reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oj kochane to Wam współczuję tego niewyspania - wiem co to znaczy i brrrrrrrrrrrr...

Paulinka
oby Majeczka jak najszybciej zaczęła spać całe noce! Sobie też tego życzę w przypadku drugiej dzidzi :-)

Mary kochana jeszcze troszkę i ból przejdzie....Trzymam kciuki za egzamin! A kiedy będziesz miała wynik z pisemnego????

Kocurku witaj! Maleństwo potrzebuje jeszcze czasu, żeby się unormować - przeczuwasz kłopoty z brzuszkiem u Oleńki???

Mloda witaj!

U nas pogoda nie jest dziś najgorsza, a ja korzystam z tego, że się wyspałam i sprzątam, piorę, piekę, gotuję - ale już niedługo koniec i będę tylko wypoczywać, sprawdzać ankiety i zaglądać na BB :-D Aha no i jeszcze jakiś spacerek po drzemce ;-)

reklama
Lil - wynik będzie 6 tygodni po egzaminie (a z ustnego 3 tygodnie po). Masa czekania, ale cóż, tu nikomu się nie śpieszy... :eek: Super, że taki dzień udany! Oby tak dalej, kochana! :-)

Ja też będę wlatywać co jakiś czas, ale póki co nauka... :nerd:

hej

wpadlam na sekunde :)
milego weekendu wszystkim zycze!!!

carola : ja tez wole kupic lepsze kozaczki a zeby na dluzej starczyly... juz nie raz sie przejechalam na roznych typach butow za 30-40 euro i doopa... jak mam 3 pary takich kupic czy 4 to wole od razu solidniejsze
fajnie masz z tym outletem kolo siebie!!!!

wiolka : 24/25 ? to iwcia spora stopke ma :))))) Moj poldek nosi teraz 25 :) A kozaczki na zime wezme wieksze na druga skarpete - 26.

mary : bidulko...oby bole przeszly... powodzenia w nauce!

made : super ze kg leca w dol :) pogoda pogoda zawsze tutaj mozesz wstawic fotki i nam sie lansowac :))))) buziole dla Maniusia i Zygmunta :***

Rany a u nas Maciuś dostał jeszcze wysypki....Wysypka, gorączka, dreszcze - nie wiem co to może być - on na szczęście marudzi tylko dopóki mu temperatury nie zbijemy - ale ja się boję, że jakbym się zaraziła to jak mam wtedy rodzić, żeby dzidzi nie zarazić????

Mary powodzenia w nauce:)
Lil...kurde,może do przychodni jedźcie?

Ja spijam małą czarną,wcześniej ogarnęłam dom,wyprałam pościel.
Czekam aż koleżanka skończy pracę i ok 16 jedziemy:) Hotel+spa:)
Dostałam dzisiaj rano bóli jak na @...strasznie ciągnie i jeszcze ból jakby mi ktoś od wewnątrz pazurami szorował i rozrywał:(((

Jos, Carolineee - dzięki! :-)

Jos - jak samopoczucie?

Carolineee - współczuję bólu! Może nospa forte? Miłego wypadu do SPA!

Lil - jeju, faktycznie moze przejdźcie się do lekarza... Dużo zdróweczka Wam życze i uważaj na siebie!

Ja zrobiłam przerwę na lunch i wracam do książek. M. maluje domek, więc mam ciszę i muszę ją wykorzystać, bo potem też chcę z nim troszkę czasu spędzić. :happy::happy: Buziaki!

Dziękuję dziewczyny - u lekarza byliśmy wczoraj, byliśmy też w środę - i Maciuś nie ma żadnych objawów choroby - pewnie coś dopiero się rozkręca. Póki co przedszkole na razie bokiem mi wyłazi, a miało być łatwiej i przyjemniej....

Oliwka no no no, ależ masz atrakcje przed sobą!

Dziewczyny jaka ja jestem wściekła :wściekła/y: mam tyle papierkowej roboty w pracy, że szok, co weekend pół dnia zmarnowanego na pisanie jakiś planów bzdurnych :/

hej ale tu spokoj :)

mary : dziekuje dobrze

mamy szalone^popoludnie.... wykorzystuje pobyt taty i zeszlismy do piwnicy... cala piwnica na zew. wyjeta, wygrzebalismy wozek, gondole, pierwsze siedzenie do auta, lezaczek, wanienke, mate i wiele innych
teraz tata mi to wszystko pierze i odswieza bo 2,5 roku a niektore rzeczy prawie 3 lata w piwnicy staly...
a ja ogladam zabawki, grzechotki maskotki i inne :)

reklama
:)
Problem ze spacerówką rozwiązany. Wystarczyło rozłożyć na siedzisku koc. Jest prawie na płasko. Na pewno nie zaszkodzimy malutkim pleckom.
Pozdrawiam ciepło i życzę przyjemnej, rodzinnej niedzieli :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry