reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam, witam i zaraz o wszystko wypytam :-))))
ale najpierw zasłużone gratulacje :))))

ASIONKU - OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!

A teraz kilka słów o sobie :-p Waga spada, kibić jak u modelki :-D)))) Aż żal, że deszcz pada....by się człowiek z chęcią polansował w jakiejś mini krepinie :))))

Tyle bym chciała napisać, ale zapominam po drodze.....wybaczcie Kochane.

reklama
Zizi - hej :-D))) W mojej sytuacji każdy gram w dół daje radochę :)))
Widzę na suwaczku, że jeszcze kilka dni dzieli Cię od testowania ;-) Trzymam kciuki zatem :)))))

pysia - jak każda 100% baba muszę SE znaleźć powód do narzekań :-))))))))
Jak tam u Ciebie ? Karmisz piersią ?

pysia - no karmię Kochana :cool2: regularnie i na zmianę :-)))))))) Zygmuś mi się jak do tej pory budzi raz w nocy na karmienie, a w ciągu dnia to różnie....co dwie, co trzy godziny, a czasami co godzinę hahahaa

Pysiu zdjęcie znowu super! Piękny jest! A to spanie synuś ma po Tobie chyba, bo pamiętam, że Ty też lubiłaś pospać! Jak ja bym też tak chciała!!!!!! Jak to zrobić????? Pysiu u mnie GBSa brak, więc jest dobrze :)) Ciężko mi nie jest w ogóle, im większa ciąża tym się lepiej czuję - tylko mam jedną przykrą dolegliwość - NIECIERPLIWOŚĆ! Ciągle czytam jak poród przyspieszyć - teraz nawet piję herbatkę z liści malin (pyszna!!!!!) - a czuję, że przez to przyspieszanie tylko wszystko opóźnię....

Made nie bądź taka! Ja ciągle tyję a Ty mi tu o chudnięciu.....:-D

pysia aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!! Jaki On jest cudny :-):-):-) Zupełnie do Ciebie niepodobny :-p O matulu jaki słodziak :))))))))) Zygmunt też ma takie włosy, tyle że blond :-D nic nie robimy tylko dumamy po kim hahahaaa

Made hehe może jeszcze mu włoski ściemnieją, bo jak nie to dalej szukać wśród listonoszy!

Pysiu no i tak żadnych objawów nie miałaś??? I to był 37 tydzień?? Mnie Maciuś dokładnie tak samo rozpieścił - 37 tydzień, zero objawów - dla wszystkich to był szok. Teraz też bym tak chciała i NIC! Za to bardziej mi odbija!

Hehe Pysiu już nie wiem co myśleć :-D U góry dopisałam Ci coś w poście...

A pamiętacie jak niedawno była historia, że kobitka urodziła bliźniaki - jeden biały, drugi czarny - każdy od innego ojca??? :-)

Made mam nadzieję, że wybaczysz tę odrobinę humoru popołudniową porą...Ja z niewyspania tak - czekam na serial wieczorny i od razu lecę spać!

reklama
Pysiu ja to już jak stara baba dosłownie tylko o nocy w pełni przespanej marzę! Reszta póki co mnie ważna hehe :-) Troszkę sobie tu żartujemy, ale już po raz setny się powtórzę, że z całego macierzyństwa najbardziej mnie zszokował brak snu właśnie - myślałam, że się mogę psychicznie do tego przygotować - ale okazało się, że kto nie przeżył ten nie jest w stanie sobie wyobrazić jakie to trudne....Dlatego teraz liczę na bardzo długo śpiącą dziecinkę hehe :-) Chociaż w sumie przy Maciusiu też na to liczyłam :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry