek no a ja jeszcze mam gości wiec poczekać musi!:-p

idę zrobić sobie late :blink:

Kasia - mi niedawno leciało mleko - samo - pod prysznicem zauważyłam - a Karole przestałam karmić jak miała 7 miesięcy :-D Nie wiem też o co kamon ale przestało :-D Chociaż jak widzę to jakbym chciała to mogłabym bez problemu wrócić do karmienia bo ciągle mam aktywne. A najbardziej jak bardzo dużo piję bo mnie suszi - w takie dni muszę mieć gruby biustonosz żebym bluzki nie miała mokrej :-D

A mi właśnie Karola przyszła ze swoim talerzykiem z parówkami i mówi - "mama - budne, mama - pac" a chodziło o to że sobie ketchupem ubrudziła paluszki i parówka jej do ketchupu wpadła :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
SOL- no to czekamy z Toba do testowania :tak:ale jestes.......wycykalas nas wszystkie i jeszcze najszybciej zajdziesz:dry:ale zycze Ci tego:tak::-Dswoje przeszlas to moze teraz sie uda;-)a co!!KASIAWIE- nie duś!!!;-)zostaw to piersi w spokoju:-Dnie wiem co to moze byc-moja kumpela tez tak miala,po 1,5 roku od skonczenia karmienia nagle lecialo jej mleko ale u niej to byl efekt brania lekow BARDZO silnych na nerwice i czegos tam jeszcze a u Ciebie to nie wiem dlatego NIE DUŚ i poczekaj chociaz do soboty:tak::laugh2:KINGA- no to sobie pospaliscie:tak:ja tak pospalam w weekend do 9 z minutami-Tomi wstal z dziecmi po 8 i zeszli na dol a ja sobie chrapalam:-Ddobra-pranie sie wypralo ide rozwiesic i miesko na obiad juz sie dusi ide doprawic.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry