reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
A ja oszalałam :-D zamówiłam mi i M stolik na czwartek w lokalu :-D Dyskoteka - impreza tylko dla par i po ślubie :-D Mam ochotę troszkę się rozruszać :-D A jeszcze większą poszaleć - a skoro nie mogę się wybrać od miesiąca z koleżanką to z mężem pójdę :-D A którąś babcię się nakłoni do posiedzenia z dzieckiem :-p

Sol jasne idzcie! :) też sie coś należy rodzicom hehe:))
my z mężem czesto wychodzimy na dancingi ze znajomymi (nigdy sami) i jest ekstra zabawa:-) a babcia jedna czy druga zawsze szczesliwa że może małego mieć na noc :happy:

Witam :)
Ja dziś cały dzień zabiegana,dużo dziś pozałatwialiśmy spraw,odmalowaliśmy łazienkę i nawet już posprzątałam,byliśmy w parku i wybraliśmy już miejsce które zwiedzimy za następny weekend.Pogoda u nas piękna,jest ciepło około 20 na plusie :))
Alan wykończony po dzisiejszym dniu,nie długo idzie spać,mąż będzie oglądał film a Ja będę miała więcej czasu dla siebie:)

Kinga - my prawie wogóle nie wychodzimy :sorry: Ostatni raz wyszliśmy sami bez dziecka ... w naszą rocznicę 13 października :-D I chyba do kina w styczniu. Tak wszędzie ją zabieramy do znajomych :sorry: a w dyskotece nigdy razem nie byliśmy. To ja częściej ze znajomymi wychodziłam niż my razem :dry: Dlatego się zaparłam i idziemy. Muszę tylko wpłynąć na teściową :-p

AGABRE, dzieki zq informacje :)) za pare chwil przeczytam priva. To mowisz, ze polujesz na bobasa poprzez mierzenie tempki??

SOL, kochana idzcie na disco poszalec :) Nalezy Wam sie. My tez nigdzie nie wychodzimy, a na dyskoteki to ja raczej nie lazilam hehe :))) O to gratulacje z powodu rozmowy o prace :)))

MAMA, moj bratanek ma 4 latka i szybko pojal nauke jazdy bez kolek i dobrze mu to idzie :))) Oby Zuza tez juz umiala :)) jak tam wlasnie po nauce? Duzo ma ran? :)

My dzis razem oczywiscie. Zmarnowalam polowe dnia, bo spalam do 15- ej po nocce, a mialam spac krocej. No coz. Nocki zakonczone co najwazniejsze :)))
Teraz z Moim ogladamy tv i pisze tu do Was. Dzis zrobilismy salateczke brokulowa. Moj uwielbia salatki i bede musiala Mu robic :)))byl zachwycony ta salatka, bo faktycznie jest pycha :))) A teraz blogie lenistwo przed tv z piwkiem z sokiem. Jami jami

Weekendem bede musiala sie szybko nacieszyc, poniewaz bedzie krotki. Jutro ide do pracy na popoludnie ups :)

Hej

U mnie się cos porobiło. Dzisiaj rano ku mojemu zaskoczeniu dostałam @ a to przecież raptem 9 dc :szok: Cały dzień było mi słabo, mdlałam, pot mnie oblewał, mroczki przed oczami etc. .......... czułam się maskarycznie :baffled:
Nie wiem co jest grane, ale postanowiliśmy odłoyzc staranka na jakiś czas, chce sie poobserowwac, wyregulować cykł po odstawieniu anty, zaoobserwowac kiedy bede miała owulke itd.

Sol - ja tam lubiłam bardzo statystyke matematyczną, ale ona chyba nie ma za wiele wspolnego z obliczeniem statytycznym do ankiety pracy mgr. |To nie jest nic trudnego i na necie masz programy które robia to automatycznie, może ci się to przydac do sprawdzenia wyników po sobie ( ja tak robie). Powodzenia na rozmowie! :-)

wszystkich pozdrawiam i dobranoc :happy:

Kinga - my prawie wogóle nie wychodzimy :sorry: Ostatni raz wyszliśmy sami bez dziecka ... w naszą rocznicę 13 października :-D I chyba do kina w styczniu. Tak wszędzie ją zabieramy do znajomych :sorry: a w dyskotece nigdy razem nie byliśmy. To ja częściej ze znajomymi wychodziłam niż my razem :dry: Dlatego się zaparłam i idziemy. Muszę tylko wpłynąć na teściową :-p
No to tym bardziej należy wam sie wyscie! :tak:;-)

Mam za sobą naprawdę ciekawy dzień:)
dopiero niedawno wrócilismy do domu. Porobiłam sporo zdjęc:) sprawia mi to niesamowitą przyjemność, zapraszam na floga jeżeli chcecie zobaczyć co dziś uwieczniłam na zdjeciach:)

Dobranoc

...jestem i w końcu mam czas dla siebie :happy:
synek śpi,mąż ogląda film a Ja siedzę na foto blogu na którego serdecznie zapraszam :)
Już nie mogę doczekać się kolejnego weekendu:)Jadę w piękne miejsce...nie długo dostanę szału na punkcie zwiedzania :-D

Sol koniecznie musicie iść na te danse się rozerwać :tak:;-)

reklama
moj glon też już śpi:)
a ja zadowolona z dnia ogólnie:)
co za dzień! :-) tyle przyjemności człowiek może doświadczyć że szok.. "Carpe diem":tak:

my za tydzień urlopujemy się z męzem! zapowiada się ciekawe bo weekend majowy na pewno imprezowo na grilu rodzinnym:) a w tygodniu mamy pare wyjazdów w trójeczkę :)

Aga co tak zaglądasz na tego mojego floga? hehe ;D sporo zdjec co?
teraz jest super czas na fotografowanie to prawda! uwielbiam to!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry