reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hej :)

mloda : super ze @ przyszla :) jest ZEN :)

kocurek : no to TY sie nie masz czego wstydzicn, bo ty zup nie lubisz i nie jadasz. A ja nie robie, ale owszem lubie i jem chetnie - jak mi ktos zrobi :)))))))))))))) jest mala roznica hyhy

just : co sie dzieje, gadaj!

libby : nie wiem jaka masz spacerowke i jak wyglada twoja pozycja na plasko ale np. ja mam maclarena ktory ma pozycje plaska + dodatkowy materacyk z poducha-blokadfa na glowke i w takim wozku mozna wozic NA PLASKO juz miesieczne dziecko... wiec moze i ty mozesz ...?przeciez nie bedziesz kupowac specjalnie wiekszej gondoli na 2 m-ce...? kurcze no nie wiem...

wiolka : jakie bajki lubi iwcia ??? u nas kroluje noddy franklin i ostatnio z polski przyjechal do nas mis uszatek :) aha i jeszcze chlopeica sprawa - stazak SAM ;) i jesczze o malym brazowym misiu taka bardzo tu znana od dziesiatek lat, ale nie ma jej w polsce :)

agapa : oby bol szybko minal!!!!

Czołem Grono Niewyspanych :-D mogę dołączyć??

Mała (potencjalna) Czarna ;)) właśnie przysnęła po maratonie czuwania, rozglądania się i cycania co godzinę od 5 rano.. ale coś płytko śpi... Wrzuciłam w pośpiechu pranie i kilkaset kalorii, popiłam mlekiem i herbatką laktacyjną i lecę odmrozić filety z kurczaka na obiadek...

boogie Żuczku skarbie co tam Cię gnębi...... :-:)-:)-(

Wszystkie dziewczyny witam i pozdrawiam :tak:

wrocilam juz wyspana...
moje najdrosze dziecko zjadlo sniadanie , pobawilo sie telefonami( dostala wczoraj od szwagierki jako prezent urodzinowy), mala rozplatywala kabel przez 20 min bo sa dwa aparaty a pomiedzy nimi 6 metrow kabla, ktory pieknie sie placze .a potem moje dziecko stwierdzilo ze chce spac ...no to co mialam zrobic ? poslusznie poczlapalam za nia do sypialni i 2 h snu zaliczylam....a ogolnie mnie mdli ale porcelany jeszcze nie bylo:-)
just nie lam sie, doliny sa po to zeby z nich wychodzic i dostrzebac ile pieknych rzeczy , ludzi nas otacza.wygadaj sie , moze pomoze
jos u nas na topie jest dobranocny ogrod, listonosz pat i stacyjkowo (o pociagach):-)
mialam cos wiecej popisac ale zapomnialam

Cześć wszystkim!

Aaaaaaaaale się wyspałam dziś!!! :-):-) Jakimś cudem udało mi się pospać do 11.30 i czuję się przeszczęśliwa! :-) Skurcze się uspokoiły.
Ale!... Nie wiem, czy mam się martwić, ale dziś jeszcze nie czułam ruchów niuni!!! I przyznam, że w nocy potrafiły mnie te ruchy nawet obudzić, a tej nocy też chyba nic nie czułam!!! :eek: Albo tak mocno spałam...

No nic, lecę wstawić pościel niuni, wszystko inne mam wyprane i wyprasowane.

Młodamamusia - u a Ciebie @ się rozkręciła?

Ufff, właśnie chyba moja dzidzia miała czkawkę! :happy2::happy2: I czuję też ruchy! :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2: Aż się przestraszyłam chwilowo!

OK, zmykam prać, a wszystkim życzę miłego piątku! Wlecę ciut później. Za tydzień mam egzamin, wiec niestety będę musiała się teraz skupić na nauce... Jakbym mało wlatywała, to to dlatego.

mloda iwa zadowolona , ja juz troche mniej.

kurde robie zuper i mdli mnie strasznie, mieso gotujace sie przyprawia mnie o mdlosci

mary witaj
nie musisz czuc ruchow malenstwa caly czas, ba teraz ma juz malo miejsca i te ruchy moga ci sie wydawac spokojniejsze nawet

reklama
Ojej, bidulko współczuję i oby szybko przeszło

Cześć wszystkim!

Aaaaaaaaale się wyspałam dziś!!! :-):-) Jakimś cudem udało mi się pospać do 11.30 i czuję się przeszczęśliwa! :-) Skurcze się uspokoiły.
Ale!... Nie wiem, czy mam się martwić, ale dziś jeszcze nie czułam ruchów niuni!!! I przyznam, że w nocy potrafiły mnie te ruchy nawet obudzić, a tej nocy też chyba nic nie czułam!!! :eek: Albo tak mocno spałam...

No nic, lecę wstawić pościel niuni, wszystko inne mam wyprane i wyprasowane.

Miałam ci napisać o tych ruchach ale widzę że dzidzia się obudziła:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry